Skip to content

Momenteel actief

Dubbele persoonlijkheid – Deel 10 – 13
4.6/5 (20)

Hoofdstuk 10: lunch

Enigszins aan de late kant reed Miranda de regenachtige stad in. De meeting was pittig geweest en er waren wat vervelende woorden gevallen, maar zoals altijd had ze de brokstukken gelijmd, besluiten genomen en de controle over de situatie genomen. Met meer dan een uur vertraging was de vergadering afgelopen.

Gehaast, wat een lichte frons op de wenkbrauwen van haar secretaresse had verwekt, stopte ze haar spullen in haar handtas en attaché koffer. ‘Ik heb nog een afspraak buiten de deur, ik zie je waarschijnlijk pas maandag weer’ zei ze tegen Paula. “Verbind je eventuele telefoons door naar mijn gsm?”

‘Doe ik, fijn weekend’, Paula dook weer achter haar computer. ‘Misschien ging ze weer stiekem chatten met haar man’ dacht Miranda. Ze had Paula al een aantal maal betrapt op het chatten. Maar net als de vorige keren besteedde ze er ook nu niet veel aandacht aan, zolang het werk maar gedaan werd vond ze het wel kunnen. Of was het wel haar man… ‘Paula deed de laatste tijd soms een beetje vreemd’ dacht Miranda bij zichzelf.

De lift bracht haar naar de parkeergarage.

20 minuten later parkeerde ze haar auto in de Bijenkorf en liep snel naar het restaurant. Nog voor ze de zaak inliep zag ze Tessa al aan het raam zitten. De eigenaar verwelkomde haar kort en ze liep naar het tafeltje aan het raam.

‘He, daar ben je’ Tessa stond op en er volgden drie kussen.

Kriebels in Miranda’s buik waren het gevolg. Tessa zag er weer prachtig uit vond Miranda. Een zwarte jurk tot net boven de knie met een wit vogelmotief, bruine laarzen met een kleine hak. Haar eigen grijze mantelpak stak een beetje af tegen het speelse van Tessa.

‘De vergadering liep zeker uit?’

‘Oh, je bent ook al helderziende’ Miranda hijgde van al het gehaast. Langzaam kwam ze een beetje bij. De ober was snel aan hun tafel.

De drankjes werden op tafel gezet en Tessa kwebbelde er lustig op los. Ze vond het best leuk om hier te lunchen, was hier ook nog nooit geweest. En dat ondanks het feit dat ze Utrecht vrij goed kende, ze woonde zelfs in de buurt. Miranda voelde zich steeds meer relaxed met de aanwezigheid van deze vrolijke jonge dame. Het was alsof ze rust en gemoedelijkheid bracht in haar eigen rusteloze en hectische bestaan. Tegelijkertijd wakkerde Tessa ook iets aan wat Miranda in geen jaren had gevoeld. Miranda maakte een complimentje over Tessa’s jurk. Ze kreeg vervolgens de details te horen van een heel klein maar fijn winkeltje waar dit soort spullen kon kopen. En ook “speciale” dingen die je nergens anders kan krijgen zei Tessa er op een wat vreemde wijze achteraan. Ze gaf geen verdere verduidelijking.

‘Maar wat wou je nu nog vragen?’ het was Tessa die tenslotte de gemoedelijk sfeer doorbrak.

‘Oh, wel ik…’ Miranda was plots een beetje van slag. Tessa keek haar doordringend aan en kwam wat dichter bij.

‘Je weet dat je geheim veilig is bij mij, he… of heeft het daar niets mee te maken?’

Miranda keek Tessa enigszins verlegen aan.

‘Toch wel, ik eu… je weet die… luiers …’ Miranda kwam niet uit haar woorden. Iets wat ze normaal nooit had.

‘Ja, je draagt graag luiers, dat had ik al door en is geen probleem hoor…’ Tessa, nam het gesprek over. ‘Nou ja luiers, je had een luierbroekje aan, da’s niet echt een luier he, dat kan beter…’

Miranda voelde zich beschaamd maar tegelijkertijd was ze opgewonden. Dat merkte ze aan alles. Haar hart klopte sneller, ze had het warm en haar luier was weer nat. Maar ditmaal was het niet omdat ze er in had geplast.

‘Ik… durf geen echte luiers te dragen op kantoor. Ik ben bang dat ze opvallen.’

‘Ah, maar dan heb je waarschijnlijk niet de juiste luiers. Ik kan je wel helpen om de juiste te vinden hoor!’ zij Tessa enigszins fluisterend. Ze keek er speels bij alsof er pretlichtjes in haar ogen zaten. Het leek voor Miranda alsof Tessa er veel meer van afwist.

Miranda keek opzij, enkel tafels verder zat een grote, enigszins slonzige man. Een bouwvakkers type met een ongeschoren kop en verwilderd haar schoot er door Miranda heen. De man aan het tafeltje keek haar even aan en dook vervolgens weer in zijn krant.

Miranda richte zich weer tot Tessa, de lunch was ondertussen gebracht.

‘Ik heb nu wat anders’ Miranda had nog moeite om openlijk met iemand anders over haar ‘geheim te praten, maar het leek Tessa totaal niet te deren. Niets kon haar blijkbaar van haar stuk brengen

‘Ah, wat heb je dan nu om?’ Vroeg ze quasi nonchalant. ‘Want ik neem aan dat je nu ook geluierd bent?’

Nog steeds enigszins verlegen over het onderwerp antwoordde Miranda ‘Tena lady pants’

‘Oh, die ken ik nog niet’ Tessa nam een grote slok van haar glas wijn. ‘Zullen we er nog eentje bestellen?’

Het gesprek ging verder. Over koetjes en kalfjes, over vrouwendingen, over Medicall international over wat ze daar zo allemaal deden, over Miranda’s vele reizen voor het bedrijf en over hoe een personal assistent Miranda hierbij kon helpen. En ook over Tessa’s overleden moeder. Die, vrijzinnig als ze was, blijkbaar een grote invloed op haar had gehad. Ze had haar dochter geleerd niet te oordelen over andere mensen, ook niet als deze een compleet andere mening hadden. Bovendien vond ze dat, als je zelf respect wilde, je dat ook terug moest geven, ook al is de mening van de andere tegenstrijdig met je eigen belangen. Uiteraard moet je jezelf wel verdedigen als de andere je kwaad wil doen, maar vaak lost luisteren een groot deel van de problemen op.

Miranda luisterde inderdaad aandachtig. Ze was een control freak. Dat was al zo vanaf de kleuterklas had haar eigen moeder haar eens verteld. Maar voor het eerst in haar leven kreeg ze nu het gevoel dat ze de controle kon loslaten. Tessa bracht iets in haar teweeg waardoor er een innerlijke rust ontstond, ook als stond ze bij wijze van spreken, in vuur en vlam. Ze had het gevoel alsof ze ditmaal haar ziel kon weggeven.

