Skip to content

Momenteel actief

Mijn wilde nacht met Irma
3.5/5 (10)

Hallo allemaal. Mijn naam is Harmen en ik ben normaal niet van de one-night-stands. Echter met Irma vond ik dit helemaal geweldig. Ik had haar ontmoet en dit was voor Corona. Het was in een club waar ik vaker kwam en ze had mij aangesproken en was heftig met mij aan het flirten. Ik denk dat het daar door kwam. Normaal gesproken moet ik zelf achter de dames aan en dat was nu helemaal niet nodig. Dat was denk ik een trigger.

We dronken wat door en waren niet dronken. Wel aangeschoten genoeg om meer los te komen en van het ene komt dan uiteraard al heel snel het andere. Puntje bij paaltje waren we al snel bij haar thuis en lag ik op haar in bed. We waren helemaal naakt en we zoenden en grepen elkaar overal vast. Ik had er geen rem meer op. Normaal gesproken ben ik heel terughoudend en duurt het gewoon nog een tijdje voordat ik het bed met iemand deel, maar dit keer lag ik al snel tussen twee uitgespreide benen en hoorde ik Irma kreunen terwijl ik mijn tong diep in haar kutje drukte. Ze smaakte zoutig en vooral naar meer. Ik likte met lange halen over haar poes heen en liet een vinger in haar kontje glijden. Dat vond ze zalig en ze wilde ook nog iets in haar kutje voelen.

Ik vingerde haar lekker wild en had haar al snel klaar laten komen. De sappen vloeiden rijkelijk om het maar zo te zeggen en ik smulde van de smaak op mijn vingers toen ik die even in mijn mond stak. Ze ging mij aftrekken en pijpen en deed dit echt fantastisch. Mijn paal schoof diep in haar keel en ze zoog hard en met veel spuug. Het was een flinke natte toestand geworden en toen ging ze op haar rug liggen en wilde ze mij diep in zich voelen. Alleen nog niet in haar kutje. Eerst moest ik haar anaal nemen. Daarom had ze mijn lul denk ik zo nat gemaakt. Ik twijfelde een beetje maar Irma smeekte mij en dus ging mijn eikel tegen haar anus aan en drukte ik hem er best wel soepel in.

Ik zat er al snel tot aan mijn ballen in en begon haar flink te neuken. Eerst heel diep en toen moest het hard. Irma wilde gepakt worden. Zich een slet voelen zo zei ze en dus pakte ik haar bij de schouders en beukte mijn pik er werkelijk in. Ik neukte in een behoorlijk tempo en mijn onderbuik ramde tegen haar aan. Ze genoot en wilde nu in haar kutje. Ik trok mijn pik uit haar anus en was blij dat alles schoon was. Toen ramde ik hem in haar zalige poesje en gooide haar zijde. Ze trok haar knieën op en ik neukte haar zo diep en hard dat ik het niet meer vol kon houden haast. Daarom wisselde ik het tempo even tot ik weer door kon gaan.

Uiteindelijk was daar geen houden meer aan en toen trok ik mijn lul terug en zoog Irma mij weer wild af tot ik alles in haar geile mondje spoot. Het was een heerlijke nacht zo met haar. We hebben het nog twee keer gedaan en waren uitgeput. Na die keer hebben we het niet meer met elkaar gedaan. Want toen kwam ook de eerste lockdown en hield het sowieso even op. Zodra alles weer kan en mag ga ik denk ik toch weer een one-night-stand zoeken want die heb ik nu wel verdiend.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top