Skip to content

Momenteel actief

Ze ging steeds verder
4.88/5 (8)

Al heel vele jaren zijn we samen. Ik Dan nu 50 en zij Tamara nu 40. Leerde Tam kennen toen ze 19 jaar was. Een heerlijke slanke meid met humor en veel lol in haar leven. We hadden een half jaar wat toen we in Zandvoort in de duinen heerlijke lagen te klote. Ze was snel naakt en ik speelde met haar geile kale kutje. We werden bekeken door een man die niet ver weg stond en zich aftrok. Ik merkte dat Tam hier nog natter van werd. Zo trok ze mij en ik speelde met haar klets natte kutje.

Die man kwam dichterbij en ik merkte dat Tam geiler en geiler werd. Ze keek me heel geil aan en zei verder niks maar haar ogen zeiden genoeg. Ik zei de man dat ie alleen mocht aanraken. Nou daar was hij snel in en friemelde aan haar kutje. Hij zat op zijn knieën tussen haar benen en trok zijn flinke lul vlak voor haar kutje terwijl zijn vingers erin sopte. Tam lag achterover en hijgde zwaar en geil. Ze keek me aan en zei mag ie? Ik twijfelde eerst nog maar bij het zien hoe geil zij was besloot ik ja te zeggen. We keken. Maar die man die op dat moment zich klaar trok en grote slierten sperma tegen haar kutje op. Oké jammer voor hem dacht ik. Te gelijk kwam Tam klaar op zijn vingers en de klonten sperma op haar kutje.

We bespraken dit later op een terras en ze gaf toe zo geil te zijn met het idee dat een wild vreemde kerel het zou doen met haar. Dit gesprek bleef een paar weken door gaan en we waren er beide over eens, mocht het weer gebeuren dan mocht die man die er was mee doen.

Helaas gebeurde het niet als we buiten ergens aan het klote waren. Toch werd en nu oplos gefantaseerd. Ik moest toegeven dat het me super geil leek om haar bezig te zien met een andere man. Hoe mijn niet al te grote slanke meid met 85c cup ronde borstjes en geile tepels zich heerlijk zou laten neuken in dat heerlijke kleine kutje.

Het duurde zeker nog drie jaar voor er wat meer gebeurde. We waren naar de toppers in concert en daar kwam ik een oude jeugd vriend tegen in een morfpak al herkende hij mij eerst. Al snel hadden Tam en Sander een goed contact die avond en hadden lol. Het pak gaf veel prijs. Ook wat hij tussen zijn benen had. Einde van de avond met alle met de trein terug naar onze woonplaats. Bleek dat Sander niet ver van ons woonde sinds kort. Iedereen zat aardig in de drank en bij ons thuis vrolijk verder met ze drieën.

Daar viel me al op dat Tam veel aandacht wat er tussen zijn benen hing. Terwijl zij op de wc zat nam ik pols hoogte of Sander er voor open stond. Nou dat had ie zeker en ik zei doe je best. We zaten aan de eettafel en hun naast elkaar. Duidelijk was dat Sander Tam aan het pesten was. Even naar de wc. Ik stond in de gang en hoorde een soort van gesmak, keek stiekem om de hoek en zag ze zoenen.

Wauw stond te gluren naar mijn meisje en werd er erg geil van, hun duidelijk ook. Haar kleding was snel uit en Sander stond op om zijn pak uit te trekken. Daar kwam inderdaad een flinke grote dikke lul met druppelde eikel. Tam had deze al snel in haar mond. Ik stapte erbij terwijl hun door gingen en voelde haar kutje welke mega nat was. Na wat pijp werk kropen ze op de bank en begon Sander haar te neuken. Wauw ze hijgde anders geiler en liet zich gewillig nemen door hem. Al snel kwam ze tot een gillend en licht spuitend hoogte punt. Dik 2 uur was ik getuigen hoe hij haar in verschillende standjes suf neukte tot hij klaar kwam in haar. Oja condoom vergeten.

Zo gebeurde het wel vaker nu en beide waren het over eens dit vonden we geil. Ik merkte dat Tam steeds meer deed en wilde. Nu wilde ze een keer bij hem langs om puur en alleen sex te hebben. Zolang ik foto’s of filmpjes kreeg prima. Nou kan je zeggen die waren heel geil,

Tam was al een geil ding maar dat was nu nog erger. Ze vond het heerlijk mannen te pesten en zeker voor mijn neus.