Het gesprek werd alleen even gestoord door omvallende bierglazen aan het tafeltje van de grote slonzige man. Hij vloekte in een vreemde taal en ging in gebrekkig Nederlands een discussie aan met de ober die hem tenslotte een nieuw biertje – de hoeveelste al? – bracht. Vreemde kerel fluisterde Miranda… ‘ach niet oordelen he’ zei Tessa. Ze lachte en Miranda volgde haar voorbeeld. Wat de man nors hun richting deed opkijken.

‘Even naar het toilet’ Tessa stond op ‘daar heb jij het makkelijker he!’ Miranda kreeg een kleur want ze dacht dat de halve zaak het gehoord had.

‘Jezelf verschonen hier op toilet is niet echt handig denk ik. De hokjes zijn aan de kleine kant, je breekt vast je nek.’ Tessa was terug van het toilet en was nog steeds in een giechel bui. ‘Of hoeft het nog niet?’ Ze keek met een iet of wat schaapachtige blik naar Miranda.

De wijn had ondertussen bij Miranda ook haar werk gedaan en ze had de luier gebruikt tijdens het gesprek, steeds kleine beetjes proberen plassen want een stortvloed kon hij waarschijnlijk niet aan. Het steeds moeten stoppen was wel geen fijn gevoel en het gaf haar zelfs pijn in haar buik. Of was ze misschien ongesteld? Neen dat kon niet dat duurde nog een week.

Miranda kreeg weer een blos op haar wangen. ‘Ja, eigenlijk moet het wel’ zei ze enigszins verlegen. Maar je hebt gelijk, de toiletten hier zijn niet echt handig voor dat soort zaken.

Tessa keek haar even aan. ‘Hm.. ik heb wel een oplossing hoor… als je die wil? Maar dan moeten we even ergens ander heen. Of moet je nog naar kantoor?’

Miranda zei niets keek Tessa aan. ‘Is goed’ kwam er na een tijdje uit haar mond. En neen ze hoefde niet meer terug naar kantoor.

Plots vond ze het vreemd dat ze eigenlijk nog niets van kantoor gehoord had. Meestal als ze uit lunchen was werd ze meerdere malen gebeld. Nu was er geen enkel telefoontje geweest. Ze keek op haar telefoon. Geen gemiste oproepen maar wel twee app berichten van Paula. “Akkoord ontvangen op jouw voorstel van deze ochtend” was het eerste bericht en “meeting volgende week donderdag op het hoofdkantoor in New-York gaat door, fijn weekend” stond in het tweede bericht. Ze keek er even voldaan. Haar acties van de afgelopen dagen waren succesvol geweest.

‘Neen, ik hoef niet meer terug naar kantoor.’ Zei ze nogmaals.

‘Dan moeten we maar afrekenen’, Tessa begon in haar handtas te rommelen maar Miranda was ineens helder. ‘Hee, ik betaal de rekening hoor! Ik heb jou immers uitgenodigd.’ Ze liep naar de kassa en na een kort onderonsje met de eigenaar pinde ze het bedrag en liep terug naar het tafeltje.

Tessa stond al recht met Miranda’s jas in hand en hielp haar deze aan te trekken. ‘Even oefen als personal assistent he’ giechelde ze.

Samen liepen ze de zaak uit. Nagestaard door de vreemde man die aan zijn zoveelste biertje toe was.

Het regende ondertussen zachtjes. Tessa loodste Miranda door een aantal Utrechtse straten en bleef na een tiental minuten lopen voor een mooi en oud Herenhuis staan. Het pand was duidelijk gerenoveerd. ‘Hier moeten we zijn!’ Tessa viste een sleutelbos uit haar tas opende de voordeur en liep naar binnen. ‘Kom erin’ zei ze tegen Miranda.

Miranda liep de gang door en kwam in een ruime woonkamer. Ze draaide zich om ‘woon je hier?

Tessa glimlachte ‘klopt, hier kan je makkelijker verschonen he!’

Hoofdstuk 11: Tessa’s home

Miranda stond enigszins besluiteloos in de woonkamer. Ze keek rond. De woonkamer was wat minder strak dan haar eigen woning, maar het geheel zag er warm, uitnodigend en vrouwelijk uit. Een houten vloer een aantal tapijten en wanden met frisse roze kleuren. Sommige muren waren geverfd ander behangen met een vrolijk motief. Verder stonden er een paar bloemstukken, verschillende staande lampen en kandelaren, Laura Ashley bankstellen en gordijnen. Geen designer dingen maar er was duidelijk over de inrichting nagedacht.

Op een lage dressoir stonden een aantal verjaardagskaarten… een van de kaarten toonde het getal 27. Plots herinnerde Miranda het CV van Tessa waarin haar geboortedatum stond. Ze was afgelopen week jarig geweest. ‘11 jaar!’ schoot er door het hoofd van Miranda ‘ze is 11 jaar jonger dan ik.’

‘Misschien kan ik dan even de badkamer gebruiken?’

Tessa stond ondertussen in de halfopen keuken in de koelkast te rommelen. Ze kwam terug met twee glazen en een fles wijn waar duidelijk al van gedronken was. ‘Dat komt wel he!’ Ze schonk de glazen vol en gaf er eentje aan Miranda. ‘En als je doorlekt is het niet zo erg, niemand die het hier ziet’. Ze giechelde weer meisjesachtig.

Miranda werd er verlegen van maar ze voelde de warmte in haar hart langzaam bezit nemen van de rest van haar lichaam. Ze wees naar de kaarten ‘nog gefeliciteerd met je verjaardag’

Miranda tilde haar glas even op ‘Woon je hier alleen?’

‘Bedankt, de taart is op en jawel, helemaal alleen!’ was het antwoord van Tessa. Ze liep terug naar de keuken en viste uit een van de kastjes een zakje borrelnootjes.‘ ik heb wel nog een paar nootjes’.

‘Leuk huis heb je’ Miranda keek door de schuifdeuren naar de kleine tuin. Door de regen zag het er een beetje troosteloos uit maar ze vermoedde wel dat het een aangename plek zou zijn als de zomer in het land was en de zon volop scheen. Een lekker beschut plaatsje.

‘Dank je wel’ zei Tessa. ‘Boven is er ook nog een klein terras. Wil je de rest ook even zien?’

‘De keuken heb je al gezien, de rest zit hogerop.’ Tessa liep de trap op die naast de keuken zat. Miranda volgde haar. Boven kwamen ze in een gang waar een aantal kamers aan grensden. ‘Mijn werkkamer, met terras’ zei Tessa, aangekomen bij de eerste kamer. Hiertegenover zit de badkamer.

