Skip to content

Momenteel actief

Groepssex deel 1
3.75/5 (4)

De eigenaar had een besloten feest waar men zich voor op kon geven. Het zou niet al te druk worden; maar wel genoeg voor een leuk maar spannend feestje. Samen met een collega was ik al in de middag aanwezig om de hapjes te bereiden en alles in te delen. De drank stond ook al koud en na alles na gelopen te hebben kleedde we onszelf om en was het bijna tijd om de deuren te openen. In m’n serveersters pakje stond ik bij de deur opening om alle gasten binnen te laten met behulp van de gastenlijst. Eenmaal binnen kregen ze van mij een koud drankje namens ‘het huis’. De gasten liepen door en het was heel gezellig om met hen te babbelen. Vele kwamen van ver.

Na een uurtje ging ik even naar de badkamer om mezelf even om te kleden. Een aantal gasten namen al plaats op de banken en keken naar de geile porno films. Ik ging naast één van hen zitten, deed m’n benen over elkaar en sloeg een arm om zijn schouders. “Vind je dit spannend om te kijken?” fluisterde ik. Hij keek mij aan en voor dat hij iets kon zeggen, zei ik “Ik weet nog iets veel spannenders!”. Nadat hij glimlachte zei die; “Ga je gang, wat heb je voor me?” Terwijl ik ging staan, zag ik vanuit mijn ooghoek dat ik wat toeschouwers had, die zichzelf al aan het aftrekken waren. Als ik iets opwindend vind dan is het wel dat mannen met zichzelf bezig zijn terwijl ik er ben of naar hen kijk. Ik kleedde mezelf langzaam uit en keek een aantal keren naar de heren. Ik streelde mezelf over m’n armen en borsten en liep stapje voor stapje naar hem, die inmiddels onderuit gezakt op de bank zat, met een flinke paal in je hand.

Ik kwam tussen zijn benen zitten en likte aan zijn eikel. Nam hem in m’n mond en zoog eraan terwijl ik hem aankeek. Hij legde zijn hoofd naar achteren en kreunde. Ik nam hem steeds dieper en dieper tot hij in m’n keel zat. Hij vond het heerlijk als er een hele kwijlsliert uit m’n mond kwam en ik wreef zijn pik ermee in. Ondertussen kwam er een andere man bij ons staan en hij kwam naast je op de bank zitten. Begon zich stevig af te trekken, stond op en duwde z’n pik tegen m’n wang “Doe dat ook eens bij mij”.
Terwijl ik aan z’n pik zoog, was ik de man op de bank aan ’t aftrekken. Vanuit m’n ooghoek zag ik het al drukker worden met mannen, die zichzelf aan ’t aftrekken waren op deze geile partij. Ik stopte met zuigen en vroeg of hij op de bank plaats wilde nemen. Twee leuke heren, geheel naakt en een flinke paal op de bank. Wat wil ik nog meer? En keek dan ook verlekkerd naar hen!

Bij één van hen ging ik op schoot zitten en zoende hem in z’n nek, stopte en keek hem diep in z’n ogen aan voor een paar seconde. Hij hield me bij de heupen vast om daarna over m’n rug te strelen. “Je bent een lekkertje” En hij streelde m’n borsten en zoog aan m’n tepels. De andere man op de bank hield het niet meer en spoot z’n zaad weg. Hij stond op en kwam achter me staan en streelde m’n schouders. Ik ging van de man af en ging met m’n rug tegen de zijkant van de bank zitten.

De man die op de bank zat kwam wat dichterbij en begon me te vingeren. Terwijl ik keek hoe hij bezig was, keek ik ook de ruimte in en zag een stuk of 7 mannen aan ’t rukken. Ik wees een paar aan “Komen jullie maar eens wat dichterbij” Ze kwamen m’n kant op gelopen en gingen naast elkaar staan. Ik vroeg of de man even ophield met vingeren en er naast ging staan. Met m’n billen schoof ik van de bank en ging op ’t einde zitten. Daar stonden ze dan; een 5 tal geile heren in een halve cirkel om me heen met allen een pik die op ploffen stond. Eén voor één rukte ik hen stevig, terwijl ik aan een pik liep te zuigen. Aan de kloppende pik in m’n hand te voelen kwam er iemand bijna klaar en ik stopte met zuigen. Ik hield z’n bijna spuitende paal voor me, deed m’n mond open en tong eruit en keek hem aan. De klodders zaad kwamen op m’n kin en wang en ondertussen trok ik de laatste beetjes zaad eruit. De andere wilden ook en kwamen allen in m’n gezicht klaar. Terwijl ik opstond veegde ik m’n gezicht schoon met m’n hand en pakte de keukenrol op ’t salontafeltje en maakte m’n gezicht schoon. Maar, het was nog lang niet klaar.

Op voor een 2e spannende ronde. Nog even wachten, want dat lees je volgend weekend!!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top