Skip to content

Momenteel actief

De twee zussen deel 8
5/5 (14)

Sinds ik, Rietje, verhuisd ben uit mijn geboortedorp in de buurt van Breda, heb ik er traditie van gemaakt om tijdens de jaarlijkse feestweek op de maandag daar heen te gaan. Mijn zus Gabi woont er nog dus ben ik bij haar op bezoek om met haar feest te gaan vieren. Net als twintig jaar geleden, toen we net begonnen uit te gaan, naar de lokale feestzaal om lekker te dansen. Toen was dat om een leuke jongen te ontmoeten voor verkering, nu om oude bekenden tegen komen en even bij te kletsen. Op een abnormaal zonnige maandagmiddag liepen we gearmd naar de zaal.
Het was lekker druk en de muziek speelde al volop toen we binnen kwamen. We wurmden ons tussen de mensenmassa door naar de bar om een drankje te bestellen en onderweg daar naar toe werden we al door diverse bekenden staande gehouden voor een praatje. “Goh, al lang niet meer gezien. Hoe gaat het met jou? Waar woon je tegenwoordig en wat doe je?” en dat soort vragen.

Na een poosje gingen we de dansvloer op en maakten ons eerste dansje. Het duurde niet lang of er kwam een oude bekende aan die het van mij overnam en met Gabi verder danste. Zo stond ik aan de rand van de dansvloer toen ik mijn naam hoorde roepen. Ik keek op en zag een oude schoolvriend van mijn broer die vroeger veel bij ons thuis kwam en die destijds een oogje op mij had. “Hé Tony, Hoe gaat het met jou?” vroeg ik. “Hoi Rietje, jij bent nog niks veranderd,” zei hij. “Of eigenlijk juist wel… je bent er alleen maar nóg knapper op geworden.” Hij gaf me een knipoog en ik porde hem in z’n zij. “Charmeur,” lachte ik. “Vertel, hoe gaat het met je?” Hij begon te vertellen dat hij een poos geleden gescheiden was, en een moeilijke periode achter de rug had. “Maar intussen heb ik weer een nieuwe vriendin, woon weer samen en het gaat heel goed. M’n vriendin is gelukkig niet zo jaloers als destijds mijn ex en we laten elkaar tamelijk vrij,” sloot hij z’n verhaal af. Ik knikte begrijpend en zei: “Da’s ook het beste. Je moet elkaar dingen gunnen, dan blijft het leuk.” Hij keek me aan en grijnsde begrijpend. Toen ik vroeg of hij z’n vriendin wilde voorstellen, vertelde hij dat ze moest werken. We praatten nog even door en toen de muziek begon te spelen pakte hij m’n arm en zei: “Kom, we gaan dansen.” Tijdens de dans bracht hij z’n mond naar mijn oor en vroeg: “Waar is je man?” Ik antwoordde dat ik die thuis gelaten had omdat ik bij Gabi op bezoek was en daar logeerde. Hij knikte lachend: “Dan moeten we ons maar met z’n tweeën vermaken, hè?” Ik wees hem erop dat ik met Gabi hier was en hij lachte: “Ach, jullie twee zusjes kan ik wel aan hoor.” Hij zag dat ik glimlachte om die opmerking en trok me wat vaster tegen zich aan terwijl we op de maat van de muziek rond zwierden. Gabi was inmiddels met een andere bekende aan het dansen en we kwamen elkaar regelmatig tegen op de vloer. Iedere keer knipoogde ze naar mij en keek veelbetekenend naar Tony die me stevig tegen zich aan hield. Intussen merkte ik overduidelijk dat hij zijn best deed mij het naar de zin te maken en dat zijn lichaam steeds steviger tegen het mijne drukte. Ik werd er zelfs een beetje opgewonden van en het idee dat andere mensen wisten dat we niet bij elkaar hoorden en ons in de gaten hielden droeg daar alleen nog maar aan bij. Tony gaf me veel aandacht en ik vond dat wel leuk. Het deed me een beetje terugdenken aan de tijd dat ik net verkering had.

Toen we weer langs de kant stonden keek Gabi me aan en zei: “Volgens mij vindt hij je na al die jaren nog steeds heel erg leuk.” Ik haalde m’n schouders op en lachte ontwijkend. Ze ging verder: “Nou, ik vind dat best wel leuk.” Ik keek haar vragend aan. “Ik bedoel na al die jaren weer die aandacht. Het toch verfrissend is om volop aandacht van een ander te krijgen, vind je niet?” “Ja, het heeft wel iets spannends en ondeugends.” Gabi giechelde en knikte: “Nou, dat is precies wat ik bedoel. Dat vond ik ook het spannende in de tijd dat we op verkering uit waren.” Ik lachte en verklapte haar dat het precies hetzelfde was waar ik net aan gedacht had. We moesten allebei lachen en proostten met onze glazen: “Wie weet wat er nog op ons pad komt.”

