Skip to content

Momenteel actief

De trektocht
4.91/5 (11)

Enkele dagen nadat ik, Milou, getrouwd was met Frank besloten we op vakantie te gaan. Anderen zouden het misschien een huwelijksreis noemen, maar bij dat woord dachten wij meer aan luieren op een wit strand met palmbomen, en dat was nou net niet wat wij wilden doen. We gingen rondreizen in Scandinavië. Via Denemarken en Zweden naar Noorwegen waar we het grootste deel van onze tijd zouden doorbrengen. De auto hadden we volgepakt met kleding want het weer kan in Scandinavië alle kanten opgaan en voor de zekerheid hadden we ook een tent meegenomen aangezien we niets besproken hadden. Het was voorjaar en eenmaal in Noorwegen bleek dat de weergoden ons zeer gunstig gezind waren. De temperatuur was rond de vijfentwintig graden en daarbij hing er een stralend zonnetje in de lucht. De tent hadden we nog niet nodig gehad, het was nog iedere avond gelukt een onderkomen te huren. Soms was het een huisje kompleet met televisie, vloerverwarming en een bad, de andere keer was het een trekkershut met slechts een stapelbed erin. Dat laatste hadden we ook deze avond. De camping had maar een paar luxe chalets en die waren volgeboekt zodat er ons slechts een trekkershut overbleef. Maar goed, dat was nu eenmaal het risico als je niet vooraf wilde boeken. Nadat we onze spullen in het hutje hadden gelegd, gingen we op zoek gingen naar een restaurant.

Nadat we lekker gegeten hadden gingen we terug naar de camping en zagen dat het luxe vakantiehuisje tegenover ons hutje inmiddels ook bewoond was. Er stond een grote Jeep naast en voor het huisje zaten vier oudere mensen in de tuinstoelen te genieten van de avondzon. “Nederlanders,” zei Frank en hij wees naar de kentekenplaat van de Jeep. We parkeerden onze auto naast het hutje en toen we uitstapten klonk het meteen: “Goedenavond buren.” We groetten terug en één van de twee mannen knoopte meteen een gesprekje met ons aan. Het waren twee stellen, vrienden van elkaar, en het bleek dat ze delfde rondrit als die wij in gedachten hadden, gingen maken. “Mijn naam is Ben.” “Ik ben Geert, willen jullie wat drinken?” Wij stelden ons ook voor en ik keek Frank aan. Die reageerde meteen: “Da’s eigenlijk wel een goed idee, want wij hebben geen koelkastje in de hut en dus zou deze avond anders droog en vroeg zijn afgelopen. Graag dus.” De buurvrouw trok van binnen twee tuinstoelen erbij en we namen plaats. Frank zat tegenover mij en ik zat naast Ben. We stelden ons ook aan de vrouwen voor, vertelden wie we waren, waar we vandaan kwamen, wat de verdere plannen waren, enzovoorts. Een van de vrouwen schonk voor Frank en mij een glas rode wijn in. Ik nam het glas aan, hoewel het geen favoriete drank van me is. Ik ben sowieso niet zo van de alcohol, ben gauw aangeschoten. Maar goed, bij gebrek aan beter. Na een tijdje met de twee stellen gepraat te hebben werd het tijd om het bed op te zoeken.

Op weg naar de doucheaccommodatie vertelde Frank me dat ik, behalve Ben, ook hem en Geert een mooi uitzicht geboden had. “Er is een knoopje van je jurk open gegaan waardoor wij tegen de welvingen van je strakke borsten aan keken, en doordat je in de tuinstoel wat naar achteren zakte, was je witte string ook goed zichtbaar.” Ik voelde me rood kleuren. “Dat had ik niet in de gaten. Waarom heb je me niet gewaarschuwd?” Hij antwoordde dat het niet mogelijk was geweest omdat de anderen dat dan ook hadden meegekregen, en hij voor zichzelf en de mannen het uitzicht niet had willen bederven. Terwijl ik me in de dames wasruimte opfriste dacht ik aan wat Frank me zojuist verteld had. Het idee dat die twee mannen mijn lichaam zo bewonderd hadden maakte me bloedgeil. Waarschijnlijk was het toch niet geheel onbewust dat ik me zo gedragen had.