Miranda liep de werkkamer in. De kamer zag er al even vrouwelijk uit als de woonkamer maar was een stuk minder opgeruimd, duidelijk een werkkamer. Er stond ook een bankstel waar allerlei kledingstukken over hingen, maar het was vooral het bureau en de rekken met kleding die de aandacht van Miranda trokken. In tegenstelling tot haar eigen bureau was dit bureau niet alleen een stuk rommeliger maar ook een stuk groter. Toen ze beter keek merkte ze op dat het eigenlijk een grote oude tafel was, waarschijnlijk wel antiek. Aan de ene kant stond een laptop, er lag een iPad en allerlei ander spullen die ze niet onmiddellijk kon thuisbrengen. In het midden lagen verschillend grote vellen papier met iets wat leek op patronen. Er lagen ook uitgeknipte stukken stof op. Aan de ander kant van de tafel stond een grote naaimachine. In een hoek op een lage kast lagen verschillende rollen met stof.

Op zoek naar enige uitleg draaide Miranda draaide zich om maar Tessa was verdwenen.

Ze keek verder de kamer rond en liep naar de rekken met kleding. Dit was duidelijk geen standaard kledij. Dat zag ze onmiddellijk. Er hingen verschillende rokken met vreemde pasvormen, dingen die op korsetten leken, een paar witte blouses, en allerlei soorten lederen kledingstukken met vooral veel gespen. Ze zag ook lingerie in de vorm van een aantal jarretel gordels. En er hingen verschillende mooi nylons en stay-up’s over het rek. Eronder stonden een aantal laarzen met ook hier vooral heel veel gespen en touw.

Aan de muur naast de kledingrekken hingen diverse afbeeldingen en posters. Miranda bekeek ze en haar oog viel op een van de posters waarop een vrouw in verschillende soorten vreemde maar toch sexy kleding stond. Het leek nog het meest op een kruising tussen een cowboy outfit en iets uit de industriële revolutie rond 1880. Toen ze beter keek zag ze dat de vrouw op de foto’s Tessa was die de verschillende outfits droeg. Wat vooral het meest opviel was de hoog opgesneden voorkant van de jurken die ze droeg. Op sommige was er zelf helemaal geen sprake van een voorkant en zag je het korset wat ze droeg. Miranda kreeg het er weer warm van en vond het geheel om een of andere reden heel opwindend.

Onder de poster stond “My steampunk collection”. Miranda staarde enige tijd naar de poster

‘Een uit de hand gelopen hobby’ Tessa stond achter haar en keek over haar schouder mee.

‘Steampunk?’ Miranda keek Tessa vragend aan.

‘Ja, ik maak steampunk kleding.’ Omdat Miranda haar vragend bleef aankijken bracht Tessa enige verduidelijking ‘Steampunk is een subcultuur in de gothic scene gebaseerd op fantasie en fictie. De term verwijst naar de tijd dat stoomkracht de primaire krachtbron was, de kleding zit dan ook vol met typische elementen uit 1900. Het loopt tegenwoordig een beetje uit de hand want er is nogal wat vraag naar.’

‘Jij en gothic?’ Miranda fronste haar wenkbrauwen en keek Tessa bedenkelijk aan.

Tessa lachte ‘haha, een subcultuur he… echt gothic hoeft het voor mij niet te zijn hoor. Iets teveel zwart. Maar ik vind het vooral … sexy…’

‘Oh, ah, ja sexy is het zeker…’ Miranda keek Tessa aan. ‘Het staat je geweldig’ ze bloosde licht. Of kwam dat door de wijn.

‘Maar eu… de badkamer was toch die kant op he?’ Miranda wees naar de deur aan de andere kant van de gang.

Tessa keek haar aan. ‘Klopt, maar we gaan eerst ergens anders heen, kom!’ Tessa draaide zich om en liep de werkkamer uit. Miranda, enigszins verbouwereerd, volgde haar.

Ze liepen een andere kamer in, duidelijk een slaapkamer. De kamer was een stuk kleiner dan haar eigen slaapkamer. Er stond een grote kast waarvan een deur openstond, maar haar aandacht werd onmiddellijk getrokken naar het bed.

Miranda’s mond viel enigszins open en haar hart begon nog sneller te kloppen. Op het opgemaakte bed lag een luiermatje en ernaast stond een teiltje met water, lag een washandje, zeep en een aantal luiers.

‘Nou, zullen we jou even verschonen?’ Tessa wees naar het bed. ‘Dan kan je meteen ervaren hoe mijn assistentie voelt … en beslissen of je me aanneemt of niet..’ ze keek Miranda uitdagend aan.

Verlegen en onzeker stond Miranda in de kamer. Gelukkig nam Tessa weer het initiatief.

Als bevroren voelde Miranda hoe Tessa het jasje van haar mantelpak uittrok. Ze vouwde het netjes op en hing het op een stoel in de hoek van de kamer. Tessa’s warme handen gleden tussen de rand van de rok van Miranda’s mantelpak, vonden de knoopjes en maakten deze vaardig los, de rok viel op de grond.

De herinneringen aan wat enkele weken geleden gebeurd was kwamen terug bij Miranda. Ze hoorde Tessa zeggen ‘stap maar uit de rok en ga liggen op het luiermatje.’ Haast als een robot ging ze zitten op de mat en met een klein duwtje van Tessa lag ze snel op haar rug.

Op commando schoof ze nog iets omhoog en voelde ze hoe Tessa haar voeten vast pakte en haar pumps los maakte. Deze werden netjes onder de stoel geplaatst waar ook haar rok en jasje reeds op lagen. Vaardige handen maakten de knoopjes van haar blouse los. Waardoor Miranda’s mooie blauwe, met kant afgewerkte bh, zichtbaar werd. Ze voelde hoe de bh eventjes werd aangeraakt en hoorde Tessa zeggen ‘mooie bh hoor, heel sexy …’

Miranda leek te zweven op een wolk. Ze liet zich meevoeren door de vaardige handen van Tessa die nu ook haar panty vastnam en deze op een haast strelende wijze langzaam uittrok. ‘D’er zit een ladder in’ hoorde ze Tessa zachtjes zeggen. ‘ik heb wel een nieuwe voor jou…’

Miranda lag op haar rug, haar benen opgetrokken. De natte tena lady pants werden doorgescheurd en ze lag bijna naakt op het bed van een vrouw die ze amper kende. Tessa bekeek de pants. Leuk en interessant’ zei ze ‘Moet ik ook eens proberen. Maar nu gaan we voor het echte werk he.’ en ze wees naar de luiers die naast het hoofd van Miranda lagen.

