Skip to content

Momenteel actief

Die jongen wilde ik meteen neuken
3.78/5 (9)

Ik had een dag dat ik op een jongen viel waar ik eigenlijk meteen mee naar bed wilde. Ik zeg jongen, maar hij was al volwassen, ook al had hij een behoorlijk jonge uitstraling. Ik vond hem gewoon zo ontzettend lekker dat ik het liefst zijn kleren ter plekke van zijn lijf zou scheuren en hem gewoon keihard zou gaan neuken. Maar, hoewel het mij allemaal niets uitmaakte, vond ik dat ik het niet kon maken. Maar toch wilde ik hem. Het maakte mij niet uit hoe en waar, maar ik liet het hem wel weten. En gelukkig, hij voelde precies zo over mij en dat maakte mij weer heel erg blij.

Hij nam mij mee naar zijn huis, wat mij eigenlijk al veel te lang duurde, maar ik kon niet anders dan wachten tot het een kwartier later was voordat we daar aan zouden komen. Daar binnen, deed hij meteen zijn kleren uit en ik de mijne. We gingen op zijn bed liggen en spraken haast geen woord, maar we speelden des te meer met elkaars lichamen. Zijn pik en de mijne waren bikkelhard en terwijl we op elkaar in standje 69 gingen liggen, zogen we elkaar hemels af. Ik kan er niets anders van maken, het voelde gewoon allemaal zo enorm goed zo die in mijn mond, ik wilde dat hij mij in mijn keel ging spuiten, mijn tong met zijn dikke homo pik onder zou spuiten met zijn witte zaad, terwijl ik alles gulzig door zou gaan slikken. Na vier minuten ongeveer aan zijn geile eikel te hebben gezogen, terwijl ik het bloed door zijn aderen kon voelen stromen, zette hij mij op mijn knieën neer, maar daar moest ik niets van hebben. Ik wilde hém neuken en niet andersom. Ik moest zijn anus uit elkaar rammen, zo voelde het van binnen voor mij aan en ik wilde op dat moment absoluut niets anders.

Het orgasme in mijn mond was ik alweer vergeten, nu wilde ik zijn anus vol gaan spuiten. Mijn paal was nog flink nat van het afzuigen en ik drukte mijn eikel voorzichtig tegen het erg nauw lijkende gaatje. Maar toen ik er eenmaal in was gekomen, bleek het nauwe behoorlijk mee te vallen. Ik begon diep in en uit zijn heerlijke lijf te pompen en ik merkte dat hij het niet gewend was zo diep en hard genomen te worden. Maar ik genoot en wilde hem nu wel vol gaan spuiten. Mijn ballen sloegen tegen zijn billen. Terwijl mijn hand met zijn zak aan het spelen was, waardoor hij zelf ook steeds dichter bij een orgasme leek te komen. Ik drukte mijn pik nog eenmaal hard en diep in hem en toen kreunde ik terwijl ik mijn zaad diep in zijn darmen spoot. Wat was dat zalig, helemaal toen hij zijn kringspier aan ging knijpen. Snel hierna trok ik mij uit hem terug en zoog ik zijn leuter af, tot het zaad daadwerkelijk op mijn tong, maar vooral ook achter in mijn keel spoot. Zalig was het. Ik weet eigenlijk niet eens hoe die knul heette. Maakte ook niets uit, ik heb hem nooit meer gezien, maar weet wel dat hij te lekker was om niet een keertje te neuken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top