Skip to content

Momenteel actief

Els geneukt door haar buurman
4.14/5 (35)

Ze was een stukje over sex aan het lezen in een maandblad en was er behoorlijk geil van geworden. Ze had besloten om het boekje maar weg te leggen, want ze had geen man bij zich om haar eens lekker te verwennen en aan vingeren had ze geen puf. Ze was het zat om het allemaal maar alleen op te knappen en wilde niets liever dan een man om haar heen. Een man in haar leven, die haar aandacht en respect zou geven, iets wat zeker wel verdiende na al die shit relaties waar ze in had gezeten. Ze wilde nu gewoon een echte kerel die haar zou nemen zoals ze was en haar lekker zou neuken als ze er zin in had en zelfs als ze er geen zin in had, maar dat kwam gelukkig voor haar weinig voor. Els had iedere dag wel zin aan sex en niet zo’n klein beetje ook. Haar hele leven leek er haast omheen te draaien. Des te meer frustrerend was het dat ze nu geen man had met wie ze te pas en te onpas eens lekker van bil kon gaan. Ze had wel wat mannen op het oog, maar het waren stuk voor stuk losers, zwaar zichzelf overschattende klootzakken die hele verhalen over sex hadden maar als het erop aankwam, nog geen deuk in een pakje boter konden slaan. Echte one minute men zeg maar. De ware één minuut mannen.

Ze zat hier zo een beetje over na te denken en daardoor kon ze het geile gevoel niet van zich afschudden. Ze moest neuken, maar wie zou haar nu kunnen bevredigen? Niet één van die halfbakken gasten uit de kroeg. Opeens schoot haar wat te binnen. Ze had sinds een paar weken een nieuwe buurman die er erg lekker en geil uitzag. Ze besloot bij hem aan te bellen voor een kopje suiker of zoiets stoms en zou zichzelf een weg naar binnen zien te verkrijgen, waar hij haar lekker zou kunnen neuken. Ze liep naar buiten en ging over de hal van het appartementencomplex naar buiten en ging met de trap een verdieping hoger, waar hij was gaan wonen. Ze belde aan op nummer 69 en al vrij vlot werd er open gedaan door Bas, de nieuwe bewoner. Ze hadden elkaar al meerdere keren gezien en stonden met hun ogen elkaar haast uit te kleden, maar meer kwam er steeds niet van. Bas was daarom ook aangenaam verrast dat ze nu eindelijk voor zijn deur stond. ‘Ik weet dat dit eigenlijk als een excuus klinkt..En eigenlijk is dat het ook, maar heb je een kopje suiker voor me?’ Bas keek haar met grote ogen aan en zijn blik veranderde al gauw in een blik vol met openheid en vreugde. En ergens diep achterin zijn ogen was een vorm van geilheid te lezen. Els was daarop getraind haast. Ze kon aan iemand zijn ogen zien of hij een beetje kinky was of niet. En of hij überhaupt wel zin had om te neuken of niet. En bij Bas zag ze het. Het zat diep weggestopt, maar daar zou gauw verandering in komen, daar zou ze wel voor gaan zorgen.

Ze werd binnengelaten en ze liep parmant vooruit, met haar kontje schuddend in haar eigenlijk veel te korte rokje. Ze had geen slipje aan gedaan. Een slim plan van haar. ‘Waar staat de suiker?’ Bas wees naar het bovenste kastje. Ze rekte iets naar boven, net alsof ze er niet bij had gekund. Haar kleine rokje kroop een klein beetje omhoog, het randje van haar mooie billen blootleggend. Ze had meer nodig om hem te verleiden. Ze keek om en glimlachte gemaakt dwaas en verlegen zijn kant op, toen ze “per ongeluk” haar bekertje liet vallen. Hij was van plastic, daar had ze wel voor gezorgd. ‘Oh, ik ben soms ook zó enorm onhandig’, stamelde ze gemaakt dom. Ze liep een beetje om het bekertje heen en bukte nu, met haar kont naar Bas gericht, voorover. Haar rokje kroop nu erg ver omhoog en haar kutje was duidelijk zichtbaar. Bas zijn mond viel open. Hij liep geschrokken op haar af en wilde haar rokje naar beneden trekken om haar van een vreselijke beschamende situatie te redden, toen Els zijn handen vastpakte en ze op haar billen legde. Ze voelde dat hij eerst zijn handen terug had willen trekken, maar toen hij voelde hoe zacht en lekker rond haar billen waren, had hij zijn vingers gespreid en was hij zonder erbij na te denken haar zitvlees aan het masseren. Het was eigenlijk meer kneden.

