Skip to content

Momenteel actief

Seksafspraak met Bas
4.63/5 (16)

Ik ben een man van 23 jaar en kom uit Heerhugowaard. Ik weet dat ik op mannen val maar ben nog niet officieel uit de kast gekomen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet van mannen geniet. Want dat doe ik zeker. Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig dankzij Apps en websites waarop je met elkaar af kunt spreken. Ik heb een hele goede website voor seksafspraken gevonden en daar slaag ik vrijwel altijd op. Je kunt dan zoeken op regio, woonplaats, leeftijd en dat soort dingen. Al snel krijg je dan een goede lijst te zien met in mijn geval mannen waar je naar op zoek bent. Zo was er de laatste keer een iets oudere man die ik voor het gemak Bas noem.

Hij woonde aan de andere kant van de stad en we raakten een beetje aan het praten. Ik wilde hem best graag ontmoeten maar eerst ergens publiekelijk. Want je weet tenslotte nooit wie er echt aan de andere kant van de verbinding zit. We spraken af bij een leuk tentje en toen hij binnenkwam was het ook echt de man van de profielfoto. Ik stelde mij aan hem voor en hij had een heel erg fijne energie. We dronken wat en kletsten eigenlijk net zo makkelijk als op het internet. Een goed teken zo vond ik. We gingen na een half uurtje daar te hebben gezeten weer weg en spraken later online af. We besloten dat ik naar hem zou komen want hij had een vrijstaande woning en ik zat in een flatje. Zo konden we in ieder geval geluid maken zonder dat iemand er last van had.

Zijn woning was mooi en imposant maar daar kwam ik natuurlijk niet voor. Al snel zat ik binnen en het leek wel nog sneller dat we in zijn bed lagen. Een lekker ruim bed waar we van elkaar konden genieten. We waren inmiddels helemaal naakt en we hadden eigenlijk al besloten dat ik de ontvanger zou zijn. Normaal gaf ik het altijd aan mijn mannelijke bedpartners maar ik wilde ook weten of ik het ontvangen lekker zou vinden. We speelden eerst wat met elkaar door onder andere elkaar oraal genot te bieden. Iemand pijpen had ik wel vaker gedaan en ik vind dat ook wel fijn om te doen. We gingen verder en hij liet mij op mijn knieën zitten. Hij pakte een glijmiddel dat hij naast het bed op een nachtkastje had staan en smeerde heel rustig en met veel gevoel het goedje over mijn anus en ook in mijn kontje. Ik spande het eerst wat aan maar het werd steeds meer controleerbaar. Nog een vinger kwam erbij en dat op zich vond ik al heel erg lekker. Hij deed het met beleid en verwende mij ook door met mijn pik en ballen te spelen. Hij deed een condoom om en kwam toen achter mij zitten. Ik haalde even diep adem en was er helemaal klaar voor.

Eerst voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn anus drukken. Hij ging heel rustig en stukje voor stukje naar binnen bij mij. Als ik wat weerstand leek te bieden dan stopte hij tot ik weer ontspande. Uiteindelijk zat hij helemaal in mij en begon hij heel rustig in en uit te bewegen. Ik vond het heerlijk! Dat gevoel was zo ontzettend geil en kwam vooral doordat hij zijn tijd ervoor had genomen. Ik voelde hoe zijn bekken steeds tegen mijn billen aankwamen en het ging steeds iets sneller, dan weer rustiger en zo nu en dan lekker hard. Hij neukte mij diep en ik leunde op één arm terwijl ik met mijn vrije hand mijzelf aan het aftrekken was en al vrij snel op het bed spoot. Hij sloeg op mijn billen, drukte ze tegen elkaar en ging toen echt goed los. Het bed schudde en ik schreeuwde het uit. Het deed op een goede manier pijn en uiteindelijk kwam Bas diep in mijn anus klaar.

De dagen erna had ik behoorlijk veel last met poepen en zitten. Maar dat trok wel weg gelukkig. Ik had de smaak te pakken en wilde dit zeker vaker doen. En dat is tot vandaag de dag nog steeds het geval en ik weet het nog steeds goed van iedereen geheim te houden.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top