Miranda keek opzij, ze zuchtte. Ze voelde zich intens gelukkig en voor het eerst sinds een heel lange tijd geheel ontspannen. Alsof alle stress van haar was afgegleden. Veilig in de armen van deze jonge vrouw die ze geheel vertrouwde.

Ze voelde een hand tussen haar benen die zacht over haar schaamstreek streelde. Een golf van warmte en genot stroomde door haar lichaam. ‘Hm’, hoorde ze Tessa zeggen. Ze zag vervolgens hoe deze opstond, de kamer uitliep en een minuut later terugkwam met iets wat op een spuitbus en een scheermesje leek.

Tessa nam terug plaats op het bed en keek Miranda glimlachend aan. ‘Geschoren, maar er staan stoppeltjes he… dat kan beter.’ Weer streek Tessa’s hand over haar schaamlippen. Miranda voelde hoe een nat washandje tussen haar benen werd gewreven en hoe een vaardige hand vervolgens haar hele schaamstreek begon in te smeren met scheerschuim. Zacht en langzaam. Ze liet het zich gewillig ondergaan zonder ook maar even te protesteren. Geheel overgeleverd aan Tessa.

Alsof ze het dagelijks deed hanteerde De jonge vrouw het scheermes. Vaardig en resoluut werd Miranda op haar meest intieme plaats onder handen genomen. Ze genoot als nooit tevoren, was geen momenten angstig. Ook niet toen Tessa haar schaamlippen vastnam en het mes er liet over glijden.

De laatste restjes scheerschuim werden weggehaald met het washandje, een verzachtende crème werd aangebracht, wat poeder ging tussen haar benen en voor ze het wist zat er een luier om haar kont.

Miranda greep de uitgestoken hand van Tessa en kwam recht van het bed. Ze werd naar een grote spiegel geleid. In het spiegelbeeld zag ze een vrouw met een open blouse, een blauwe met kant afgezette bh en een witte luier. Tessa stond dicht achter haar en glimlachte. In de grote spiegel zag Miranda hoe handen over haar luier streken. ‘Zo, een goede luier voor overdag’ hoorde ze Tessa zeggen ‘valt niet op onder je rok, daar hoef je niet bang voor te zijn!’

Langzaam begonnen handen de knoopjes van haar blouse dicht te maken. Ze leunde enigszins achterover en voelde zich geborgen in de armen van de mooie vrouw achter haar. Ze sloot haar ogen en genoot van elk moment.

Tessa liep naar de kast en kwam terug met een nieuw paar Nylons. Ze ging op haar knieën zitten en hielp Tessa met het aantrekken van de kousen. Na de rok en het jasje weer aangetrokken te hebben nam ze een stap achteruit en bekeek het resultaat. ‘Zo dat ziet er weer uit als een perfect plaatje!’

Miranda bloosde. Binnenin voelde ze haar hart als een wilde te keer gaan.

‘Kom, dan drinken we onze wijn beneden op.’ Miranda kwam weer enigszins tot zichzelf en nam het glas aan wat Tessa haar aanreikte. Ze keek naar rechts. In het onderste gedeelte van de kast stonden verschillende pakken luiers. Net zoals bij haar thuis.

—————

Miranda zat in de woonkamer op de bank en keek naar Tessa. Deze liep een beetje op en neer door de woonkamer alsof ze niet helemaal goed wist hoe het nu verder moest. Ze verplaatste een bloempot, zette wat kopjes ergens anders neer en keek even naar buiten. Het was nog steeds grijs maar gelukkig regende het niet meer. Voor het eerst zag ze er iets of wat onzeker uit dacht Miranda bij zichzelf.

Ook Miranda was nog niet helemaal bekomen van hetgeen er zo juist gebeurd was. Maar ze had zich wel al deels herpakt. En nam het initiatief.

‘Ik denk dat de test geslaagd is…’ Tessa keek vragend haar richting uit.

‘Ik, eu.. zou het leuk vinden als je mijn… assistente werd…!’ Miranda probeerde zo zeker mogelijk over te komen. Weer heerste er enige stilte.

‘Ik ook’ Tessa glimlachte. De dames keken elkaar aan.

De spanning in de lucht werd verbroken door het geluid van een telefoon.

Hoofdstuk 12; nagenieten

Miranda’s haar wapperde in de vochtige lucht.

Gezeten achter op de scooter van Tessa raceten ze richting de parkeergarage. Miranda klemde haar armen stevig om haar nieuwe assistente. In tegenstelling tot haar zachte en sensuele aanpak zojuist op de slaapkamer was haar rijstijl nogal “agressief”.

De stad was vol fietsers en andere weggebruikers. Zelfs met dit slechte weer. Behendig swingde Tessa door de massa heen af en toe een verbijsterde fietser of voetganger achterlatend. Een paar minuten later stonden ze, gelukkig zonder brokken, voor de ingang van de parkeergarage.

‘Maandag 9.00 uur op kantoor?’ Miranda keek Tessa aan. Ze kreeg een kus die net niet haar lippen raakte. Hun blikken beleven elkaar even aanstaren.

‘Ok, ik zie je dan…! nogmaals, sorry dat ik zo ineens weg moet’. Tessa stapte weer op de scooter en reed er al wuivend vandoor. Een wat oudere man kon haar net ontwijken.

Miranda staarde haar na. Ook toen ze al lang de bocht om was. Ze had het spijtig gevonden dat Tessa plotseling weg moest na dat telefoontje. Of misschien had ze wel gehoopt dat er nog andere dingen gingen gebeuren… Maar haar nieuwe assistente leek ook een beetje van slag nadat ze had opgehangen. Ze durfde echter niet te vragen naar de rede. Dat leek haar niet echt zakelijk… Alhoewel je hetgeen er eerder gebeurd was natuurlijk ook niet echt zakelijk kon noemen…

‘Mot je mee of nie?’

Miranda schrok op en keek recht in de openstaande deur van een stadsbus. ‘Eu, ik…’ pas toen merkte ze dat ze bij de bushalte stond. ‘Eu, neen, sorry…’

De buschauffeur schudde zijn hoofd, sloot de deur en reed verder. Iemand staarde haar na vanuit de bus.

Miranda werd zich plotseling bewust van de luier die ze om had. Ze keek om zich heen, hier en daar liepen mensen. Zouden de passagiers van de bus iets gemerkt hebben? Nog nooit had ze met een echte luier buiten de deur gedurfd. Ja, wel eens in haar eigen tuin en een paar maal in haar eigen omgeving met voldoende kleding om alles te verbergen, maar nu stond ze geluierd in haar nette mantelpakje midden in de stad.

