Skip to content

Momenteel actief

Ontzettend geile Marianne
4.24/5 (17)

Samen met een van mijn beste vrienden heb ik Marianne leren kennen. Ze is 19 jaar en een ongelooflijk lekker wijf om het maar zo te zeggen. In eerste instantie was ze het neukertje van mijn maat geworden en daar vertelde hij ook in geuren en kleuren over. Hij vond het gewoon geil dat hij zo’n lekker jong ding aan de haak had weten te slaan, al was het alleen maar om het neuken. Ik vind de verhalen die hij vertelde wel leuk maar was ook een beetje jaloers. Maar het bleek dat dit helemaal niet nodig was. Want ineens vertelde mijn vriend dat Marianne het wel geil leek om eens met mij naar bed te gaan. “Doe normaal joh!” waren de woorden die ik zei, ik weet dat nog heel erg goed. Maar mijn vriend zei dat ze het echt had gezegd. “Zou jij daar dan geen problemen mee hebben?” vroeg ik hem. Het kon hem niet zo heel erg veel schelen, hij had verder geen emotionele band met haar vertelde hij. Als volgende zei hij dat ik haar gerust mocht bellen. Ik zei dat ik er over na zou denken maar heel eerlijk wist ik meteen al dat ik haar zou bellen. Dezelfde avond zelfs was ik met haar aan de lijn en sprak ik ook met haar af voor de volgende dag.

De volgende avond zat ze bij mij in de grote fauteuil die ik heb om ontspannen als ik bijvoorbeeld televisie aan het kijken ben. Ze zag er heel uitdagend uit en was ontzettend open over het hebben van seks met meerdere mannen, nadat ik haar had gevraagd of het een probleem was dat mijn maatje haar ook neukte. We dronken wat en ik besloot om die stap te zetten. Ik stond op en liep naar de fauteuil en boog voorover en begon haar te kussen. Al snel was mijn tong bij haar naar binnen gedrongen en liet ik mijn hand onder haar rokje glijden. Ze had geen slipje aan! Ze was er dus echt helemaal klaar voor. Mocht ik nog niet geil zijn geweest dan was dit datgene geweest wat ervoor zou hebben gezorgd. Ik was haar aan het vingeren en kussen en terwijl onze tongen me elkaar aan het spelen waren voelde ik hoe nat Marianne was. Ik ging tussen haar benen zitten en deed ze beiden over een verschillende armsteun. Haar rokje schoof zo vanzelf een stukje omhoog en ik kon haar heel fijn gaan beffen.

Ze kreunde en ik voelde haar handen door mijn haren gaan. Mijn mond werd nat en Marianne werd ook nog natter. Ik had een enorme paal in mijn broek gekregen en die moest ik bevrijden. Ik kwam overeind en deed mijn schoenen, broek en boxershort uit en ik pakte het condoom dat ik al klaar had gelegd en deed deze om. Marianne lag nog met haar benen wijd en was met zichzelf aan het spelen. Ik kwam tussen haar benen en stuurde mijn dikke pik tussen die geile schaamlippen en drukte mijn eikel heel rustig bij haar naar binnen. Ik neukte haar diep en de stoel had gelukkig geen wieltjes anders waren we de hele kamer doorgegaan. Ontzettend geile Marianne bleef met haar clit spelen en ik keek toe hoe ze genoot van mijn dikke paal in haar strakke poesje. Ik trok mij terug en liet haar in de fauteuil op haar zij liggen en haar benen optrekken. Ik ging weer in haar en nu was het nog strakker dan ervoor. Dat ging ik niet heel lang volhouden en dus haalde ik zo nu en dan mijn lul uit haar en liet ik haar aan mijn pik zuigen en speelde ik wat met haar kutje om daarna weer in dat strakke kutje te pompen. Na een aantal minuten kwam ik heerlijk in haar klaar. Ze genoot ervan en ik wilde wel doorgaan maar mijn lul werd slap.

Sinds die keer neuk ik haar vaker en mijn maatje doe dit ook nog. We zijn nu min of meer aan het overleggen of we haar eens samen kunnen neuken, een trio lijkt ons wel wat. Het is wel een stap verder, zo samen met je maatje een meisje neuken maar ook lijkt het mij heel geil. Mocht dit gebeuren dan zal ik dat zeker nog eens gaan vertellen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top