Skip to content

Momenteel actief

Bareback neuken (gay)
4.36/5 (14)

Neuken zonder condoom is vele malen lekkerder dan met een condoom. Bareback is zo lekker, ik kan het gewoon niet omschrijven. Maar toch ga ik jullie een verhaaltje vertellen over mijn eerste keer zonder condoom met mijn buurman. Ik had geen stroom meer en ik kon dus helemaal niets in huis. Maar gek genoeg had iedereen in de straat wel stroom en ik baalde behoorlijk. Ik ging naar mijn buurman toe en belde aan. Hij liet mij binnen en liet mij bellen naar de instanties die ik bellen moest. Ik voelde elke keer zijn ogen over mijn lichaam gaan. Het was ook een erg lekkere man moet ik toegeven, inmiddels is hij helaas verhuisd . Maar ik legde de telefoon neer en ik draaide mij om en zag dat hij bijna tegen mij aanstond. Ik wilde een stapje opzij doen toen ik ineens iets hards tegen mijn pik aan voelde duwen. Ik keek naar beneden en daar stond zijn pik.

Er zat geen condoom omheen maar ik wist dat ik deze kans niet kon laten schieten. Dan maar een keertje zonder, zo vond ik en ik heb er tot op heden ook geen spijt van als ik heel eerlijk moet zijn. Ik ging door de knieen en ik nam zijn pik in mijn mond en zoog zo hard als ik kon die dikke leuter naar binnen. Ik genoot van die smaak, het was fantastisch. Geen latex of aardbei maar gewoon mannenvlees wat ik lekker op mijn tong voelde kloppen. Ik likte en ik zoog en ik trok aan het kletsnatte gevaarte en maakte ondertussen mijn broek ook los. Nu wilde ik geneukt worden. Ik gooide mij over de keukentafel heen. De gordijnen waren open en het was donker buiten dus iedereen kon naar ons kijken zonder dat wij ze zagen maar ook dat kon mij niet boeien. Ik lag op mijn rug en tilde mijn benen op en ik voelde dat hij mijn benen vastpakte en ze zo over zijn schouders liet hangen, een gevoel wat ik wel heel erg lekker vond.

Hij wreef zijn eikel over mijn gevoelige ballen en onze pikken stoeiden eventjes met elkaar alsof het een zwaardgevecht was. Ik zag nu zijn eikel tussen mijn billen glijden en hij schoof met heel erg veel gemak en ook geduld zijn lul in mijn reet. Ik kon alles zo lekker voelen ik merkte echte iedere hartslag en iedere pees . Ik voelde echt zijn lul en wist dat bareback mijn ding nu was. Ik hou wel van wat risico en dat neem ik graag als het resultaat heerlijk geil is.

Hij neukte lekker door en ik genoot intens van die lange halen en zijn harige ballen die zo lekker tegen mij aan kriebelden. Nu ging hij over de tafel liggen met zijn kont maar mij toe en ik heb hem heerlijk geneukt. Dat gevoel was helemaal te gek natuurlijk, die heel erg lekkere pik van mij in de reet van die sexy buurman. Ik neukte hem helemaal suf en ij rukte zich ondertussen af en wij kondigden allebei haast simultaan aan dat we klaar gingen komen. Ik trok mijn lul terug en we spoten elkaar lekker onder. Daarna zijn we gaan douchen en hebben we genoten van een wijntje, alsof er niets gebeurd was. Het was ook precies op tijd want toen belde zijn vrouw dat ze thuis zou komen van haar nachtdienst omdat het zo rustig was. We keken elkaar aan en wisten dat het een close call was geweest maar hebben desalniettemin enorm genoten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top