Terug in het hutje kroop Frank meteen in het bovenste bed. Ik deed m’n jurk uit en m’n beha af en liep in slechts m’n string naar het bed toe. “Schat, ik heb zin,” fluisterde ik hees. …Geen reactie. Ik schoof het gordijn een beetje open om wat licht naar binnen te laten vallen en wat bleek? Frank sliep al. “Verdomde wijn,” zuchtte ik en liet me op het onderste bed zakken. Ik kroop in de slaapzak, trok m’n string uit en gooide het ding op het gevoel richting een stoel. Met gesloten ogen probeerde ik de slaap te vatten, maar mijn gedachten dwaalden af naar de aandacht van Ben en Geert eerder deze avond en automatisch dwaalde mijn rechterhand af naar mijn schaamstreek. Zachtjes begon ik mezelf te strelen terwijl ik in gedachten hun handen op m’n kruis voelde. Mijn vinger gleed tussen m’n schaamlippen en ik was er verbaasd over hoe nat ik was. Zachtjes begon ik mezelf naar een hoogtepunt te werken waarbij ik op m’n hand beet om Frank niet wakker te maken met m’n gekreun. Het duurde niet lang of ik kwam trillend en schokkend klaar. Stilletjes luisterde ik of Frank niet wakker was geworden van het ongetwijfeld schuddende stapelbed, maar het enige wat ik boven me hoorde was het zware zuchten van hem. Ik had het warm gekregen in m’n slaapzak, ritste het ding open en sloeg het van me af. Zachtjes nahijgend bleef ik zo een tijdje liggen. Na een poosje stond ik op. Ik pakte op de tast mijn string, trok Frank’s blouse aan, stapte in m’n slippers en greep een handdoek. “Ik ga me even koud afdouchen,” zei ik tegen Frank hoewel ik wist dat hij sliep als een os. Voorzichtig opende ik de deur en stapte naar buiten.

“Goedenavond Milou. Kun je niet slapen?” Ik keek opzij en zag de beide buurmannen nog buiten zitten. Ben had zijn shirt uitgetrokken en zat evenals Geert in z’n blote buik. Ik trok de deur achter me dicht en antwoordde: “Niet echt. Het was me te benauwd binnen, ik wil me gaan opfrissen in de douche.” Ben stond op en maakte een uitnodigend gebaar: “Kom er nog even bij zitten, joh. Er is nog genoeg tijd om te douchen. Wijntje?” Ik accepteerde het aanbod en kreeg een vol glas roede wijn in mijn handen geduwd. De blouse van Frank reikte tot net over mijn billen en ik had maar drie knoopjes dicht gedaan omdat ik niet verwacht had dat er op dit uur nog mensen buiten zouden zijn. Voorzichtig ging ik zitten maar kon niet voorkomen dat de heren heel even een blik op mijn billen en borsten konden werpen. Ze keken elkaar grijnzend aan. “Wij vonden het ook nog te warm om te gaan slapen en om af te koelen heb ik net als Geert ook m’n blouse maar uitgedaan. Dat helpt. Probeer maar eens,” lachte Ben. Ik voelde weer die aangename kriebel door m’n onderbuik trekken, maar reageerde niet meteen. Ben stond op en zei: “Wacht, Milou, ik zal je helpen.” Hij achter mijn stoel staan en begon zonder te dralen de knoopjes van m’n blouse open te maken. “Is dat nou wel zo’n goed idee?” probeerde ik. “Ik vind van wel. Jij Geert?” Zijn maat knikte goedkeurend en volgde met grote ogen wat er tegenover hem gebeurde. Voordat ik het goed en wel besefte had Ben de knopen open en gleed de blouse van mijn schouders.