Zo waren er al een aantal mannen die ze heerlijk gek maakte of zij haar. Even was er een breek haar baarmoeder moest er uit. De vraag bleef nu zou ze nog steeds in zijn voor dit alles of was haar sex behoefte weg. Gelukkig bleek na een aantal maanden dat dit niet geval was. Ze stond er nog meer voor open en gaf dat ook duidelijk aan. Na dat we eerst zelf weer mochten kloten duurde het nog even voor ze het weer dorst.

Het was weer zomer een klein jaar terug. Na een avond gezellig op het terras kwamen we beschonken terug thuis. Onze buren welke er nu een kleine drie weken woonden hadden een feestje. Ze kwamen uit Polen en als snel stonden we bij hun in de tuin. Er werd gelachen en weer gedronken. Tam stond naast een oudere pool. Daar had ze veel lol mee. Ze droeg een lange jurk welke lag was uit gesneden bij haar borsten en daar keek de best man vaak naar. Ik moest er wel om lachen. Langzaam was het feestje voorbij en wij plofte in onze tuin samen met die Poolse man.

Hij spraak alleen Duits iets wat ik ook kan. Ik kwam terug van de wc en Tam vertelde me dat ze man naast haar had die blijkbaar erg geil was geworden van haar. Ik lachte en vroeg haar hoe zo zeker was. Ik trek nu aan een flinke lul. Ze zat dus onder de hoge tafel hem af te trekken. Weet niet waarom is totaal mijn type niet maar word bloed geil van hem. Ik besloot weer weg te lopen en zei, ik zie het wel.

Stond in de donkere keuken en keek naar buiten. Die man zat achter over en Tam boog voor over en nam zo te zien zijn lul in haar mond. Snel naar boven daar had ik perfect zicht. Ze zoog hem zo te zien goed. Haar jurk ging uit en ze tongden wat terwijl hij haar vingerde. Ze ging liggen hij koop op haar en begon haar te neuken. Voor dik 2 uur liet ze zich suf neuken door deze oudere man. Hij bleek 58 te zijn.

Tam gaf aan dat het heerlijk was en liet mij, ik lag op bed haar vers geneukte kutje zien. Ze keek me aan en zei, zou je durven te likken nu. Ik lachte en zei tuurlijk. Al snel gleed mijn tong door haar kutje. Ze ontspannende en zei, dit wilde ik nou altijd al een keer. Ik lachte en zei, neuken met een onbekende. Nee suffert dat je mijn zaad kut likt. Oh shit hij was daar gekomen en terwijl ik likte zag ik zijn zaad uit haar kutje komen. Oké eerlijk dat smaakte niet raar en eigenlijk best wel geil, ik likte haar nu beter en ze kwam licht spuitend klaar en daar was ook al het zaad. Ze gaf me een zoen en zei, wauw dank je wel wat geil. Ik lachte en zei dat was het zeker.

De volgende dag zei ze, dat met een onbekende wil ik echt nog wel een keer doen. Ze liet me filmpjes zien die ze had opgezocht. Dogging, ik moest lachen. Maar goed ik ging opzoek naar leuke plekjes. Was wel benieuwd hoe ver ze zou gaan en het leek me best wel geil.

Bleek dat er niet ver van ons een leuke plek was. Ik stelde het voor en die vrijdag avond kwam ze in een kort jurkje beneden en zei lets go. In de auto kwam ik er achter dat ze geen string droeg en al klets nat was bij de gedachte. Haar lange donkere haren in een mooie staart en klaar voor gebruik zei ze. We kwamen in het natuur gebied en zagen diverse auto’s . We keken door het raam wat rond. Tam zat ondertussen al met haar klets natte kutje te spelen en zei, word gewoon bloedgeil van de plek. Er stond iemand bij haar raam en bekeek hoe Tam zich zelf vingerde. Ik streelde haar borsten en zag dat die man zich aftrok.

Als het raam open mag moet je het zeggen. Ze keek me ondeugend aan en ik deed de raam open. Die man lachte en al snel gleden zijn handen over haar blote borsten en speelde met haar kleine stijve tepels. Tam keek me aan en zei, ik ga neuken jij blijft in de auto, ze stapte uit en stonden naast de auto te zoenen en al snel gleed zijn harde lul in haar klets natte kut. Je hoorde zijn lul soppen en haar hijgen.

