Skip to content

Momenteel actief

Groepssex deel 2
4.33/5 (3)

Terwijl er twee heren gingen zitten op de bank, ging ik even wat drinken halen. Met een dienblad vol met drankjes kwam ik de kamer binnen. Sierlijk boog ik licht door de knieeen en gaf ieder wat. Op een proost voor de heerlijke geiligheid en op voor ronde twee. Ik nipte aan m’n glas terwijl er iemand achter mij kwam staan en met z’n rechterhand begon te strelen en te friemelen aan m’n borst en tepel. Hij maakte m’n tepel stijf en draaide en kneep er wat in. Ze reageerde gelijk en ik keek achterom met getuite lippen omdat ik naar meer verlangde.
Hij kwam dichterbij staan en ik voelde z’n stijve tegen m’n billen prikken. Ik deed m’n kont naar achteren en begon te schuren. Hij wist duidelijk niet wat ‘m overkwam en drukte zichzelf steving tegen mij aan. “Heerlijk schatje, doe dat nog eens, je heb er de perfecte billen voor” De andere heren keken toe.

Na een tijdje liep ik naar iemand toe die op de leuning van de bank zat en ging op z’n schoot zitten en gaf hem een lapdance. Hij wilde me aanraken maar duwde nog op tijd z’n armen weg “Nee nee, aanraken doen we straks. Nu is het even jou beurt om te genieten'” zei ik. Ik ging op en neer op z’n schoot en maakte ronddraaiende bewegingen met m’n heupen. Ook zakte ik wat omlaag om weer omhoog te komen. Op den duur pakte ik z’n handen en zette die op m’n borsten. Terwijl ik met mijn handen de zijne vasthield, bewoog ik ze over m’n borsten en liet ‘m wat kneden en knijpen. Ik keek over m’n schouder naar ‘m en hij gaf me een knipoog. Ik stond van hem op en draaide me om en zakte door m’n knieeen en begon ‘m te pijpen. Er kwam een man naast ons staan en begon zich af te trekken maar nam het van hem over. Niet veel later kwam die klaar in m’n hand. Ik smeerde het zaad uit over m’n borst en stond op en liet de man op de leuning het van m’n borst aflikken.

Plots voelde ik z’n hand bij m’n liezen en hij streelde daar. Dat was een bijzondere maar prettige ervaring en hij streelde zachtjes door. Ik voelde wat kriebelen in m’n onderbuik en dit kwam door hem. Ik deed m’n benen wat uit elkaar en ging dichterbij staan zodat hij hopelijk door ging. Een andere man masseerde m’n billen en ik werd zo ongelofelijk nat, puur door die zachte en tedere aanrakingen! De man voor me merkte het en hij verliet m’n liezen voor m’n lippen, streelde deze net zo teder en ging plots een stukje met z’n middelvinger naar binnen. Hij sopte express en sprak me toe “Wat ben jij nat zeg” En hij ging plagerig door door met z’n vinger in en uit m’n kut te gaan. Ik wilde hem diep in me voelen en kroop over z’n schoot en ging met m’n benen wijd om hem zitten. Hij sloeg z’n arm achter me om en vingerde me nu dieper en sneller. Het sopte flink en kwam kreunend klaar op hem. “Ga door” riep ik en genoot nog van z’n snelle bewegingen.

De heren achter me rukte zich suf op ons, dat hoef je niet altijd te zien. Dat er mannen kijken is gewoon een geile gedachte! Ik pakte z’n harde paal en stopte hem in m’n natte kut en bereed hem als een echte cowgirl. Steeds dieper, sneller en harder tot hij ontplofte en me helemaal volspoot. Hijgend liet ik mezelf voorover gaan en samen pufte we uit en gaf hij mij een zuigzoen in m’n nek. “Ik kan niet meer Nan, ik kan niet meer. Je heb me helemaal leeg geneukt! Je bent geweldig” Met deze grote complimenten stapte ik van hem af en kwam even bij in de kamer met dampende sexgeuren van vers zaad….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top