Geert floot tussen zijn tanden toen mijn strakke tietjes de vrijheid kregen. Ben liet er geen gras over groeien en nam mijn borsten in zijn handen en begon ze zachtjes te kneden. Mijn tepels schoten omhoog onder zijn aanraking en hij lachte: “Jij vindt het vast wel fijn hè, als je lekker gemasseerd wordt.” Ik kon het moeilijk ontkennen en vond het beter om maar niets te zeggen. Zijn masserende handen gleden van mijn borsten over mijn buik naar beneden en verdwenen in mijn slipje. Blij verheugd dat hij zou gaan afmaken waar ik zelf eerder die avond aan begonnen was, zette ik uitnodigend m’n benen uit elkaar. Zijn hoofd was nu naast het mijne en automatisch zoenden we elkaar. Terwijl onze tongen een heet spel met elkaar speelden, zag ik vanuit m’n ooghoek Geert opstaan en naar ons toe komen lopen. Toen hij voor me stond trok hij zijn korte broek uit, hij pakte m’n hand en legde die op de grote bult in z’n short. Ik gleed er even overheen en haalde goedkeurend m’n wenkbrauwen op. Geert deed een stapje achteruit en trok z’n short uit. Zijn harde lul sprong tevoorschijn en ik keek er vol bewondering naar. Hij was mooi geschoren en voorzien van een zware zak. Hij liep tot naast m’n stoel en ik hoefde geen verdere aanmoediging. Ik opende gewillig m’n mond en Geert schoof zijn dikke eikel zachtjes naar binnen toe. “Ahh ja, lekker,” kreunde hij en naarmate ik langer op zijn paal lurkte, begon hij heftigere neuk bewegingen te maken. Intussen verkenden Ben’s handen mijn kutje en mijn klitje en was ik bijna op mijn kookpunt beland. “Kom, Milou,” zei Ben. Hij trok me overeind en zette me tegen de picknicktafel aan. “Laat ons dat prachtige lijf eens goed bekijken.” Geert keek toe hoe zijn maat voor me neerknielde en mijn string naar beneden trok. “Hmm, lekker kutje,” fluisterde hij toen hij mijn geschoren lipjes met het kleine streepje haar erboven zag. Hij liep naar een tuinstoel en greep er een kussen uit dat hij achter me op de tafel legde. Ben tilde me op en zette me boven op de tafel neer. “Nu wil ik dat lekkere jonge gleufje van je proeven,” hijgde hij. Ik liet me ontspannen achterover op het lange kussen zakken en opende m’n benen. “Moet je zien Geert, ze is kletsnat.” Ben kwam dichterbij en liet een vinger tussen m’n glibberige lipjes glijden. Ik kreunde en sloot genietend m’n ogen toen de tong van Ben even later m’n klitje beroerde. Op m’n rug gelegen werd ik, enkele dagen na m’n trouwen, vakkundig gebeft door een vreemde In de buitenlucht, en die gedachte maakte me supergeil. Dat beloofde nog wat te worden voor de toekomst. Geert kneedde m’n borsten en zoog af en toe op m’n tepels waardoor deze als kleine torentjes de Noorse nacht in wezen. Door de activiteiten van het tweetal voelde ik al gauw m’n orgasme op komen zetten en begon ik ongecontroleerd met m’n heupen te draaien. “Oh ja, harder. Toe ga door… ik ga zo komen… Oh jaaaaa,” kreunde ik en ging af als een raket.

Toen ik uitgeraasd was stond Ben op, rukte zijn korte broek en short naar beneden en duwde zijn gezwollen eikel tegen m’n lipjes aan. “En nu, Milou,… ga ik je heerlijk neuken.” Plagend wreef hij met zijn kwijlende eikel langs m’n lipjes en ik hoorde mezelf hijgen: “Toe, kom op. Neuk me met die sabel van je.” Hij grijnsde, schoof toen bij me naar binnen en begon me met lange halen te neuken. “Oh wat ben je lekker strak en heet vanbinnen,” kreunde hij genietend. Zijn zware zak sloeg tegen mijn billen aan en soppende geluiden klonken in de nacht. Zijn handen omvatten mijn heupen en hij trok me gretig tegen zich aan iedere keer als hij tot aan zijn buik in me stootte. Geert stond intussen toe te kijken, trekkend aan zijn lange paal. Waarschijnlijk wilde Ben nog niet klaarkomen want na een poosje tikte hij Geert aan: “Nu is het jou beurt, Geert.” Daarop trok hij zijn, van onze sappen glimmende, lul uit me terug. Ik werd van de tafel gehaald en omgedraaid. Met m’n handen op de tafel steunend, drukte ik m’n kontje naar achteren en zette m’n benen uit elkaar. Geert kwam achter me staan, hij trok m’n benen iets uit elkaar, plantte zijn lul tussen m’n kleddernatte lippen en stootte in één keer naar binnen. Krachtig begon hij me te neuken terwijl zijn handen mijn heupen omklemden. Ben had geen zin om langer werkloos toe te zien, klom op de tafel en ging op z’n knieën voor me zitten. Ik begon hem te pijpen terwijl ik zalig van achteren genomen werd door Geert. Mijn rechterhand vond als vanzelf m’n klitje weer en ik bewerkte het met een hoog tempo. Het was duidelijk dat dit feest niet lang meer kon duren en toen ik kreunend het volgende orgasme van die avond aankondigde begon Geert plots hard te kreunen en spoot hij zijn stralen met kracht in mijn smachtende grotje.

