Skip to content

Momenteel actief

Een geile oude vrouw neuken als klusje
3.73/5 (49)

Mijn naam is Dennis en 19 jaar oud. Ik ben altijd wel op zoek naar klusjes in de buurt om iets bij te verdienen. Afgelopen week kreeg ik te horen dat er een oude vrouw verderop in de wijk waar ik woon een klusjesman zocht die een verstopping op kon lossen. Ik had geen idee, ik ging er gewoon naartoe en zou wel zien wat mij te wachten stond. Een heel erg lieve oude vrouw, die er behoorlijk goed uitzag voor haar leeftijd, opende de deur. Ik kwam binnen, wilde mijn voeten vegen maar ze vroeg mij vriendelijk mijn schoenen uit te doen. Aangezien ik respectvol met mensen om wil gaan deed ik dat natuurlijk direct. Mijn schoenen stonden op de gang en ze zei dat ik naar boven moest, naar haar slaapkamer. Daar zou ik de verstopping vanzelf zien. Ik dacht nog dat ze een wastafel in haar slaapkamer had, maar daarna besefte ik mij dat ik in net zo’n huis woon en er helemaal geen wastafels op de slaapkamers zijn. Maar goed, ik naar boven en ik keek wat rond.

Ik had geen flauw idee wat ik zocht. De oude vrouw, die in haar badjas liep, zei dat ik mij om moest draaien. En toen ik dat deed zag ik haar zonder badjas voor mij staan en deed ze haar benen van elkaar en wees ze naar haar kut. ‘Daar zit de verstopping’, zei ze. Ze moest doorgesmeerd worden vertelde ze en ik zou dat wel voor haar kunnen doen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie helemaal niet geil word van oude vrouwen. Maar in dit geval wel. Ik zag haar goed uitziende, redelijk fitte lichaam en ik kreeg een stijve. Ach, het kon mij niet bommen ook. Ik maakte mijn rits los en haalde mijn lul tevoorschijn. De geile oude vrouw had neuken als klusje staan. En ik wilde klusjes uitvoeren, dus daar ging ik. Ik ging op het bed liggen en zei dat ze met mij moest doen wat ze wilde. Dat was geen probleem, want het vrouwtje klom op mij en stak mijn pik zo in haar kutje. Ze liet zich zonder enige aarzeling recht naar beneden zakken en begon mij te berijden. Ze was strakker en natter dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik had altijd het idee dat oudere vrouwen gewoon uitgerekt en droog zouden zijn. Ik heb er duidelijk geen verstand van.

Ik hield haar lijf lekker beet en keek naar haar tieten die op en neer aan het dansen waren terwijl haar ervaren doos over mijn paal bleef raggen. Ze speelde met haar kutje en kwam uiteindelijk zwaar ademend op mijn pik klaar. Toen steeg ze zo soepel als mogelijk van mijn paal af en begon ze mij te pijpen. Die lekkere tong over je eikel heen glijdend, zalig! Ik kwam schokkend in haar mond klaar en deze vrouw slikte alles door. ‘Zo heb ik nog meer klusjes voor je hoor’, zei ze. Maar ik vond die ene keer wel genoeg. Ik heb haar wel doorverwezen naar een vriend van mij die niet alleen klust, maar ook gek op geile oude vrouwen is. Ik vond het lekker, maar ik gun hem zo ook wel zijn pleziertjes. Hij gaat er morgen naartoe en ik ben heel erg benieuwd hoe dat oude natte kutje hem zal gaan bevallen. Hij zou mij in ieder geval Appen als hij klaar is. Misschien kom ik het hier nog wel even vertellen, als het de moeite waard is natuurlijk. Want dat is uiteraard afwachten geblazen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top