Skip to content

Momenteel actief

Mijn crush Jennie is mijn halfzus!
4.59/5 (17)

Ik heb een halfzus en dat is mij een paar jaar geleden, toen ik 18 was geworden, verteld. Het was best wel even slikken en ik moest dat allemaal een plekje geven. Ik zal de details over het vreemdgaan van mijn vader achterwege laten. Het is een te lang verhaal om zo even uit de doeken te doen. Maar goed, na een week of 2 wilde ik mijn halfzus dan toch wel ontmoeten. Zij wist inmiddels ook van mij af en we wilden elkaar graag voor het eerst zien, zonder andere mensen erbij. Geen invloeden van buitenaf zeg maar. We spraken af bij de Burger King in het centrum en ik zat er als eerste. Ik keek wat om mij heen en zag een meisje dat ik kende en mijn hart ging tekeer. Dat was Jennie en ze had dezelfde naam als mijn halfzus. Op zich niet zo heel erg maar ik had een behoorlijke crush op Jennie.

Ze stond ongemakkelijk naast het tafeltje waar ik zat en we hadden allebei wel door hoe laat het was. Ze kwam tegenover mij zitten. Het was zomer dus we zaten buiten en voelden ons beiden erg ongemakkelijk, maar uiteindelijk kwam er een gesprek op gang en dat liep best wel gek. Want hoewel we nu wel wisten dat we familie waren, we vonden elkaar eigenlijk best wel leuk en wilden daar toch wel iets mee doen. We besloten uiteindelijk heel simpel dat als we het veilig deden dat we er beide wel mee konden leven. Het lijkt alsof we heel snel op seks uit waren gekomen maar om eerlijk te zijn hadden we, voor is wist dat ze mijn halfzus was, hier al over gesproken.

Ik ging die dag dan ook meteen met haar naar huis. Ik stuurde even een bericht naar mijn ouders om hen te laten weten dat het goed ging en we echte een klik hadden. Zo stelde ik hen een beetje gerust en kon ik samen met Jennie lekker mijn ding doen. Ik wist al dat ze op zichzelf woonde, ze was dan ook een paar jaar ouder dan ik. Bij haar thuis was het heel leuk in gericht maar ik had vooral oog voor haar. Ik moet ook wel bekennen dat ik het vooral heel spannend vond op dat moment. Dat had alles te maken met de kennis die ik op dat moment had. Toch wond mijn halfzus mij op. Ik wilde in haar en had gelukkig condooms bij mij. Ik was al behoorlijk seksueel actief op mijn achttiende en dus kon ik niet zonder. Al snel lagen we samen op de bank te vrijen en we verplaatsen ons door haar hele huisje heen. Zoenen in de keuken, vrijen op de trap en uiteindelijk helemaal naakt in de slaapkamer. We speelden met elkaars geslachtsdelen en waren al heel snel op het put dat ik echt een condoom om moest doen anders zou het zomaar fout af kunnen lopen.

Mijn halfzus was er ontzettend handig in en zo ineens zat het ding om mijn keiharde pik heen. En meteen begon ze mijn pik zalig te masseren. Hij werd nog harder en mijn zak stond strak. Ik had er heel erg veel zin in om in haar te gaan. Beiden wisten we dat dit een vluggertje zou worden. Om zeg maar even de spanning eraf te halen. Ze ging plagerig op haar knietjes zitten en schudde die mooie kont wat heen en weer. Ze trok haar billen van elkaar en ik kon alles zien wat ik wilde zien. Daarna leunde ze voorover op haar armen, drukte haar kont naar achteren en legde haar bovenlichaam plat op het bed. Ik nam zo snel plaats achter haar billen dat ik haast van het bed flikkerde maar ik wist mijn balans te houden. Ik denk dat ze het niet door had. Ik schoof mij eikel langzaam in haar lekkere kut en ik voelde mijn lul warmer worden. Ik schoof hem heel diep in haar en kreeg direct de smaak te pakken.

Ik zat tot aan mijn ballen in haar en begon lekker hard te neuken, omdat ik meteen al voelde dat ik al kon gaan spuiten. Ik was gewoon heel erg geil. Ik hield mij zo lang als ik kon in. Maar alleen al de aanblik van mijn lul die in haar ging, haar kreunen en dat ze ook nog met zichzelf speelde terwijl ik haar neukte. Het werd mij allemaal een beetje veel. Ik hield haar heupen beet en besloot hard te neuken toen ze zei dat ze al bijna ging komen. Ik probeerde het goed te timen en jawel hoor, dat lukte. Precies op het moment dat zij kermend op mijn pik kwam, spoot ik het condoom in haar vol. Zo heerlijk. Het is haast niet uit te leggen hoe speciaal samen klaarkomen kan voelen. Daarna lagen we naast elkaar in bed bij te komen. We keken elkaar aan en wisten dat er nu geen weg terug meer was.

En daar hadden we vrede mee. Tot op de dag van vandaag doen we het samen. We zijn beiden nog steeds single dus hebben geen reden om ermee te stoppen. We zijn inmiddels drie jaar verder en hebben wel wat meer een broer en zus relatie op weten te bouwen. Het seksuele neemt daardoor wel wat af maar zolang we er allebei als singles nog van kunnen genieten gaan we er lekker mee door.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top