Dit liet Ben niet onberoerd, hij sprong van de tafel af, nam de plaats van Geert in en neukte me in een razend tempo. Toen werd het ook voor hem te veel, hij trok zich terug uit mijn lekkende doosje en spoot zijn warme zaad over mijn rug en billen heen. Met mijn string veegde Ben het zaad van m’n lichaam. Ik trok vlug Frank’s blouse aan en gezamenlijk liepen we naar de doucheruimte. De mannen trokken me mee het herengedeelte in en onder de douche sopten ze me met z’n tweeën in en streelden mijn hele lichaam waarbij ze mijn neukgaatje niet vergaten. Tussen hen ingeklemd werd ik weer naar een orgasme gevingerd en daarna werd ik tegen de koude tegelwand gezet waarna ik ze beiden aftrok en hun zaad over mijn borsten gespoten kreeg. Toen was het genoeg geweest en douchten we ons af. “Ik wed zeker dat we na deze inspanning alle drie goed kunnen slapen”, lachte Ben en bij de hut namen we afscheid. Het was nu al een geslaagde vakantie en mogelijk kwamen er nog meer van deze enerverende gelegenheden op onze reis want ik had een nieuw talent van me ontdekt. Net getrouwd en nu al vreemd gegaan. En dat nog wel met twee mannen. En dan ook nog eens met twee mannen die m’n vader hadden kunnen zijn. En het gekke is, dat ik er intens van heb genoten en me er niet eens schuldig over voel en dat ik dus ook niet kan beloven dat het nooit meer voor zal komen. Deze gedachten gingen een paar dagen later nog door m’n hoofd toen we verder trokken en het prachtige Noorse landschap aan me voorbij trok. Frank reed met duidelijk veel plezier over de bochtige wegen langs de fjorden en keek me af en toe aan. Ik legde m’n hand op z’n bovenbeen en begon, voornamelijk om m’n gedachten af te leiden van ‘het voorval’, een gesprek over de mooie omgeving. “Ja, Milou, niet alleen de omgeving is mooi, maar we hebben het ook geweldig getroffen met het weer,” zei Frank. “Het gebeurt niet vaak dat het bijna dertig graden is hier.” Ik knikte en zei: “We kunnen misschien straks wel even ergens gaan zwemmen als we iets geschikts tegenkomen.” Frank knikte en zei grijnzend: “ Ja, ik heb op internet een huisje te huur gezien aan een meer, dus dat gaat helemaal goed komen.” We reden intussen verder, meer richting het binnenland en weg van de fjorden.

Een uurtje na het middageten reden we door een stil gebied en daar zagen we ons droommeertje liggen. Het was er stil en werkelijk prachtig. Frank draaide na een aantal zandpaden de oprit in van het huisje aan het meer dat te huur was. “Hier blijven we een paar dagen,” lachte hij. Frank belde naar het nummer op het uithangbord en nadat hij geld had overgemaakt werd ons verteld waar de sleutel lag en zo konden wij even later naar binnen. Nadat we ons geïnstalleerd hadden gingen we buiten zitten en keken over het meer naar de zonsondergang. Er bleek ook een barbecue aanwezig dus tot laat in avond maakten we het ons gezellig. Bij het naar bed gaan zei Frank dat hij de volgende dag naar een garage in Trondheim wilde gaan omdat hij had gemerkt dat de remmen niet in orde waren. Toen hij de dag erop na het ontbijt vertrok zei hij: “Misschien kun je ondertussen lekker zwemmen in het meer.” Ik vond het een goed idee dus toen hij vertrokken was wilde ik mijn zwempak aantrekken, maar opeens realiseerde ik me dat de zwemspullen nog in de auto lagen. Ik had gehoord dat nudisme in Scandinavië, heel gewoon is, dus kan ik hier gerust naakt het water in. Bovendien is het hier zo afgelegen dat geen mens me ziet. Ik pakte een handdoek en liep naakt naar het meertje. Naakt zonnen en zwemmen vond ik altijd al spannend dus deed ik snel mijn kleren uit. Het water was, zoals ik verwacht had, fris maar zeker niet te koud. Ik liet mijn lichaam aan de watertemperatuur wennen en toen plonsde ik erin. “Lekker hè, zo naakt zwemmen. Niet zo’n vervelende broek aan die in je naad gaat zitten of afzakt als je in het water springt,” zo ging het door mijn gedachte. Ik zwommen een eindje het meer op totdat het water in het diepere gedeelte te koud werd. Dus draaide ik om. “Shit,” ik zag twee mannen staan vlak bij mijn handdoek.” Ik keek en vloekte binnensmonds. “Wat nu? Zal ik gewoon een poosje in het water blijven tot ze weg gaan?” Ik zwom rustig door en bekeek de mannen eens goed. Ze hadden hengels bij zich, dus die gaan voorlopig niet weg. Ik zwom wat dichter naar de oever om ze beter te kunnen bekijken. Het waren sportieve jonge kerels van ergens half in de dertig. Ze zagen er heel normaal uit. Die ene had zelfs een trouwring om. Nou, dat zou betekenen dat ‘ie wel vaker een naakte vrouw heeft gezien. Ik kon onmogelijk de hele middag in het water blijven liggen. Laat ik er maar uitgaan en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ik hier naakt zwem. …Ik zwom verder naar de kant, liep het water uit en knikte beleefd naar de twee mannen.