Snel rende ze naar de betaalautomaten van de parkeergarage. Er stonden verschillende mensen voor de automaat, dus ze zou moeten aanschuiven. Met kloppend hart stond ze in de rij. Zouden de mensen die achter haar stonden door hebben dat ze een luier om had? Ze keek opzij, een kind van een jaar of acht keek haar aan. ‘Niet zo staren’ hoorde ze de moeder zeggen.

Haar hart ging nog sneller te keer. Ze beet op haar onderlip en hoopte dat ze snel aan de beurt zou zijn.

Met een zucht van verlichting zat ze even later gelukkig weer in haar auto. Ze streek met haar hand over haar onderbuik. Voelde de bovenkant van de luier door de stof van haar rok heen. Ze voelde een tinteling tussen haar benen… moest ze plassen? Ja, maar ze was ook geil… zou ze zichzelf bevredigen? Ja, ook dat zou ze wel willen. Maar niet hier want overal in de garage hingen camera’s. Dat wist ze maar al te goed.

Ze kende de ex-manager van de garage… al hoewel kennen een groot woord was. Na een afspraakje had hij haar een jaar of twee geleden de controleruimte van de garage getoond. Ze waren alleen en toeval of niet maar op een van de monitoren ontdekte de manager een vrijend stel in een auto. Hij had met twee camera’s ingezoomd op het gebeuren. De beelden waren zo goed dat ze live konden meegenieten van het stel wat in een stil hoekje van de garage verwikkeld was in een heftige vrijpartij. De ontblote borsten van de vrouw wipten op en neer. Gebiologeerd en met open mond had Miranda staan toekijken. Tot ze zich plots realiseerde dat de manager zijn broek had opengeritst en met zijn lul in zijn handen stond. ‘Zullen we mee doen? ’ waren zijn woorden. Miranda stond als aan de grond genageld en reageerde pas toen ze de erectie van de man tegen haar hand voelde drukken. Het resultaat was een keiharde klap in het gezicht van haar date. Ze was zonder omkijken de deur uitgerend, had de lift naar de bovenste etage genomen en de auto met het stelletje in een stil hoekje, gevonden.

Een paar klappen op de voorruit deden man en vrouw enorm schrikken. Benen en kleding vlogen alle kanten op ‘He, houden jullie er rekening mee dat er hier camera’s hangen’ had ze geschreeuwd.

Ze draaide zich om, liep naar de lift en haar auto en realiseerde zich toen dat ze helemaal geen kaartje had om uit te rijden. Met enigszins knikkende knieën, want ze wist dat ze gefilmd werd, kocht ze alsnog het kaartje en verliet de garage.

Enkele weken later vernam ze dat de manager ontslagen was wegens seksuele intimidatie. Het duurde wel een tijdje vooraleer ze weer in de garage durfde parkeren.

Half dromend reed ze de parkeergarage uit richting haar huis en liet halverwege haar plas in de luier lopen. Het maakte haar alleen maar geiler. Haar hand zat de helft van de rit tussen haar benen. Norse en drukke bestuurders reden haar voorbij zonder enig idee wat zich in haar auto afspeelde. Miranda genoot van de rit naar huis.

Thuisgekomen ging ze regelrecht naar de slaapkamer. Voor de grote spiegel trok ze haar kleding uit en stond enige ogenblikken later alleen nog in een luier en de panty die ze van Tessa had gekregen. De zakenvrouw was weer eens geheel verdwenen. Haar geilheid had de overhand genomen.

Ze bekeek zichzelf in de spiegel. 38 lentes staarden terug.

Haar donker bruine haar golfde tot op haar schouders en zag er nu iets of wat minder goed verzorgd uit. ‘Tijd om weer eens naar de kapper te gaan’ mompelde ze in zichzelf. Haar tepels stonden keihard bovenop haar volle borsten. Ze keep er met beide handen in en liet haar tepels tussen duim en wijsvinger rollen. Ze werden nog harder en groter.

Haar handen streelden over haar benen, voelden de luier en de stof van de panty. Ze droeg graag panty’s in alle vormen en maten. Het gaf haar altijd een heel vrouwelijk gevoel. Alhoewel er voldoende mannen waren die ook graag panty’s droegen. Ze had zelfs ooit een vriendje gehad die haar panty’s droeg. Dat had ze aangemoedigd maar toen hij zijn benen niet wou scheren had ze er vervolgens een eind aan gemaakt.

Ze streek met de palm van haar hand over de panty. De natte luier drukte in haar kruis door de spanning van de kousen die als een tweede huid om haar lichaam sloten. Uit haar nachtkastje haalde ze het onderbroekje wat ze een paar weken geleden van Tessa had gekregen. Ze rook er aan alsof ze probeerde om de geuren van het meisje op te vangen. Maar ze had het al gewassen en bovendien zelf gebruikt, dus ze zou waarschijnlijk sneller haar eigen geuren ruiken.

Maar het ging haar om het idee, om de wetenschap dat dit broekje en ook de panty van Tessa was, van haar nieuwe assistente… Met een zucht liet ze een nieuwe lading plas in de luier stromen. Bomvol maar ze was niet van plan zich te verschonen. Neen, ze wou genieten van het moment.

Ze viel op bed. Uit haar nachtkastje viste ze de puls vibrator die ze een paar maanden geleden gekocht had. Een oplaadbaar “wit ding” met een roterende en pulserende kop. Ze had ontdekt dat hoe natter de luier was hoe intenser het gevoel werd. De natte luier leek de vibraties extra te versterken. … minuten later beleefde ze een spetterend orgasme.

Urenlang lag ze daarna op bed, kwam nog een aantal maal klaar en fantaseerde over van alles en nog wat, maar vooral over Tessa. Toch leek het alsof ze die avond en nacht op een achtbaan van emoties zat. De ene keer dacht ze aan die sexy jonge vrouw en fantaseerde ze dat ze door haar bevredigd werd. Minuten later vroeg ze zich weer af waar ze eigenlijk mee bezig was. Kon dit allemaal wel. Zou dit het bedrijf niet schaden? Kon ze haar genot opzij zetten voor het bedrijf? Of maakte het allemaal niets uit. En waarom toch deze vrouw? Ze was toch helemaal niet lesbisch? Neen, ze had het eigenlijk nog nooit gedaan met een vrouw… Maar het leek wel alsof ze verliefd was op Tessa … dat kon toch niet? …. en wat vond Tessa zelf.

Meegesleept door haar emoties en in haar kletsnatte luier viel ze tenslotte in slaap.

