Skip to content

Momenteel actief

Overspel met de buurvrouw
3.96/5 (25)

Ik ben er dol op om overspel te plegen. Wij kennen het allemaal wel beter als vreemdgaan, maar overspel klinkt een stuk spannender. Ik heb achter mij een heerlijk lekker MILF vrouwtje wonen, ze is alleen met een tienerzoon en iedere keer dat ik over straat loop, zie ik haar naar mij staren. Op een gegeven moment ben ik achter haar aangelopen. Ik liep tot haar deur, die trok ze voor mijn neus dicht en net toen ik weer weg wilde lopen, deed ze de deur open en zag ik dat ze alleen nog in haar slipje stond, de rest had ze razendsnel uitgetrokken. Ik zag dit als een uitnodiging en terwijl mijn vrouw op haar werk was, zat ik ik binnen bij die lekkere slet van verderop.

Ik maakte mijn broek los en deed de rest van mijn kleren ook uit, zodat ook ik in een slipje stond en verder niets. Ze trok dat ding snel van mijn reet. Weet je vrouw wel dat je hier bent? vroeg ze, terwijl ze mijn ballen in haar handen rond liet gaan, waarna ze aan mijn eikel begon te likken en zuigen tot mijn pik goed hard was. Nee, en dat wilde ik graag zo houden, Antwoordde ik haar, met het kwijl in mijn mondhoeken van geilheid ophopend. Dat komt wel goed, ik zal je goed verzorgen, zonder dat ze het ooit te weten komt, was haar respons en toen begon ze mijn hele pik nat te pijpen.

Ik merkte dat ze het heel goed kon want ze deed trucjes die ik nog niet eerder gevoeld had, zo lekker was ze met mijn pik bezig. Ik merkte dat ze haar keel open zette en zo mijn hele lul tot achterin haar strot liet glijden, het was werkelijk ongelooflijk geil om dat ook eens een keertje mee te maken. Die hete hoer met haar donkere krullen zoog mijn pik aan gort, ik was als was in haar handen en wilde haar op dat moment liever dan ooit gaan afneuken. Ze stond op, liep naar de trap en verdween naar boven, ik huppelde als en verliefde tiener achter haar aan. Ik had geen idee dat vreemdgaan zo leuk zou zijn. Ik wist dat ik dit vanaf die dag vaker zou gaan doen, als ik nu tenminste goed mijn best in bed zou doen, maar dat is voor mij geen enkel probleem, ik heb al jaren ervaring met neuken, ik doe het al vanaf dat ik 12 jaar oud ben en de meisje lopen sindsdien altijd achter mij aan. Ik ging op haar liggen en spreidde haar mooie benen en drukte mijn pik zonder aarzeling in haar natte kutje.

Ik pompte diep en hard, voelde die schaamlippen perfect om mijn lul vouwen en als het om seks ging had ik zeker dit sletje moeten trouwen, haar kutje leek als gemaakt voor mijn harde pik. Vervolgens ging ik liggen en liet ik haar op mijn pik rijden. Ze reed lekker hard door en op een gegeven moment voelde ze dat ik klaar ging komen en nam mijn pik tussen haar tieten en trok hem zo hard af dat ik het niet meer in kon houden en ik spoot het zaad tussen har tieten uit, in haar gezicht en openstaande mond. Toen ik even later wegging, was mijn vrouw al thuis. Ze vroeg mij waar ik was geweest en ik vertelde haar dat ik sinds kort had besloten meer te gaan wandelen in mijn vrije tijd, was goed voor mijn conditie. Ze geloofde mij en dat was mijn vrijkaartje voor vreemdgaan.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top