De muziek begon weer te spelen en de dansvloer begon al weer snel gevuld te raken. “Heb je weer zin?” vroeg Tony lachend. “Hmm, ligt eraan wat je bedoeld,” flapte ik eruit en snel erachteraan: “Als je dansen bedoeld; ja graag.” We manoeuvreerden ons tussen de dansende paren en hij trok me weer dicht tegen zich aan. Zijn borst schuurde langs mijn borsten en naarmate de dans vorderde, voelde ik dat er zich een behoorlijke bobbel in z’n spijkerbroek vormde. Ik wist wel zeker dat het geen rol King was. Hij deed echter absoluut geen moeite om dit te verbergen. Sterker nog; zijn handen daalden langzaam af totdat ze op m’n billen lagen en toen trok hij me nog wat vaster tegen zich aan. Zijn warme adem in m’n nek bezorgde me kippenvel en ik merkte dat ik zachtjes met m’n bekken tegen hem aan stond te duwen en een nat slipje begon te krijgen. Ik trok me nog wat steviger tegen hem aan en we dansten tussen de mensen door. Tony’s handen kneedden m’n billen door de dunne stof van m’n jurk heen. “Wat ben je toch een lekker ding,” fluisterde hij in m’n oor, “ik had jaren geleden toch meer werk van je moeten maken.” Ik lachte gevleid, bedankte hem voor het compliment en duwde mijn venusheuvel nog wat vaster tegen zijn kruis aan. Zo dansten we verder en ik voelde mijn lipjes glibberen in m’n broekje. Na een poosje verontschuldigde ik me. “Ik moet even naar het toilet,” zei ik en liep de zaal uit.

Op het toilet droogde ik met papier m’n poesje en toen ik terug de zaal in kwam zag ik dat Tony met Gabi in gesprek was en dat zijn vriend Peter, waar Gabi mee gedanst had en waar ze vroeger gek op was, lachend erbij stond. “Rietje, help me ‘ns,” zei Tony toen ik weer bij hen stond. Ik keek hem vragend aan. “Gabi wil naar huis om te gaan eten…” Gabi viel hem in de rede en zei: “Ja, maar daarna komen we meteen weer terug heb ik toch gezegd.” Hij duwde haar een beetje aan de kant en zei: “Da’s toch niet gezellig? Waarom gaan jullie niet met mij mee naar huis. Het is prachtig weer, dan steken we de barbecue aan. Gezellig eten en daarna weer gezamenlijk terug. Da’s toch een veel beter plan, hè Rietje?” Ik keek lachend van Tony via Peter naar Gabi en zei dat mij alles best was. Gabi keek me aan en zei twijfelend: “Ja, mij maakt het eigenlijk ook niets uit…” Dat was voor Tony voldoende antwoord om ons mee de zaal uit te nemen en naar zijn huis te lopen.

Nadat Tony de gasbarbecue aangestoken had zodat deze kon opwarmen, werden de tuinstoelen en tafel op het terras neergezet. Tony’s vriend Peter schonk wat glazen wijn in. Ik ging de keuken in en vroeg of ik kon helpen. Tony vroeg me het vlees op een schaal te leggen en terwijl ik daar mee bezig was kwam hij achter me staan, legde zijn handen op mijn heupen en trok zijn kruis tegen mijn billen aan. Ik draaide me om en automatisch opende ik mijn mond en begonnen we wild te tongen. Heel even maar en toen lieten we elkaar los. “Sorry,” zei Tony. Ik schudde m’n hoofd en zei: “Nee, geeft niet. Ik had er ook zin in… het heeft niks te betekenen… gewoon zin in.” Ik knikte begrijpend, legde het vlees op de schaal en ging er toen mee naar buiten.

Het vlees ging op de barbecue en we namen plaats aan de tafel op het terras in afwachting tot de eerste stukjes gaar zouden zijn. Het was warm in de kleine beschutte tuin en al vlug trokken de jongens hun shirts uit en zaten met ontbloot bovenlijf. Ik zag Gabi ook puffen van de warmte en haar gezicht was rood aangelopen (wellicht ook van alle wijntjes).