Het achtbaan weekend rolde verder. Pas zaterdag tegen het middaguur had ze de verzadigde luier eindelijk uitgetrokken. Het moest ook wel want hij begon aardig door te lekken en ook haar schaamlippen leken een beetje gevoelig te worden… En alhoewel ze niet van plan was om nog een nieuwe aan te trekken, ze had immers nog een hoop werk te doen, had ze het uiteindelijk toch gedaan. Misschien was een appje van Tessa, die haar bedankte voor de job, wel de rede waardoor ze het hele weekend geluierd doorgebracht.

Gelukkig lukte het haar om in die luiers ook nog een beetje te werken.

Hoofdstuk 13; New York and back

Zoals afgesproken was Tessa maandagochtend om 9.00 uur op kantoor. Het gebeuren toverde een glimlach op het gezicht van Miranda die die ochtend toch enigszins nors op haar werkplek was aangekomen.

Contracten werden getekend en afspraken gemaakt. Ze kreeg een bureau naast dat van Paula, maar eigenlijk zou ze daar niet echt heel veel tijd doorbrengen want het was toch min of meer de bedoeling dat ze Miranda vooral extern ging helpen en zelf af en toe zou meegaan naar haar buitenlandse meetings.

Mark kwam hoogstpersoonlijk Tessa’s contract brengen en bespreken. Miranda had dat enigszins raar gevonden want dat deed hij normaal nooit. Vervolgens had hij haar ook nog meegenomen voor een rondleiding. Ook dit deed haar even de wenkbrauwen fronsen maar toen Tessa een half uur later weer vrolijk terug kwam was ze het voorval al snel vergeten.

Omdat Miranda de volgende dag naar New York zou vliegen stuurde ze haar assistente om een aantal boodschappen en liet haar vervolgens een aantal dossiers uit het archief halen die mee moesten. Samen gingen ze lunchen in het parkje naast het kantoor en spraken af dat Tessa haar de volgende dag naar Schiphol zou brengen.

Miranda haalde een paar sleutels, een kaartje en een papiertje uit haar tas. ‘Als jij mij morgen naar Schiphol brengt dan kan je vervolgens naar mijn huis rijden. Weet je meteen waar ik woon he! Het adres staat op het kaartje.’ Tessa bekeek het aandachtig. ‘Dinsdagmiddag komt de schoonmaakster altijd. Ik zie haar weinig omdat ik er niet veel ben maar misschien kan jij haar nu even controleren want ik heb de indruk dat ze haar werk niet altijd even goed doet de laatste tijd. Ze weet wel al dat je komt, dat heb ik haar al gemaild.’ Miranda pauzeerde even.

‘Oh, ok geen probleem’ Tessa gaf Miranda een ontwapende glimlach ‘nog andere dingen baas?’ zei ze er op een speelse wijze achteraan.

Miranda keek even bedenkelijk. ‘Eu.. wel ja ook de verwarming zou eens moeten nagekeken worden en de tuinman moet ook langskomen. Zou je dat kunnen regelen?’

‘Moet ik de verwarming nakijken?’ Tessa keep Miranda schaapachtig aan. Er viel een korte stilte en beide schoten in een lag.

‘De telefoonnummers van de monteur en de tuinman hangen in de bijkeuken.’

‘En dit papiertje?’ Tessa wees naar het kleine kaartje.

‘Het codenummer van de alarminstallatie… intoetsen en op de groene knop drukken om uit te schakelen en later weer in te schakelen. Op de achterkant staat het nummer van de alarmcentrale mocht er wat fout gaan.’

‘Ok, ik neem aan dit je huissleutel is?’ Tessa wees op de sleutelbos die ze net had gekregen. Miranda knikte instemmend.

‘En de andere twee?’

‘De ene is van de schuur en de andere … ‘ Miranda zweeg even en voelde een licht blos opkomen.
Ze dimde haar stem en begon enigszins te fluisteren, bang als ze was dat iemand haar zou horen.

‘Achter de slaapkamer zit een inloopkast. In die inloopkast zit een deel op slot. Daar zit mijn eu… voorraad snap je?’ Verlegen en met een rood hoofd keek ze naar Tessa. ‘Min of meer zoals bij jou he…’

Tessa keek haar aan en lachte ‘Ik snap het ja, maar waarom is hij op slot?’

‘Ik wil niet dat de schoonmaakster daar komt.’ fluisterde Miranda.

Tessa knikte instemmend ‘Ik begrijp je helemaal!’

De rest van de dag besteden de beide dames aan het voorbereiden van de trip en het Tessa wegwijs maken in de bedrijfsorganisatie. Zoals afgesproken bracht Tessa, haar “werkgever” de volgende ochtend naar naar de luchthaven.

‘De volgende maal moet je mee hoor.’ Tessa zat aan het stuur en parkeerde Miranda’s wagen op de P1 parking van de luchthaven. ‘lijkt me heel leuk!’ was haar antwoord.

Samen liepen ze naar de check-in en namen even later afscheid van elkaar.

‘Oh ja dat vergat ik nog te zeggen.’ Miranda stond dicht bij Tessa en zei op enigszins fluisterende toon ‘In de keuken is een lade met vorken en messen, als je hem helemaal uitrekt zit er achteraan een doosje achterin zit geld voor boodschappen.’ Een korte stilte volgde. ‘En als je wil mag je natuurlijk ook gewoon bij mij thuis blijven slapen hoor. Gebruik gerust het bed in de logeerkamer. Of mijn kamer die is … gezelliger.’ Miranda had geen flauw idee waarom ze dit vertelde. Het kwam zomaar in haar op.

Tessa keek haar aan ‘Als het nodig is zal ik dat zeker doen’ ze boog zich voorover en de kus miste wederom net Miranda’s lippen. ‘De boodschappen app je maar door he’. Tessa keek haar werkgever na toen ze richting de security en paspoortcontrole liep.

Vijf minuten later piepte de telefoon van Miranda. Ze keek op het schermpje en zag een appje van Tessa. ‘Succes op de vergadering! Je hebt je luiers toch mee hoop ik? Anders breng ik ze wel even 😁😋🤑😍’

De laatste smiley deed Miranda’s hart een sprongetje maken.

De week verliep voorspoedig en beide dames deden hun ding elk aan een kant van de wereld. af en toe wisselden ze wat appjes met elkaar uit. Sommige waren net op het randje … wie ze zou lezen zou niet verwachten dat hier een werknemer en werkgever aan het praten waren.