Toen ik bij mijn handdoek stond, zag ik dat mijn kleding er niet meer naast lag. Verschrikt keek ik rond en ik wilde juist een opmerking maken toen de mannen ineens achter me stonden. “Hallo schoonheid,” zei de grootste van de twee,”je ziet er geweldig uit.” Hij ging verder en streelde me over m’n arm terwijl de ander zijn hand op mijn billen legde. Zijn makker zei: “Het bevalt me uitstekend wat ik zie.” Intussen bekeken ze ongegeneerd mijn naakte lichaam waarbij vooral mijn borsten en poesje overduidelijk in de smaak vielen. Intussen streelden hun handen verder en ik wist natuurlijk waar dit heen zou gaan maar vreemd genoeg voelde ik in plaats van angst aangename kriebels in m’n buik. Het bleken Nederlandse mannen te zijn die op visvakantie waren en verderop aan het meer een huis gehuurd hadden. Ze stelden zich voor als Jos en Ron. “Ik ben Milou,”zei ik terwijl ik vanuit m’n ooghoek zag dat Jos zich geheel ontkleedde. Ik zag een pracht van een lul half stijf onder aan z’n buik bungelen en de kriebels in m’n onderbuik speelden nogmaals op. Hij kwam op me afgelopen, ging achter me staan en trok me tegen zich aan. Zijn handen gleden van m’n heupen naar m’n buik en vervolgens naar mijn stevige tietjes. Die werd zachtjes gekneed en intussen voelde ik zijn lul groeien tegen m’n billen. Ron kleedde zich nu ook uit. Ook hij was gespierd en zag er goed uit. Ik kon het niet nalaten om ook even naar zijn lul te kijken en ik zag dat die minder dik was dan van z’n vriend, maar wel iets langer en zeker ook heel mooi. Ik vroeg ze wat ze van plan waren. “Milou, als je meewerkt ga je een heerlijke tijd tegemoet,” fluisterde Jos, die nog steeds achter me stond, in m’n oor. Weer die kriebels in m’n buik.

