Skip to content

Momenteel actief

Brenda in haar keel neuken
4.5/5 (8)

Soms is het echt even fijn om alleen op vakantie te kunnen. Ik had die mogelijkheid nadat mijn vriendin en ik uit elkaar waren gegaan. Ik kon even een weekje weg en besloot daar dankbaar gebruik van te maken. Even mijn kop leegmaken aan het strand, drankje erbij bij een strandpaviljoen, je kent het vast wel. Ik genoot er echt enorm van en kwam helemaal bij op die vakantie. Op de derde dag van mijn weekje weg ontmoette ik een heel erg leuke brunette. Ze heette Brenda en woonde daar in de buurt. Het was een spontane vrouw die mensen die haar interessant leken gewoon aansprak en dan zou ze wel zien waar het toe zou leiden.

Al heel erg snel werd het mij ook wel duidelijk dat Brenda een behoorlijk geil vrouwtje was. Hoe ze naar mij keek en wat ze allemaal deed. Spelen met haar haren, een beetje haar shirt lager trekken zodat haar borsten beter te bewonderen waren en vooral ook aan mijn been en arm zitten. Ik ben zelf ook vrij recht door zee en vroeg haar wat ze nou wilde. “Heb je zin in een spannend avontuurtje of ben je alleen maar aan het uitdagen?” vroeg ik haar gewoon. Ze schrok er een beetje van maar gaf ook meteen toe dat ze wel iets spannends wilde doen.

Door haar dartele gedoe was ik wel in de stemming gekomen. Het begon al wat later te worden en in de duinen was het al wat rustiger. Ik betaalde onze drankjes en nam Brenda met mij mee. Ze was erg meegaand. Nu is dat bij mij niet zo erg want ik ben verder een goeie kerel maar het was nou niet echt slim van haar om zo mee te lopen. Je weet nooit met at voor type je te maken krijgt.

Daar tussen de duinen wilde ik wel wat met haar doen. Ik had geen condooms op zak en Brenda ook niet. Dat was wel jammer maar oraal daar kan ik ook wel van genieten. En na wat geklets en gezoen en gedoe zaten we achter een vrij hoge duin en trok Brenda haar top uit. Ze had geen BH aan en dat had ik niet aan zien komen gezien haar borsten ferm recht overeind stonden. Ze trok mijn broek naar beneden en begon aan mijn paal te zuigen. Haar lange tong maakte hem goed nat en ze slokte mijn eikel zo naar binnen. Ze zoog als een malle en nam mijn pik diep in haar keel. Het was voor mij de eerste keer dat ik echt deepthroat gepijpt werd, echt zalig was het. Wat een beest zeg niet normaal meer. Ze greep toen mijn leuter en nam hem tussen haar ferme tieten. Ze trok mijn pik af en boog haar hoofd zo dat ze een beetje aan mijn eikel kon likken. Wat was dat geil zeg. Het geil van mijn pik maakte haar borsten nat en het zorgde voor een soort soppend geluid wat mij helemaal wild maakte. Ik voelde mijn eikel dikke worden en mijn pik strakker gaan staan.

Brenda drukte die dikke borsten nog dichter tegen elkaar en trok mij zo behendig af met haar tieten. Op zijn Russisch neuken kan zo waanzinnig zijn. Ondertussen maakte ik neukende bewegingen tot ik hortend en stotend en schokkend klaar ging komen. Het schoot van tussen haar tieten zo in haar openstaande mond. Dat had ze echt wel eerder gedaan dat kon niet anders. Ik leek maar te blijven komen en kreunend slikte Brenda alles gewoon door.

We zijn daarna naar mijn hotelkamer gegaan. Daar hebben we ons even opgefrist en hebben verder niets gedaan. Maar dat kwam later wel. Eerst gingen we samen wat eten en daarna liet ze mij haar huisje zien. Ik denk dat we het in iedere kamer hebben gedaan. Ik kwam wat vermoeider terug van mijn vakantieweek dan ik had gedacht maar was enorm voldaan.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top