Op vrijdagmiddag lande een uitgeputte Miranda weer op Schiphol. Al voor ze door de douane liep zag ze Tessa voor de grote ramen van de aankomsthal staan. Ze zag er geweldig uit. Onder haar loshangende lange jas ging een blauwe gestreepte jurk schuil die tot net boven haar knie kwam zwarte nylons en enkellaarsjes maakten het geheel af. ‘Wat ziet ze er weer beeldig uit’ dacht Miranda bij zichzelf. Het uitzicht maakte haar jetlag plotseling een stuk minder erg. Ze wuifde uitbundig en liep snel door naar de uitgang. Voor het eerst stond er iemand op haar te wachten en hoefde ze niet moederziel alleen naar huis. Iets waar ze de laatste tijd wel vaker tegenop zag.

Ze liep de douane door recht in de armen van Tessa die haar een stevige knuffel gaf.

‘En hoe was de vlucht?’

‘Poeh, goed maar een behoorlijke ruwe landing. Nog nooit meegemaakt en ik vlieg best vaak. Het weer is er ook niet op vooruitgegaan tijdens mijn afwezigheid. Ik deed het bijna in mijn broek tijdens de landing!’

‘Heb je geen luier om?’ Tessa plaatste haar handen in haar zij en keek met gefronste wenkbrauwen naar Miranda. Die keek enigszins verlegen terug en zette haar wijsvinger tegen haar lip ‘eu, neen, ik durf nog steeds geen luier om in het vliegtuig. Gecontroleerd worden bij de security en iemand de je natte luier ontdekt lijkt mij geen leuk vooruitzicht. Maar het zou wel handig zijn natuurlijk.’

‘Dan verschoon je toch even op het toilet voor je door de beveiliging loopt.’ Was Tessa’s antwoord. Ze wees op een mindervaliden toilet. ‘Daar gaat dat het makkelijkst, de hele luchthaven zit er vol van.’

—————

De regen kwam nog steeds met bakken uit de lucht. Snel liepen ze naar de auto maar waren toch nog bijna doorweekt toen ze de deuren sloten. Bijna gelijktijdig hoorden ze een donderslag.

‘Brr. Snel de verwarming aan… ik ben kletsnat’.

‘Hihi,’ Miranda giechelde ‘dan moet je ook maar een luier om he!’ Tessa keek haar enigszins uitdagend aan. ‘Wat denk je dat ik aan heb? was haar antwoord.’ Miranda staarde naar de heupen van haar assistente. ‘Oh , helemaal niet opgemerkt’ Miranda bleef een tijdje staren.

Ze lachten. Anderhalf uur en een hoop files later waren ze thuis.

Miranda liep haar woonkamer in gevolgd door Tessa. ‘Ik heb de schoonmaakster gesproken en die zal voortaan wat extra opletten. De tuinman komt volgende week en de monteur voor de verwarming de week daarop. En de ijskast zit vol. Netjes gerangschikt zoals jij dat blijkbaar graag doet… Dorst?

Miranda haalde even haar schouders op. alsof ze wou zeggen ik weet het maar ik heb nu eenmaal een dwangneurose. ‘Een wijntje gaat er wel in denk ik, heb je dat gehaald?

‘Alles van jouw lijstje he!’

Tessa schonk een glas in voor de vermoeide Miranda die ondertussen op de bank was geploft.

‘Leuk huis heb je hoor.. en lekker bed’ Tessa ging op de bank rechtover Miranda zitten en keek haar aan. ‘Ik heb ook eens in je kasten gesnuffeld, volgens mij moeten we eens een dagje gaan shoppen want je hebt wel wat nieuwe dingen nodig denk ik. Je kledingkast oogt wat magertjes en veel van hetzelfde. En in twee van je jurken zaten gaten… die heb ik gemaakt.’

Miranda keek Tessa aan ‘zo jij bent nieuwsgierig.’ Ze lachte en deed alsof ze streng keek. ‘Maar je hebt gelijk, ik moet dringend gaan shoppen, anders ga je nog meer moeten verstellen. Wel heel lief van je dat je dat gedaan hebt, dank!’

‘Doe ik graag hoor, geen dank, Als ik je maten weet kan ik het later wel voor jou doen, dat shoppen’ zei Tessa. Ze wachte even voor ze verder ging ‘Ik weet niet of je zin hebt of misschien te moe bent, maar morgen is er een leuke winkelactie in Almere… daar kunnen we wel naartoe. Ik ken daar een paar leuke zaakjes.’

‘Wil je daar dan je weekend voor opofferen?’

Tessa stond op, knielde voor Miranda en trok haar pumps uit. Ze plaatst ze netjes naast elkaar voor de bank, nam het jasje wat Miranda achteloos had neergegooid, hing dat netjes over een stoel en ging vervolgens achter haar werkgever staan. Ze legde haar handen in de nek van Miranda en begon zachtjes haar schouders te masseren. ‘Ik ben toch je persoonlijke assistente … ik help je met alles, waar en wanneer jij wil, ook in het weekend!’

Miranda sloot haar ogen en genoot van de aanraking.

‘Kom, je ziet er vermoeid uit, laat me jou eens lekker verzorgen en verwennen.’ Tessa trok een enigszins verbouwereerde Miranda overeind en samen liepen ze naar de andere kant van het huis.

‘Je hebt een geweldige badkamer.’ Ik heb er al eens gebruik van gemaakt. En ook iets toegevoegd. Tessa wees op een paar stenen die op de rand boven het toilet lagen… ‘Het ruikt een beetje naar vanille en lavendel, maar het zijn stenen die een ontspannende geur afgeven.’

‘Ruikt heerlijk’ zei Miranda.

Tessa kwam voor haar staan en begon de knoopjes van haar blouse los te maken. ‘Je wordt er handig in’ Miranda keek recht in de ogen van haar assistente. Haar ademhaling leek langzamer en dieper te gaan.

Tessa ging verder. De blouse ging uit, de rok omlaag. Ze stopte even.

‘Da’s mijn onderbroekje he?’ Miranda bloosde en keek verlegen. Er zat een natte plek ter hoogte van haar schaamlippen.

Tessa’s vaardige handen maakten de bh los en vervolgens knielde ze. ‘Mooie hold-ups hoor.’ Haar hand streelde over de kousen van Miranda. De bovenkant had een mooi afgewerkt kanten stuk. ‘Ik heb wel nog een paar leuke stockings met jarretels, die staan je vast geweldig’

Miranda zweefde weer op haar wolk. ‘Ja’ was alles wat ze kon uitbrengen.

De kousen gingen uit gevolgd door het onderbroekje. Poedelnaakt stond Miranda voor haar assistente. Geen seconde had ze tegengestribbeld. Tessa liep naar de douche, zette die aan en kwam weer voor Miranda staan. ‘Handig dat verwarmingselement in de muur.’

Vervolgens stapte ze uit haar eigen laarsjes en begon de knopen van haar jurk los te maken. Deze viel op de grond. ‘Anders wordt alles kletsnat als ik je rug was he,’ fluisterde ze in Miranda’s oor.