Tony stond op en liep naar de barbecue. “De eerste stukken vlees zijn klaar,” zei hij, legde ze op een bord en zette dat op de tafel. Meteen vulde hij de rooster weer met nieuwe lapjes vlees. “Zeg, kun je die rook niet de andere kant op blazen? Straks stink ik helemaal naar barbecue,” zei ik tegen Tony. Hij verontschuldigde zich en legde uit dat de wind in zijn tuin rondcirkelde en het dus geen nut had de barbecue te verzetten. “Straks waait de wind weer vanaf de andere kant en dan zit je weer in de rook.” Peter lachte en zei: “Dan moet je net als ons wat uit doen, dan kunnen je kleren ook niet gaan stinken.” Dat idee werd natuurlijk meteen goedkeurend door Tony omarmd. “Het is er ook warm genoeg voor,” lachte Tony, hij legde de vleesvork neer en trok pardoes zijn broek uit. “Anders stinkt die straks ook naar rook,” legde hij Gabi uit die met grote ogen zat te kijken. Peter volgde, geholpen door de hoeveelheid alcohol van die middag, spontaan zijn voorbeeld en zo liepen er al snel twee mannen in hun short door de tuin. De kleren werden netjes naar binnen gebracht. “Zo, en nu jullie nog, dames,” zei Peter. Ik maakte aanstalten, Gabi keek me met grote ogen vragend aan: “Je gaat je toch niet uitkleden hè? Dat meen je toch niet?” Ik zei: “Waarom niet? Het is hartstikke lekker weer. Op vakantie loop ik zelfs helemaal naakt rond.” Gabi haalde haar schouders op en zuchtte. Ik stond op en trok onder applaus van de mannen m’n jurk over m’n hoofd heen. “Asjemenou,” reageerde Gabi toen ze me in m’n donkerblauwe kanten beha met bijpassende string zag. Ik keek naar beneden en vroeg de mannen terwijl ik ronddraaide: “Vinden jullie dit kunnen? Anders trek ik m’n jurk weer aan.” De mannen reageerden meteen: ”Dat had je veel eerder moeten doen.” Tony sprong snel overeind, griste de jurk uit m’n hand en zei: “Die zal ik gauw binnen leggen voordat ie naar rook stinkt.” De anderen lachten en nu zag ik toch ook bij Gabi een glimlach op d’r gezicht verschijnen.

Gabi’s gezicht was inmiddels vuurrood van de warmte en uiteindelijk besloot ze toch ook maar wat uit te trekken. Haar blouse ging uit zodat ze in haar hemdje zat en toen ik haar aanmoedigde ook haar spijkerbroek uit te doen omdat haar figuurtje zeker gezien mocht worden, ging ze overstag. De mannen applaudisseerden toen haar broek naar beneden ging. En zo zat Gabi in alleen haar witte slip en hemdje. Het was duidelijk te zien dat ze onder het hemdje geen beha droeg Dat had ze ook niet nodig, want haar borsten waren stevig genoeg en haar tepels prikten door het hemdje heen.

Gabi keek me aan en knipoogde veelbetekenend naar mij. Er werd nog wat onder het eten doorgepraat over vrije seks totdat iedereen voldaan was. Dus draaide ik de gasknop dicht en begon alvast wat zaken op te ruimen. Toen ik Tony vroeg waar bepaalde zaken in de keuken opgeborgen moesten worden, stond hij op om me te helpen. Ook Gabi stond op en begon de tafel af te ruimen. Toen de tafel afgeruimd was ging Gabi weer bij Peter buiten aan tafel zitten. Terwijl Tony de kruiden en sauzen opruimde, begon ik de vaatwasser in te ruimen. Hierbij moest ik me bukken en ik wist dat Tony dat uitzicht goed in zich opnam. Plots kwam hij achter me staan, greep m’n heupen vast en trok me tegen zijn kruis aan. Ik kwam overeind en meteen omvatte hij m’n borsten. “Wat ben je toch een lekker wijfje,” hijgde hij in m’n oor. Als antwoord schuurde ik m’n billen tegen de dikke bobbel in z’n short aan. Hij kreunde goedkeurend en na een snelle beweging van zijn handen over mijn rug viel m’n beha op de vloer. Ik draaide me om en we begonnen elkaar wild te zoenen waarbij onze tongen om elkaar heen cirkelden. “Ik heb zin in je,” hoorde ik mezelf mompelen. Hij trok me mee naar de huiskamer en we vielen samen neer op de bank.

