Skip to content

Momenteel actief

Annaal met vreemde man
4.67/5 (6)

Ik keek naar die strakke kont voor mij in het kleedhok van het zwembad en kon mijzelf niet meer inhouden. Het hok was verder leeg en wij waren de enige twee nog over die zich omgingen kleden. Het was gewoon niet zo druk in het zwembad die dag, het weer zat dan ook niet mee, de meeste mensen uit mijn stad die met mooi weer vrij hadden gingen naar de natuurplassen die onze omgeving rijk is. Ik deed mijn zwembroek naar beneden, liep op de kont van de wildvreemde man af, greep die stevige billen beet en trok ze uit elkaar. Er konden op dat moment twee dingen gebeuren. Ik kon een klap voor mijn kop krijgen waar ik niet goed van zou worden, of hij zou mij door laten gaan. Ik wachtte af en er gebeurde niets. Dat was voor mij teken genoeg om door te mogen gaan met mijn geile spelletje, daar in het openbare kleedhok van het zwembad, waar ieder moment iemand naar binnen zou kunnen komen lopen. Hoewel hij dan waarschijnlijk meteen weer weg zou gaan. Ik speelde nog wat met die billen en had ondertussen mijn eigen zwembroek al op mijn knieen hangen.

Ik greep mijn lul vast en trok er eventjes snel aan, als een soort bevestiging dat hij goed hard was. Nou, dat zat wel snor en meteen daarna trok ik de hammen van meneer weer uit elkaar en propte ik mijn eikel tegen zijn anus aan. Ik had verwacht dat de man zich om zou draaien, of dat hij een soort van pijnkreet zou slaken, maar niets van dit alles gebeurde. In plaats daarvan drukte de vreemdeling zijn sterke lichaam naar achteren, zodat het enteren van mijn lul in zijn darmkanaal een stuk sneller en ook makkelijker verliep. De man leunde voorover en draaide zijn hoofd een beetje opzij. Je moet wel snel zijn, mijn vrouw wacht buiten op me. Allemachtig, stond ik daar een vluggertje in het openbaar te hebben met een getrouwde kerel, die stiekem op mannen viel maar voor de buitenwereld een huwelijk staande probeerde te houden? Wat geil! Ik had gedacht dat hij gewoon openlijk gay zou zijn. Waarom, dat weet ik ook niet, noem het een gevoel, noem het een gok. Het maakt ook niet uit, op dat moment stak mijn pik in een zoals ik kon voelen niet meer maagdelijke kont. Die kerel had al vaker pik gegeten, waarschijnlijk als ontbijt, lunch en avondeten, met als toetje een vers kutje. Hoe dan ook, mijn ballen sloegen tegen zijn billen aan terwijl ik in en uit zijn anus aan het raggen was. Ik zag dat sterretje van hem toch nog redelijk oprekken, er zat dus nog genoeg wendbaarheid en rek in voor mij om van te genieten. De man greep zijn eigen lul ondertussen beet en trok zich wild af. Ik neukte harder, terwijl ik, een beetje leunend om zijn lichaam heen, kon zien hoe hij zich aan het afsjorren was. Daar werd ik nou zo geil van dat ik spontaan zijn billen volspoot. Ik wilde graag over hem heen spuiten of zoiets dergelijks, misschien nog even zijn mondje neuken, maar ik hield het gewoon niet meer.

Op de gang riep een vrouw om Alfred, waarschijnlijk de naam van de man die ik nog na stond te neuken, tot mijn pik slap werd. Ik kom eraan schatje! riep hij op zo n normaal mogelijke toon. Snel trok hij zijn kont van mijn pik af en trok zijn kleren aan. Als je hier iemand over vertelt, maak ik je kapot! zei hij tegen mij, waarna hij heel tegenstrijdig een kusje op mijn voorhoofd gaf en na een kleine glimlach in combinatie met een knipoog het hokje verliet. Dat was een wel heel erg korte neuksessie, maar jongens wat heb ik genoten. Ik denk dat ik toch echt maar wat vaker moet gaan zwemmen. Niet alleen goed voor de conditie, je komt ook nog eens nieuwe mensen tegen, waar je het hoewel kort heel gezellig mee kunt hebben.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top