Els spreidde haar benen en wiebelde wat met haar kontje, een signaal afgevend dat hij wat aandacht aan haar al best wel natte kutje moest schenken. Voorzichtig gleden Bas zijn vingers tussen haar benen en wreef hij over haar mooi gevormde schaamlippen. Dit was nog geiler dan de sex verhalen die hij op het internet aan het lezen was iedere avond. Sexlezen was leuk, maar het echt meemaken was vele malen leuker. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlippen terwijl zijn andere hand nu naar haar mooi gevormde borsten was gegaan om aan haar mooie borsten te voelen. Els had al harde tepels van opwinding gekregen. Bas voelde nu duidelijk dat zijn pik op volle sterkte stond. Hij liet Els voor een paar tellen los en maakte zijn broek los, die hij vervolgens tot op zijn enkels liet zakken, samen met zijn onderbroek. Zijn dikke pik nam nu de plaats in van zijn vingers die bij haar kutje aan het spelen waren. Hij had al gevoeld dat ze lekker nat was en terwijl hij die herinnering nog even ophaalde door zijn vingers af te likken, drukte hij zijn pik tussen haar gezwollen schaamlippen en zag hij zijn pik onder het korte rokje verdwijnen. Hij pakte haar rokje vast en schoof het nog een stukje verder omhoog, zodat hij haar in volle glorie kon aanschouwen. Hij genoot van het uitzicht. Hij zag zijn dikke pik tot aan zijn ballen in dat overheerlijke kutje verdwijnen en toen hij terugtrok om vervolgens weer diep in haar te stoten, terwijl haar lijfje schudde, kon hij zijn pik van haar kutvocht zien glimmen.

Hij pakte haar heupen vast en Els het aanrecht. Bas begon nu als een wildeman te neuken in haar heerlijke, stomende kutje. Bij iedere stoot zag hij haar billen schudden en uit opwinding sloeg hij hard op het schuddende vlees, wat lekker natrilde bij iedere zachte maar opwindende klap. Hij neukte haar nog wat ferme stoten lang en trok zijn pik terug, tilde Els op en zette haar op het aanrecht. Ze spreidde haar benen en Bas drukte zijn pik weer in haar lekkere neukgrotje. Hij pompte diep in haar heerlijke lijf terwijl Els met haar ogen dicht genoot, bijtend op haar wijsvinger. ‘Oh Bas, neuk mijn geile kutje. Spuit je lekkere zaad in mijn natte spleet’, hijgde ze hem toe. Bas was iets heel anders van plan. Terwijl hij zijn dikke lul in en uit haar kutje pompte, drukte hij zijn wijsvinger in haar kontje. Nu neukte hij haar als het ware in twee gaatjes. Zijn vinger gaf Els echter niet de voldoening die ze wilde hebben dus reikte ze Bas een garde aan. De achterkant van de garde was stevig en dik. Hij duwde het metalen keukengerei in haar lekker strakke kontje en begon haar op die manier dubbel te penetreren. Els gilde het uit van genot. Bas zijn ballen sloegen tegen het heerlijk strakke lijf van Els aan. Haar mooie tietjes schudden onder haar blouse en haar mooie harde tepels drukten haast door de stof heen.

Bas voelde dat hij ging spuiten. Hij trok zijn pik terug en trok zich af boven de buik van Els, terwijl hij de garde uit haar kontje haalde en in haar kutje duwde. Zijn pik werd nog een klein beetje harder en zijn ballen leken zich samen te knijpen, toen zijn dikke zaad over haar buikje heen spoot. Op precies hetzelfde moment kwam Els door de in en uit bewegende garde klaar. Samen kreunden en hijgden ze, op en neer bewegend op het geile orgasme wat ze deelden met elkaar. Els sprong als een lenige jonge hinde van het aanrecht af en ging op haar knieën zitten. Ze nam Bas zijn vette lul in haar mond en zoog de laatste restjes zaad uit zijn ballen.
Heerlijk voldaan maakte Bas haar buik liefdevol schoon met keukenpapier. Naderhand kleedden ze zich weer aan en dronken ze eventjes een glas water om weer bij te komen van de korte, maar heftige en zeker geile ervaring. Els is met haar kopje. Nu vol met suiker, weer naar huis gegaan. Voordat ze de deur achter zich dichttrok, keek ze Bas met haar geile groene ogen aan. ‘Ik zag dat je suiker op was. Als je nou vanavond even bij mij langs…wipt, kan ik je wel een kopje lenen.’ Ze trok de deur dicht en vervolgde haar weg naar huis met een gevoel van voldaanheid in haar lekker strakke kutje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top