We gingen verder met elkaar zoenen en Tony’s hand schoof mijn inmiddels kletsnatte slipje in. “Oh, een kaal kutje, Heerlijk,” kreunde hij en liet een vinger tussen mijn schaamlippen glijden. Ik maakte me los van hem en stond op. Terwijl hij keek trok ik tergend langzaam mijn stringetje uit en ging toen wijdbeens voor hem staan. “Is het niet mooi?” vroeg ik terwijl ik over m’n kutje wreef en m’n lipjes opende. Het interesseerde me helemaal niet of de andere twee ons vanaf het terras konden zien. Die zouden het, inclusief mijn zus, helemaal niet erg vinden. Tony kreunde en kneep opgewonden door z’n short heen in de dikke bobbel: “Je bent niet alleen een lekker wijfje, maar je bent ook nog eens lekker geil.” Uitgedaagd door die opmerking draaide ik mijn spiernaakte lichaam om en bukte wat voorover zodat hij vol zicht had op mijn ronde billen en het kale kutje eronder. Vrijwel meteen voelde ik een natte tong door m’n bilnaad gaan en ongewild ontsnapte er een gilletje uit m’n mond. Heel even liet ik hem begaan en toen draaide ik me weer om en liet me op m’n knieën zakken. Ik greep z’n short beet en rukte ik het kledingstuk omlaag. Zijn keiharde lul sprong omhoog en de eikel glansde al van het voorvocht. Ik liet me voorover vallen en hapte het ding op. Afwisselend cirkelde ik met m’n tong over de dikke eikel heen en dan liet ik hem weer diep in m’n mond verdwijnen. “Oh ja, wat pijp je lekker,” kreunde hij terwijl zijn heupen neukende bewegingen maakten. Na een poosje merkte ik dat Tony op het punt van klaarkomen stond, dus ik stopte en liet zijn lul uit m’n mond glijden. Ik keek naar hem op en zag dat we niet meer alleen in de kamer waren. Terwijl we intensief bezig waren geweest, was Peter de woonkamer binnen gekomen en zat hij spiernaakt op de leuning van de bank aan z’n paal te trekken. Ik keek Tony aan en die grinnikte: “Zin in ’n triootje?” Zonder antwoord te geven kroop ik op m’n knieën op de bank in de richting van Peter die met een brede grijns zijn lul los liet. “Neem ‘m maar over,” hijgde hij opgewonden en ik stulpte m’n lippen over het kopje heen en zoog hem naar binnen. Terwijl ik zo zat te pijpen manoeuvreerde Tony zich achter me en begon me heerlijk te beffen. Ik was megageil, kreunde en steunde en toen hij met zijn natte tong m’n klitje bewerkte, kwam ik schokkend klaar.