Ik werd achterover op de handdoek gelegd en Jos kroop direct tussen m’n benen terwijl Ron voor de zekerheid m’n handen boven m’n hoofd vasthield en op de handdoek drukte. Door deze houding spanden mijn borsten een beetje aan en Ron gromde tevreden over de aanblik. Hij bukte voorover en hapte heel even een tepel tussen z’n lippen en trok er even zachtjes aan totdat deze tussen z’n lippen uitfloepte. Intussen begon de brede tong van Jos me ongenadig lekker te beffen. Boven m’n hoofd zag ik Ron zijn lange slanke pik heen en weer zwaaien. Helemaal stijf inmiddels. Hij zei me dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en toen ik in die positie zat duwde hij zonder dralen zijn lul in m’n mond. Ik proefde de zilte eikel en had erin kunnen bijten maar in plaats daarvan zoog ik hem naar binnen en begon hem gewillig te pijpen. Jos keek even toe hoe zijn maat door mij werd gepijpt. Hij vond het schijnbaar heerlijk om te beffen want hij manoeuvreerde zich achter me en duwde toen z’n tong weer diep in mijn kutje. “Mijn god, Milou, je bent kliedernat,” riep hij. Hij had waarschijnlijk gelijk, ik was inmiddels behoorlijk opgewonden geraakt en niet echt van plan om mezelf te verzetten. Voor zover er überhaupt nog van enige weerstand van mijn zijde sprake kon zijn, was deze nu nagenoeg verdwenen. Ik geilde erop dat ik hier door twee vreemde kerels gepakt werd. Weer trokken er kriebels door m’n buik. Dat de brede tong nu mijn genotpareltje beroerde maakte het er voor mij niet gemakkelijker op. Toen de tong gewoon door ging kon ik het niet meer voorkomen: ik begon te kreunen en rijende bewegingen te maken met m’n poesje. “Vind je het lekker?” vroeg Ron wiens lul ik aan het pijpen was. “Hmhm”, mompelde ik alleen maar omdat m’n lippen strak om zijn stam gesloten waren. Hij trok z’n lul uit mijn mond en vroeg nogmaals: “Is het niet heerlijk, Milou?” Ik wilde best bekennen dat de mannen me aardig naar het kookpunt aan het brengen waren dus sprak ik nu voluit: “Ja, geweldig.” Ondertussen gleed de tong van Jos een stukje langs mijn bilnaad en likte weer volop mijn kleine klitje. “Ahhhr”, kreunde ik plots. “

Ron greep me bij m’n haren. Toen trok ‘hij m’n hoofd naar zich toe en begon me te zoenen. Niet zomaar, maar heel sensueel. Automatisch opende ik m’n mond en liet zijn tong bij me naar binnen komen. Het was niet zo dat hij mij zoende, maar we zoenden nu samen. Onze tongen krulden langs elkaar heen en ik kreunde weer zachtjes van genot. Hij trok zich terug en zei terwijl hij m’n haren vast bleef houden: “Geef het maar toe, Milou, zeg dat je het heerlijk vindt.” Tussen mijn benen draaide de tong van Jos geraffineerde cirkeltjes rond mijn kittelaar en ik wist dat als dat nog even zo zou doorgaan, ik klaar zou komen. Heel zachtjes zei ik: “Heerlijk, wat doen jullie dat goed.” “Wij vinden het fantastisch om zo’n prachtig vrouwtje kunnen neuken,” was het antwoord. Jos hield op met z’n heerlijke likwerk, ging staan en plaagde me alleen nog maar een beetje. Ik was zo geil en zo dicht bij m’n hoogtepunt dat ik niets liever wilde dan dat ze het zouden afmaaken. Toen ik Jos zijn lul keihard tegen mijn buik voelde schokken verdween op slag mijn twijfel en wilde ik verder gaan. “Jongens, jullie hebben me zo geil gemaakt, ik wil met jullie neuken en klaar komen. Geil keek ik Ron aan en ik zag pretlichtjes in z’n ogen. Het waren beide best knappe mannen en inderdaad zoals ik eerder ingeschat had vanuit het water, ergens in de dertig. Zo’n tien jaar ouder als ik. Ik pakte de stijve paal van Ron en begon die te masseren en ook drukte ik mijn tong in zijn mond. Een verdere goedkeuring vond hij niet noodzakelijk want hij ging nu op z’n rug op de handdoeken liggen en wenkte me: Kom eens bij me, Milou, nu is het mijn beurt om dat lekkere poesje van je te proeven. Ik ging met m’n knieën aan weerszijden van zijn hoofd zitten en duwde m’n kutje op zijn mond. Hij likte even de binnenkant van m’n liezen en ik liet me op zijn mond vallen. In het befaamde standje negenenzestig likte ik Ron zijn lul en ballen terwijl hij me heerlijk befte. Ik was Jos even vergeten totdat ik plots merkte dat de tong van Ron vervangen werd door de harde paal Jos. Hij trok me aan mijn heupen omhoog, duwde mijn schaamlippen open en al snel gleed zijn pik mijn kutje in. “Ahhh”, kreunde ik. Hij begon me in een rustig tempo te neuken en al snel hoorde ik klotsende geluiden uit mijn kletsnatte doosje komen. Ik kon mijn heupen niet langer stilhouden en draaide van opwinding. “O shit”, hijgde ik toen ook nog eens een keer m’n klitje werd gestreeld. Mijn hoogtepunt kon niet lang meer uitblijven. “Oooo ik kom… Aaaa ik kom, ja, ja aaaaahhh,” schreeuwde ik en kwam schokkend klaar.

