Skip to content

Momenteel actief

Kokkerellen met Claudia
4.57/5 (21)

Afgelopen zomer kwamen mijn zwager en schoonzus hier eten. Dat gebeurt wel vaker en omdat mijn schoonzus en ik het leuk vinden om te kokkerellen, was het onze taak om voor het eten te zorgen. De keuze was gevallen op een bbq, het was immers hartje zomer. Die dag was ook het Zomercarnaval. Omdat ze verder toch niks anders te doen hadden, gingen mijn vrouw samen met de kinderen en haar broer,mijn zwager dus, de stad in om naar de bonte optocht te kijken. Zodoende bleef ik samen met Claudia, mijn schoonzus, achter. De boodschappen hadden we die ochtend al gehaald, nu kwam het er op aan om het vlees in de marinade te zetten en de sausjes te maken. Het was al behoorlijk warm, vandaar dat we in zwemkleding in de keuken stonden. Claudia in bikini en ik in mijn zwembroek. En omdat Claudia een bewonderaar van JoopBraakhekke is, hadden we in de keuken een fles lekkere wijn onder handbereik. Die fles was al snel half leeg, we zijn nu eenmaal beiden liefhebbers. Ik had haar kort daarvoor al topless gezien. Ze stond in de slaapkamer haar bikini aan te trekken, het broekje had ze al aan. Gelukkig had ze me toen niet opgemerkt.

Claudia is 41 en daarmee zes jaar ouder dan ik. Ze ziet er gekleed altijd al verrukkelijk uit met haar royale borsten steevast in een laag open geknoopte blouse of een strak truitje met een décolleté als een echoput. Het was altijd een genot om te zien hoe ze bukte als ze willekeurig welke consumptie voor je neerzette op de salontafel. Nu in haar bikini zag ze er helemaal ravissant uit. Dat kleine broekje om dat strakke kontje en het bikinitopje dat alle zeilen bij moest zetten om haar borsten in toom te houden. In de keuken draaide ik zo onopvallend mogelijk om haar heen. Een paar keer raakte ik per ongeluk haar billen, de bewegingsruimte was niet overal even groot. Claudia leek het niet te merken. Op een zeker moment was het meeste werk al gedaan. Het vlees stond in de marinade, de tomaten en komkommers waren gesneden en de sausjes waren ook klaar. Alleen het stokbrood was nog niet gesneden, dat moest pas als het vlees op de bbq lag.

We waren veel vroeger klaar dan we dachten en mijn vrouw, de kids en mijn zwager zouden nog zeker twee uur wegblijven. Claudia vroeg of het een idee was om in de tussentijd wat te gaan zonnen. Ik wist dat ze daar een liefhebber van is, vooral topless. Daarom vond ik het een prima idee. Ik uitte wel mijn bezorgdheid over verbranden. Claudia had daar een prima oplossing voor: zonnebrandolie. Zij stelde voor dat ze eerst mij insmeerde en daarna ik haar. Uiteraard had ik daar geen bezwaar tegen. Ik ging op een krukje zitten en Claudia begon me in te smeren. Haar zachte handen voelden heerlijk aan en binnen de kortste keren had ze mijn rug ingesmeerd. “Dat was lekker, Clau,” zei ik geheel naar waarheid. “Voorkantje dan ook maar?” vroeg ze schalks.”Alleen als ik jouw voorkant ook mag doen” antwoordde ik voor ik er erg in had. Claudia keek me quasi bestraffend aan en smeerde mijn voorkant in. Ook dat was bepaald een behandeling die in de verste verte niet opeen straf leek.

Toen was ik aan de beurt om Claudia in te smeren. “Ga je niet topless?” vroeg ik achteloos. “Zou je wel willen, hè?” reageerde ze. Claudia ging op het krukje zitten en ik begon haar schouders in te smeren. Zonder veel te zeggen deed ik mijn werk en dat was zeker geen straf. Claudia onderging het insmeren verder zwijgend. Ik de spiegel aan de muur zag ik op een gegeven moment dat ze haar ogen dicht had. Ik vroeg: “Gaat het goed zo?”. Claudia zei niks,maar kreunde even en in de spiegel zag ik dat het geen toneelspel was. Ik liet mijn handen over haar schouders naar voren glijden. Mijn handen bereikten haar borsten,die ik door haar bikinitopje heen begon te kneden. Claudia liet haar hoofd achterover zakken en ik zag hoe haar ogen gesloten waren. Ik trok haar topje omhoog en omvatte met mijn handen haar borsten. Claudia zuchtte en haar mond toonde een kleine glimlach van genot. Ik liet er geen gras over groeien. Voorzichtig tilde ik Claudia omhoog van de kruk totdat ze stond en gaf haar een kus in haar nek. Onderwijl ging ik met mijn ene hand omlaag en haar bikinibroekje in. Met mijn middelvinger drukte ik haar schaamlipjes uit elkaar en ging har warme natte grotje binnen. Claudia onderging dat zonder enige weerstand en ik wist dat ik goed zat.

Claudia liet haar hoofd achterover zakken en ik kon haar een kus op haar mond geven. Ik voelde dat haar tong mijn mond binnen wilde en liet hem toe. Ik stopte met vingeren, tilde haar op en droeg haar naar de slaapkamer. Ik legde haar op het bed waar ik nog die ochtend mijn vrouw had bereden, trok haar bikinibroekje uit. Claudia kwam overeind en trok mijn zwembroek uit. Ze ging weer achterover liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. Ik zag haar heerlijke warme spleetje onder het smalle streepje schaamhaar glinsteren van geil opwindingsvocht. Mijn harde pik richtte zich naar dat uitnodigende punt van opperst genot en toen vulde mijn harde stijve paal Claudia’s warme grotje van genot. Toen ik helemaal in haar zat, sloeg Claudia haar benen om me heen en dat voelde of ik in een bankschroef zat. Door geile emoties overmand stootte ik steeds heftiger in mijn geile schoonzus heen en weer. Ze kreunde en steunde dat het een aard had en toen ze haar hoogtepunt bereikte, vulde de slaapkamer zich met een harde oerkreet die deed vermoeden dat het voor Claudia lang geleden was dat ze dat had beleefd. Ik op mijn beurt spoot mijn zaad met volle kracht in de diepste diepten van haar warme natte kutje.

Toen we een tijdje uitgeput maar voldaan naast elkaar hadden gelegen, zijn we even snel gaan douchen. Daar heeft Claudia mij vervolgens heerlijk met haar mond bevredigd en mijn zaad geslikt. Vervolgens heb ik met mijn tong en mijn lippen Claudia’s clitje bewerkt, waardoor ze weer trillend en kreunend een hoogtepunt beleefden. Pakweg tien minuten nadat we waren uitgeraasd, kwam de rest thuis. Het eten was verder heerlijk en als Claudia en ik even samen in de keuken waren, heb ik elke keer even Claudia’s vulva beroerd. En dat vond ze helemaal niet erg.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Milffinder

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top