Skip to content

Momenteel actief

Af en toe neuk ik mijn zus
4.17/5 (30)

In mijn familie neuken we wel eens met elkaar, Nou, heus niet iedereen hoor, maar af en toe doen ik en mijn zus het. We komen dan bij elkaar op visite en besluiten er dan zogenaamd een dagje uit van te maken. Maar in feite gaan we dan naar een motel in de buurt en daar neuken we er dan lustig op los. Onze wederhelften weten er helemaal niets vanaf en het is ons wel prima zo. Als we in het motel aan zijn gekomen, gaat zij zich eerst douchen. Ik heb dat dan thuis al gedaan, maar kom er zo nu en dan bij staan, zodat ik alvast een beetje met haar tieten en billen kan gaan spelen. Als ik dat doe, wordt ze namelijk bijzonder geil, precies zoals ik het graag zie. Als ik dan uit de douche ga, lig ik al klaar op bed als ze zich heeft afgedroogd.

Dan komt ze naast mij liggen en begint ze eerst aan mijn tepels te likken. We werken echt een soort ritueel af. Ze neemt uiteindelijk mijn pik in haar handen en gaat deze dan hard maken. Daarna neemt ze hem in haar mond terwijl ze in standje 69 op mij is komen liggen. Ik lik dan de kut van mijn natte zus en daar geniet ik iedere keer weer van. Ze heeft een zalig poesje, lekker nat en klein, maar o zo gewillig. Ik kan ermee doen wat ik maar wil. Terwijl ze mijn leuter nat aan het zuigen is, ze neemt hem zelfs helemaal in haar keel, vinger en lik ik dat poesje toet ze klaar gaat komen. Alle sappen lik en zuig ik dan op. En dan gaan we neuken. De standjes, daar zijn we niet zo heel erg strikt in. Daar passen we regelmatig variatie aan toe, anders wordt het een saaie bedoeling. De laatste keer dat ik haar neukte, had ik haar eerst op handen en voeten en neukte ik haar heel langzaam op zijn hondjes, terwijl ik toekeek hoe mijn pik langzaam in en uit die mooie snee aan het bewegen was en bij iedere stoot een stukje natter werd.

Daarna liet ik haar op haar rug liggen, met haar benen zo ver als mogelijk van elkaar, zodat ik haar als het ware door het matras kon naaien. Ze sloeg haar benen uiteindelijk om mijn middel heen en zo trok ze mij naar zich toe, bij iedere stoot in haar geile lichaam, zodat ik mijn zus flink diep kon penetreren. Vervolgens liet ik mijn leuter diep in haar, greep haar beet en draaide ons om, zodat ik op mijn rug lag, Ze bereed mij op de meest hete wijze, tot ik haar poesje helemaal vol ging spuiten. Dat was in principe tegen de afspraak in, maar we lieten het voor die ene keer maar toe. Er kwam geen kind uit voort, gelukkig. Dan, als we klaar zijn, kletsen en klieren we nog wat, waarna we de kleren aan gaan trekken en naar huis toe gaan. Niemand heeft door wat we met elkaar doen en dat willen wij graag zo houden. Vandaar dat ik ook geen namen of plaatsen noem.

Ik weet in ieder geval dat mijn zus en ik een heel erg goede deal hebben. Een keer in de zoveel tijd familieseks met elkaar en dan maken we helemaal geen ruzie meer. Dat valt andere familieleden dan wel weer op. Gelukkig zeggen wij dan dat het door de leeftijd komt, waardoor we wijzer geworden zijn. Klinkt heel logisch en iedereen trapt er nog in ook. Ik weet niet hoe lang we dit nog gaan doen, maar ik weet wel dat zolang we het doen, we er met volle teugen van zullen blijven genieten.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Klinkt heel geloofwaardig, ik doe hetzelfde met mijn broer maar dan gewoon thuis. Zo’n één à twee keer per maand komt mijn broer dan langs voor een paar uurtjes. Ik bel dan eerst even m’n man op het werk om te horen wat ie ’s avonds wil eten, dan ben ik gerust dat we niet betrapt worden.
    Ik heb na mijn twee kids m’n eileiders laten fiksen zodat hij lekker in mij kan spuiten wat toch het lekkerste is.
    Wij hebben samen al seks van in onze tienerjaren en nog nooit een moment spijt gehad; seks met mijn broer voelt niet aan als bedriegen.
    An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top