Veel tijd om bij te komen had ik niet want nadat hij van mijn samentrekkingen had genoten ging hij verder om het werk af te maken. “Hmmpf”, zuchtte ik toen hij me weer opvulde. De ballen sloegen tegen mijn billen terwijl ik nu in een hoog tempo geneukt werd. “Kijk eens hoe geweldig ik dat vrouwtje kan neuken,” hijgde hij tegen Ron. “Pijp mijn pik, schatje,” kreunde Ron die voor me was gaan zitten en zijn glimmende eikel presenteerde. Meteen zoog ik z’n lul naar binnen en begon hem verwoed te pijpen. Een poosje waren we in deze positie met z’n drieën bezig totdat Jos achter me harder begon te kreunen. “Ik wil je tietjes onder spuiten,” kreunde hij en trok zijn lul met een ploppend geluid uit mijn kleddernatte kutje. Ron, die ik aan het pijpen was kwam nu ook in beweging en zei me dat hij aan de beurt was en dat ik op zijn pik moest gaan zitten. Hij ging liggen en ik liet me weer over zijn lul glijden. Terwijl ik begon te rijden op zijn lul was Jos zijn lul aan het aftrekken. “O, Milou, het komt,” kreunde hij. “Ik ga die strakke tieten een douche geven.” Onder luid gekreun schoot het kleverige zaad uit z’n lul over mijn tieten maar ook over mijn bovenlip en kin. Terwijl Ron onder me doorging met neuken, droop het zaad langzaam over mijn lijf naar beneden. Plotseling duwde hij me van zich af en kwam overeind. Hij zette me op m’n knieën op de handdoek en ging toen achter me zitten. “Nou zeg maar eens hoe ik het moet afmaken,” zei hij. Ik draaide m’n hoofd om, keek hem geil aan en antwoordde: “Ik wil dat je die lul van je in mijn natte kutje stopt en doorgaat met neuken want ik wil nu wel eens zaad in mijn kutje voelen stromen.. Ik voelde hoe zijn pik mijn spleetje opende.”Ik hoop dat je voorbereid bent, Milou, anders zou je wel eens zwanger kunnen raken want ik ga al mijn zaad in je strakke kutje spuiten.” De adem werd uit mijn longen geperst toen hij in één keer zijn lange harde paal in me ramde. Hij hield m’n heupen stevig vast en neukte me met lange slagen. Zijn ballen kletsten wild tegen mijn kutje aan en ik voelde zweetdruppels van zijn hoofd op mijn rug druppen. Zelf zocht ik mijn klitje op en begon me uit alle macht naar een hoogtepunt te werken. Plots voelde ik Ron verstarren en diep grommen: “Ahhhhhrrrrr.” Ik voelde de hete slierten zaad mijn onderbuik in spuiten en terwijl hij nog een poosje doorneukte, kwam ik jankend van genot ook weer klaar. Hij bleef nog even nagenieten van de samentrekkingen van mijn kutje en trok zich vervolgens uit me terug. Een behoorlijke stroom zaad liep uit langs m’n benen.

De mannen applaudisseerden en kwamen rondom me staan. “Ik hoop dat je ons kunt vergeven, Milou,” zei hij een van hen en vervolgde meteen lachend, “maar met zo’n onweerstaanbaar knap naakt vrouwtje kunnen we ons niet beheersen, zeker niet als ze voor onze ogen naakt uit het meer komt. Volgens mij wil iedere man zo’n schoonheid wel neuken. “Jullie hebben me een onvergetelijke ochtend bezorgd,” riep ik. We sprongen met z’n allen in het meertje om ons op te frissen en alle kleverige goedjes weg te wassen en toen gingen we met z’n drieën op de handdoek liggen om ons te laten opdrogen door de zon. De mannen vertelden dat ze een maand op vakantie waren om te vissen maar dat ze nog nooit zo’n mooie vis hadden gevangen. Na dit compliment namen ze afscheid en wachtte ik tot Frank terug was. “Nou, de remmen zijn weer gemaakt,” zei hij. Ik heb hem maar niet verteld dat bij mij alle remmen waren losgeslagen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top