Ze kroop na een tijdje op haar knieën met haar kont. Aar buiten en al snel weer die harde lul in naar kut en ze zoog mij. Die man kwam klaar en gelijk kreeg ze weer een lul een andere man neukte haar nu flink en liet haar komen. Deze man was ook snel klaar. Tam zat weer met de deur dicht. Stonden denk ik nog wel 8 kerels.

Ze lachte en zei genoeg. Was erg leuk maar meer niet. Eenmaal thuis lachte ze en zei, kom kijken of de buren nog wakker zijn. Die waren wakker en er zaten vier mannen inclusief die oudere pool. Tja Tam droeg niet veel en plofte naast die oudere man op de bank. Er kwam een leuke meid van de wc. Oh daar hadden we niet op gerekend. Ze lachte en kwam erbij er werd wat in pools gezegd en die man wist dus wat er was gebeurd.

Ze kwam naast me en zei in het Engels. Ze willen alle vier wel met je meisje spelen. Tam lachte en opende haar benen en zei, nou ik wil ook wel, al snel zaten er twee mannen aan haar te plukken. Die meid keek en lachte. Ik zag Tam nu drie lullen pijpen en liet zich heerlijk likken en vingeren. Die meid streelde mijn broek en ik deed dit ook bij haar. I have een surprise for you. Ze opende haar broek en daar kwam een stijve lul uit.

Oh ik keek met grote ogen naar haar. Damm ze was een mooie meid met borsten alleen had ze dus een lul tussen haar benen. Tam lachte en zei, word steeds geiler hier. Die griet had mijn lul nu vast en zoog me. Dat voelde best goed en ik had perfect uitzicht op hoe Tam de lillen om en om in haar kreeg en lekker geil hijgde.

Tam keek me hijgend aan terwijl ze op een lul hopte en zei, pijp haar ook eens lijkt me een geil gezicht. Met lichte twijfel pakte ik die harde lul vast. Ik begon met likjes maar al snel gleed die lul in mijn mond. Tam hijgde flink en riep shit ik ga zo komen wat een geile boel, met een gil kwam ze nu wel flink spuitend klaar.

De heren wisselde snel en Tam liet ze graag in haar kom. Haar kut werd flink gepakt. Ik kreeg een condoom om en die griet zakte over mijn lul. Dat is een raar gezicht je ziet een mooie blonde meid met mooie borsten een harde flinke lul er onder bengelen terwijl ik haar in haar kont neukte. Tam zat op een lul en iets wat ze nooit wilde liet ze toe. Anaal, nu had ze twee lullen in haar en gilde het uit van genot. Wauw dit is lekker en geil.

Zo waren alle kerels al een keer in haar kut en kont geweest en ik neukte nog steeds die griet. Ik lag op de grond en Tam over me heen en ik zag van dichtbij hoe ze zich liet neuken. 1 voor 1 kwam. Die kerels in haar en kwamen klaar en ik mocht gelijk likken. Die griet was de laatste en neukt Tam stevig. Ze kwamen te eigenlijk klaar en ze duwde haar spuitende lul in mijn mond.

Damm hierop kwam ik zelf klaar en spoot Tam haar gezicht onder. Shit dit was een geil schouw spel zeg. Na een klein uurtje was alleen die griet en een jonge pool er nog. 10 minuten later lag ik weer met die griet op ons bed en zogen we elkaar terwijl Tam los ging op die jonge gast met wel een flinke grote dikke lul en neuken kon die wel.

Zij wilde mij neuken, ik had door nog nooit wat gehad maar Tam spoorde me aan en riep aub doe het ik wil het zien. Glijmiddel en condoom om en langzaam duwde ze haar lul steeds iets dieper tot ie er in zat en lag stil terwijl ik Tam likte die werd geneukt in haar kont. Langzaam voelde ik die lil bewegen in mijn kont en eerlijk dat voelde best wel lekker.

Tam kwam met een gil spuitend klaar in mijn gezicht en lul in haar kont. Deze gleed in mijn mond en zoog ik even en duwde hem terug in haar kut. Hij naaide haar diep en hard en Tam riep ja doe het doe het. Ik liet me nu ook harder neuken en die griet had er veel lol in. Ze hijgde zwaarder en kwam klaar iets wat die jongen ook deed. Die griet zakte nu over mijn lul en ik neukte haar, nou ja ze neukte mij. Ze hopte flink en kneep haar billen stevig dicht en met een flinke kreun kwam ik klaar.

Moe en voldaan vielen we in slaap.

De rest vertel ik in deel twee.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top