De jurk werd opgeraapt en opgehangen. Ook de bh en de panty ging uit.

Miranda keek van op haar roze wolk toe hoe de jonge vrouw zich uitkleedde. Een mooi lichaam met prachtige borsten en grote tepels. Haar ogen gingen langzaam op en neer en scanden de bijna naakte vrouw. Ze had een vrij strakke buik en een diepe navel. Een luier verborg haar meest intieme plekje maar accentueerde tegelijkertijd het feit dat ze prachtige heupen had. Het leek wel of de luier speciaal voor haar, op maat was gemaakt en haar alleen maar aantrekkelijker maakte. Er zat een donker vlek op de voorkant, dus hij leek goed gebruikt. Maar zelf dat paste perfect in het plaatje.

‘Maak je hem even los?”

Miranda kwam even van haar wolk en haar handen gingen langzaam en bijna automatisch naar de sluitstrips van de luier. Enkele seconden later viel deze met een plop op de grond. De weeïge lucht van urine steeg op. Het versterkte alleen maar de seksuele atmosfeer die reeds in de kamer aanwezig was.

Tessa wierp de luier in de wasbak, nam de hand van Miranda en ging onder de douche staan.

Ze duwde Miranda met haar buik zachtjes tegen verwarmde muur, begon haar rug nat te maken met de douchekop, nam de dikke spons uit het zeepbakje en begon vervolgens over Miranda’s rug te wrijven.

Miranda genoot van iedere aanraking.

De spons ging van haar nek naar haar schouders naar haar rug en onderrug. Haar billen werden langzaam ingewreven en ze voelde hoe de spons haar boven en onderbenen geheel insopten.

Ze werd van de muur getrokken.

De spons ging over haar bovenlichaam. Haar borsten werden langzaam ingesopt. De spons ging verder omlaag streelde een tijdje haar buik en verdween vervolgens tussen haar benen. Bij de aanraking van haar schaamlippen boog Miranda bijna automatisch achterover. Ze voelde de borsten van Tessa in haar rug prikken en liet haar hoofd hangen en rusten op de schouders van haar assistente die haar taak nu wel heel letterlijk leek te nemen.

Een arm van Tessa zat om haar heen, een hand raakte haar borst. Vingers knepen zachtjes in een tepel. De spons bleef zijn weg vervolgen naar allerlei gevoelige plaatsen op haar lichaam. Miranda was in de zevende hemel. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Nog nooit had iemand haar zo in vervoering kunnen brengen.

De omhelzing verdween. De douchekop nam het over en het sop werd langzaam weggespoeld.

Miranda stond met haar rug tegen de muur. De douchekop hing weer op zijn plaats en de regendouche stond zachtjes.

Tessa’s handen streelden door de haren van Miranda. Beide dames keken elkaar aan. Tessa drukte haar mond op die van Miranda en zoende haar minutenlang.

Langzaam zakte Tessa door haar knieën. Miranda’s borsten werden gekust en geliefkoosd, de tepels verdwenen tussen zuigende lippen.

Kussen op Miranda’s buik, in haar navel en net boven haar kutje dat nu zo goed als in vuur en vlam stond. Tessa drukte haar mond op haar schaamlippen, nam ze een voor een tussen haar lippen en zoog er aan. Haar mond vond Miranda’’s clitoris. Ze was kletsnat en dat kwam niet alleen maar van de douche.

Ze greep Tessa’s hoofd, klauwde haar handen in het haar en drukte het steviger haar kruis in. Ze voelde hoe een tong meermaals verdween tussen haar schaamlippen en weer naar bovenkwam. Hoe haar clitoris werd beroerd, gelikt en bespeeld.

Veel meer was er niet nodig om Miranda naar haar hoogtepunt te brengen. Heftig kreunend kwam ze klaar. Minutenlang hield haar orgasme aan. Nahijgend zag ze hoe Tessa na enige tijd weer recht kwam en haar begon te zoenen op haar borsten en mond. Ze proefde haar eigen geil.

Tessa nam de douchekop en begon weer met het afspoelen van hun beider lichamen. De kraan werd dichtgedraaid en ze beleven enige tijd in een innige omhelzing, tegen de verwarmde muur, staan. Hun borsten en tepels raakten elkaar. ‘Heerlijk hoor zo’n muur’ ze Tessa.

Miranda werd uit de douche geleid en met een grote handdoek drooggemaakt. De aanraking was zacht, bijna deppend. Ze kon zich amper nog bewegen, was haast in trance.

Ik…’ Tessa plaatste haar wijsvinger op de lippen van haar werkgeefster. ‘Ontspan’ jij hoeft vandaag alleen maar te genieten.’

‘Ik heb nog wat gekocht voor jou’. Tessa nam een potje met bodylotion wat naast de wastafel stond en begon vervolgens het hele lichaam van Miranda er mee in te smeren. Geen plekje sloeg ze over. Met een paar watten en een andere lotion verwijderde ze de laatste restjes make-up van Miranda’s ogen.

Vervolgens werd ze naar de slaapkamer geleid en zachtjes op het bed geduwd waar reeds een luiermatje op lag. Net zoals de vorige maal bij Tessa thuis lag er ook een luier klaar. Blijkbaar was alles goed voorbereid want ook talkpoeder en een witte nachtjapon lagen binnen handbereik.

Tien minuten later lag een compleet relaxte Miranda geluierd en wel op bed tegen de borst van de naakte Tessa. Haar hand speelde met een tepel ‘Ben je er morgenochtend nog?’ fluisterde ze.

Tessa zweeg en keek haar liefelijk aan. Ze streelde door Miranda’s haar ‘Natuurlijk’ dan maak ik jou een heerlijk ontbijt!’

‘Zullen we dan naar Almere gaan shoppen?’

‘Als je uitgerust bent doen we dat zeker.’

‘Maar wel samen geluierd he!’ Miranda keek Tessa enigszins verlegen aan. Deze glimlachte en knikte. ‘Zeer zeker!’

Dan zal ik jou ook wel eens verwennen? Nog verlegener keek ze Tessa aan, die glimlachte. ‘Dat doe je nu al hoor!’

Enkele minuten later werd de jetlag haar teveel en viel ze in slaap in de armen van haar assistente.

—————

Buiten kwam de regen ondertussen weer met bakken uit de lucht en begon het langzaam donker te worden. Een wit busje stond op een parkeerplaats een eindje voor het huis van Miranda. De ramen waren beslagen aan de binnenzijde. De man op de bestuurdersplaats veegde met zijn mouw over het raam, doofde zijn peuk in de overvolle asbak en stak een nieuwe sigaret op.

Word vervolgd….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top