Ik liet de lul van Peter los en ging op de bank zitten. Peter stond op en ging op de salontafel zitten met z’n short op z’n enkels. Gabi stond in de deuropening het tafereel te bekijken. Haar gezicht was al aardig in stemming want haar hand bewoog zich in haar slipje. Tony kwam met z’n knieën over me heen me op de bank zitten. Terwijl ik geil in de richting van Gabi keek nam ik zijn lul in m’n hand en begon eraan te trekken. Mijn benen had ik uit elkaar gezet op de vloer en hiermee gaf ik Peter een fantastisch visitekaartje. Meer had hij niet nodig. Hij kwam van de salontafel af, ging tussen mijn benen zitten en schoof in één beweging zijn dikke paal bij me naar binnen. “Ja, neuk me,” moedigde ik ‘m hijgend aan. Hij plaatste zijn lul tegen mijn schaamlipjes, opende ze met zijn eikel en al snel voelde ik zijn ballen tegen mijn billen aan kletsten. Intussen trok en zoog ik aan de stijve paal van Tony en af en toe zoog ik zijn balzak m’n mond in. Gabi was inmiddels in een fauteuil gaan zitten en had haar hemdje omhoog geschoven en haar slipje opzij. Met één hand kneep ze in haar stijf tepeltje en met de andere zat ze wijdbeens over haar kittelaar te wrijven. Plots hoorden we een harde kreet en toen ik opkeek zag ik haar met haar heupen schokkend in de stoel zitten. Ik knikte naar Peter en fluisterde: “Geef Gabi ook eens zo’n lekkere beurt.” Hij ging tussen mijn benen vandaan en ging tussen die van Gabi staan. In één beweging trok hij haar hemdje over haar hoofd en duwde toen z’n heupen naar voren. Veel tijd om na te denken had Gabi niet want hij greep haar hoofd vast en duwde zijn harde, glibberige lul tegen haar lippen aan. “Pijp me eens lekker,” zei hij. Gabi opende haar mond en viel aan. Intussen was Tony van de bank af gekomen en had de plaats van Peter tussen mijn benen ingenomen. “Ik ga je neuken, lekker geil mokkel”, kreunde hij. “Waar wacht je nog op,” zei ik hees, sloeg m’n benen achter z’n billen en trok hem tegen me aan. Hij greep z’n lul vast en duwde hem in mijn soppende spleetje. “Ahh, wat een lekker heet kutje heb je,” fluisterde hij en stootte ritmisch met zijn eikel enkel over mijn klitje De kamer was nu gevuld met gekreun, gehijg en soppende geluiden. Ik keek richting Gabi die met een genoegzame blik onderuit in de fauteuil lag. Nog net zag ik hoe ze gewillig haar billen optilde zodat Peter haar slipje uit kon trekken. Haar schaamlippen stonden volkomen open en haar kutje glinsterde van de opwinding terwijl ook het kleine streepje schaamhaar op haar venusheuvel nat van haar vocht was. “Neem me,” hijgde ze geil. Gefascineerd bleef ik toekijken hoe Peter zijn harde lid in haar kutje liet glijden en haar begon te neuken. “Ohh,” kreunde Tony en trok zijn paal uit me, “Ik wil even een ander standje.” Hij liet zich op de bank zakken en commandeerde me op hem te komen zitten. Met m’n rug tegen hem aan liet ik me over zijn lul zakken zodat hij heerlijk mijn borsten beet kon pakken. Bovendien kon ik zo mooi Gabi en Peter in de gaten houden. Tony stootte in me en ik stootte tegengesteld zodat zijn zak zwaar tegen mijn kruis aan kletste. Gabi knipoogde naar me en keek met opgewonden blik toe hoe de lul van Tony in en uit mijn kletsnatte kutje schoof. Na een poosje kon ik deze positie niet langer volhouden en draaide ik me om. Op m’n knieën gezeten liet ik hem weer in me schuiven en hij speelde met zijn handen opgewonden met mijn tepels. Even later duwden hij mijn billen tegen elkaar zodat ik zijn dikke eikel nog beter voelde. “Ontspan je,” kreunde hij hees. Ik voelde even een steek in mijn grotje. Ik wist dat het genot, dat ik nu voelde, niet lang zou duren omdat ik zijn lul alsmaar meer voelde kloppen. “Oh ja, kom op, neuk me,” moedigde ik hem aan. In een tegengesteld ritme neukte ik verder en werd zo alle kanten op geslingerd. “Ahhh”, gromde Tony, “ik ga bijna komen.” Het zweet dreef van zijn naakte lijf en hij gromde en kreunde toen ik plots slierten zaad mijn kutje in voelde stromen. Iets verderop in de kamer begon Gabi te jammeren dat ze klaar kwam en ik zag Peter’s billen zich samentrekken toen hij haar kutje vol met z’n sperma spoot. Dat was voor mij ook de druppel en schokkend en draaiend met m’n heupen kwam ik tijdens dit fantastische groepsgebeuren zwaar hijgend klaar.

Uitgeput lagen we met z’n allen op de banken. “Wauw, dat was lekker, lachte Tonny. Ik knikte, keek op de klok en zag dat het inmiddels negen uur was. “Als we nog naar de danszaal willen, moeten we opschieten,” zei ik. “Nee,” zei Peter die blijkbaar nog niet verzadigd was. “Laten we nog een hapje eten en daarna maken we het weer gezellig.” We gingen naakt naar buiten aan de tafel zitten,Tonny blies de barbecue nieuw leven in en legde nog wat vlees op het rooster. ”Wat een prachtig gezicht, het lijkt wel of ik op een naturistencamping zit,” zei ik. Peter schonk ieder nog wat wijn in en we kletsten nog een tijdje over vroeger. Inmiddels concludeerden we dat het te laat was om nog naar de danszaal te gaan en dat we naar huis zouden gaan. “Maar zo kan ik niet echt de straat op,” zei Gabi. Tonny nam ons mee naar boven, wees de douche en gaf ons handdoeken. Samen met Gabi stapte ik onder de douche en we sopten elkaar af. “Dat dit nou weer op ons pad moet komen,” zei ze. Toen we weer aangekleed en wel beneden kwamen zei Tony tegen Gabi: “Hier heb je mijn e-mailadres. Als Rietje weer eens in het dorp is kunnen we misschien weer barbecueën.” “Als het vervolg weer het hetzelfde is, vind ik het o.k.”

Rietje

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top