Skip to content

Momenteel actief

Bijles geven aan hete tienermeid
4/5 (16)

Als voormalig leraar wiskunde geef ik zo nu en dan nog eens bijles aan jongens en meiden en hier haal ik heel veel genot uit. Niet op één maar op meerdere manieren. Daarmee wil ik zeggen dat ik tijdens de bijles aan een jonge blonde tienermeid heerlijke seks met haar heb gehad. Het was overigens nooit mijn bedoeling om dat te doen, het is gewoon zo ontstaan. Het initiatief kwam in ieder geval van haar uit. Ze kwam in de zomer bij mij en haar naam was Karen. Ze had het wel gehaald het jaar ervoor maar wist dat de wiskunde het jaar erop, na de zomervakantie, vele malen moeilijker zou worden en ze had echt hulp nodig. Ik ging natuurlijk met haar aan de slag en het ging best goed. Ze kwam twee keer per week naar mij toe en in eerste instantie viel het mij niet zo op maar ze had iedere keer iets meer spannends aangetrokken. Er was steeds meer lichaam en vorm van haar lichaam zichtbaar en dat was op een gegeven moment echt niet meer te ontkennen. Ze werd ook steeds een stukje intiemer mijn kant op en dat liet mij natuurlijk niet onberoerd.

Steeds meer aanraking van haar handen maar ook knuffels en dat soort dingen. Tot het op een dag echt helemaal uit de hand liep. Ze stond voor mij en liet “per ongeluk” een pen vallen, draaide haar rug mijn kant op en bukte. Ze stak haar mooie kleine kontje in een heel kort rokje mijn kant op en drukte deze ook geheel “per ongeluk” tegen mijn kruis aan en begon een beetje heen en weer te wrijven. Door die langzaam opgebouwde verleiding was ik voor dit soort handelingen van haar heel erg gevoelig geworden en mijn pik werd al snel een paal. ‘Oh, wat voel ik daar? Zei ze, ik kan het nu nog horen als ik eraan denk. Ze kwam langzaam overeind, draaide zich om en kwam heel dicht tegen mij aan staan. Haar hand ging naar mijn kruis en voorzichtig speelde ze met wat ze daar voelde. Ik stond een beetje als versteend te kijken wat de jonge blonde Karen aan het doen was en besloot dat ik het wel aangenaam vond. Ik zei haar nog dat niemand dit te weten mocht komen anders zouden we allebei een probleem hebben. Ze knikte en haar antwoord waren geen woorden maar het losmaken van mij broek en rits.

Haar handen grepen de zijkanten van mijn broek en trok deze met onderbroek en al in één ruk naar beneden. Daar veerde mijn harde pik als een springplank voor haar neus en ze greep de kans aan om er lekker mee te spelen. Ik slaakte een zucht want er was nu geen weg meer terug. Ze zoog aan mijn eikel alsof het een waterijsje was en ze speelde met mijn ballen. Ik zag dat jonge blonde hoofd heen en weer gaan en na een tweetal minuten hield ik het niet meer en greep ik haar beet. Ik trok haar omhoog en nam haar mee naar het bureau en legde haar met haar buik eerst op het blad. Ik had geen condooms maar daar kon ik op dat moment ook helemaal niet aan denken, ik wilde dit jonge sletje neuken. Ik greep mijn pik, drukte hem waar hij zijn moest en schoof zo bij haar naar binnen en neukte haar genadeloos hard. Ik had haar bij de heupen en naaide haar zo diep als ik kon en het meisje kreunde van – ik hoop – genot. Ik sloeg op haar billen, iets wat ik tijdens de seks anders nooit zou doen.

Ik voelde dat ik al vrij snel dat kutje vol zou gaan spuiten en zei dat ik ging komen. ‘Niet in mij hoor, dat wil ik niet!’ zei ze een beetje angstig. Ik trok mijn lul uit haar en spoot haar billen onder. Toen ik helemaal leeg was voelde ik mijzelf als het ware weer wat bij zinnen komen, keek naar het ondergespoten meisje en was blij en had spijt tegelijkertijd. Ik ging een handdoek pakken en maakte haar snel wat schoon. Toen ze naar huis ging zei ze nog dat ze de volgende keer wat intensievere les wilde en gaf mij een knipoog toen ze wegging. Nou dat heeft ze gekregen. We hebben daarna vaker geneukt dan dat ik haar bijles gaf. En het leuke van alles is dat ze het jaar erop het vak wiskunde uitmuntend deed.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top