Skip to content

Momenteel actief

Overspel met die mooie nieuwe mannelijke collega
3.33/5 (6)

Hallo, mede redlips bezoekers. Ik ben Amanda, ben 23 jaar oud en na het lezen van meerdere verhalen op redlips.nl heb ik besloten om maar één van mijn eigen waargebeurde verhalen met jullie te delen. Vorig jaar ben ik met een man naar bed geweest. Nu hoor ik jullie al denken, “wat is daar nou zo speciaal aan?” Feit wil dat ik een relatie heb en dat de man met wie ik het bed deelde niet mijn vriend was. Ja, ik ging vreemd. Speelde overspel, dat klinkt misschien wat netter, ook al verdiende het alles behalve een schoonheidsprijs.

Ik kwam een leuke nieuwe collega tegen en ik moest hem in gaan werken. Hij had al verstand van het vak, had hetzelfde werk bij de concurrent gedaan, maar hij moest even op gang worden gebracht. Terwijl ik zo met hem bezig was, zag ik dat hij steeds naar mijn borsten aan het kijken was, terwijl ik leunend op zijn bureau voorover naar zijn scherm boog. Op een gegeven moment vroeg ik hem of hij mijn borsten ook mooi vond. ‘Daarvoor heb ik ze niet goed genoeg kunnen bestuderen’ , zei hij, ‘maar als je mij de kans geeft wil ik dat best wel doen.’ Mijn hart ging ineens tekeer. Ik vond hem namelijk bijzonder aantrekkelijk maar had mij tot op dat moment behoorlijk zakelijk op weten te stellen. Ik besloot niet na te denken en op zijn aanbod in te gaan. We spraken na het werk af en ik belde meteen naar huis om te zeggen dat ik over moest werken. Dat gebeurde rond die tijd van het jaar wel vaker, dus mijn vriend had geen argwaan. Dat hoopte ik tenminste. De aantrekkelijke nieuweling nam mij mee naar zijn appartement. Het stelde niet veel voor maar het was erg netjes, vooral zijn slaapkamer, waar wij zo goed als meteen naartoe zijn gelopen.

Daar begon ik heel rustig voor hem te strippen. Eerst mijn bovenkleding uit en uiteindelijk mijn bh en onderbroekje. Hij wilde dat ik mijn hoge hakken aan zou houden, want dat vond hij namelijk erg opwindend. Ik vond het prima, als hij mij maar zou neuken. ‘Nu ik je borsten zo zie, geef ik ze een dikke tien.’ Ik moest lachen omdat hij het heel keurend zei, alsof het een modeshow of iets dergelijks was. Ondertussen had ook hij zich uitgekleed en ineens trok hij mij op het bed en begon hij aan mijn tepels te zuigen. En hoewel dat bij veel vrouwen niet meteen iets is wat hen ontzettend opwindt, ook al lijkt het in de pornofilms wel zo te zijn, ik werd er bloedheet van. Meteen greep ik zijn pik beet en ik begon hem vurig af te trekken. Wat een dikke paal had hij zeg. De lengte was redelijk normaal, maar hij was zo dik, de omvang was haas beangstigend. Toen hij mijn borsten met rust liet begon ik hem heel liefdevol te pijpen. Heel zachtjes gleed zijn kloppende eikel in en uit mijn mond en ik probeerde alles wel naar binnen te werken, maar het lukte mij gewoon niet. Hij legde mij uiteindelijk op het bed, gewoon op mijn rug en kroop over mij heen. Hij stuurde zijn dikke leuter tussen mijn inmiddels ook behoorlijk dikke schaamlippen en drukte zijn paal diep in mij. Ik snakte naar adem en genoot. Wat voelde dat lekker aan zeg, ik dacht geen moment aan mijn vriend, die thuis nietsvermoedend het eten vast al had voorbereid.

Hij neukte mij hard en diep. Ik kon zijn vingers in mijn zij voelen drukken. Hij greep mij stevig beet, zodat hij goed diep in mij kon komen. Zijn ballen sloegen tegen mijn kontje aan en na een kwartier trok hij zich uit mij en kwam hij klaar, zo over mijn hele lichaam heen. Zelfs mijn gezicht kreeg een klodder zaad te verwerken, maar ik vond het prima. En eigenlijk meteen na de daad, wist ik weer wat ik had gedaan. En had ik enorme spijt! Ik was vreemd gegaan en dat terwijl ik de liefste, meest lekkere man op de aarde thuis had zitten! Ik ging mijzelf opfrissen, trok snel mijn kleren aan en vertrok. ‘Sorry, het was heerlijk maar ik had dit nooit moeten doen’ , zei ik tegen de man. Hij leek het te begrijpen en we hebben het er nooit meer over gehad. Een week later is hij op een andere afdeling gaan werken. Misschien maar voor het beste ook. Mijn man heb ik het nooit verteld, dat wil ik ook graag zo houden. Samen hebben we het goed en ik wil nog heel oud met hem gaan worden, dus dit blijft ons kleine geheimpje.

Groetjes van Overspelige Amanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top