Skip to content

Momenteel actief

Het gedragen rode slipje
4.54/5 (13)

In het appartementencomplex waren klachten geweest over de thermostaatknoppen van de centrale verwarming. Bas was ’s morgens om acht uur aan zijn inspectieronde begonnen op de bovenste etage. Bij nummer 554 had hij al drie keer aangebeld. Hij wilde al naar het volgende appartement doorlopen, toen de deur alsnog op een kier openging. ,,Goedemorgen mevrouw, de cv-monteur,” zei Bas, een vrijgezelle veertiger, die een jonge dame met blonde haren in een badjas zag staan. ,,U heeft een brief van de verhuurder gekregen.” ,,O, is dat zo?,” zei de verraste bewoonster. ,,Komt u dan maar verder. Sorry, maar ik stond net onder de douche.”

,,Gaat u maar door, waarmee u bezig was. Ik controleer alleen maar de thermostaatknoppen en weet de weg wel,” stelde Bas de dame gerust. Dit was een opsteker om de dag te beginnen. Ze geurde heerlijk en zag er goed uit. Hij schatte haar achter in de twintig. ,,Maar misschien mag ik eerst heel even in de badruimte kijken.” Hij controleerde de knop. Niet bijzonders. Wel keek hij terloops rond. Ze was kennelijk nog niet klaar met de douchebeurt. In de douchebak zag hij een flacon shampoo, een bus scheergel staan en een scheermesje liggen.

Als gauw hoorde Bas weer gespetter. Na de radiator in de badkamer controleerde hij de rest van het appartement. Geen bijzonderheden. Als laatste bekeek hij de knop in de slaapkamer. Toen hij binnenstapte, zag hij dat haar kleding op bed klaar lag. Zijn oog viel meteen op het zwarte lingeriesetje met rode stiksels. ,,Mmm…” Daar naast lagen een kort spijkerrokje en een rode blouse. Ze had geen bezoek verwacht. Op de grond lagen haar nachthemd en haar gedragen slip. Bas pakte het rode kleinood van de grond en kon niet nalaten om het even onder zijn neus te houden. Het was nog maar kwart over acht en hij voelde de inhoud van zijn boxershort al hard worden. Op de opgesnoven geur reageerde hij instinctief. Hij hoorde nu geen douchegeluiden meer. Hij stopte het slipje in zijn broekzak en probeerde aan het werk te gaan. De radiatorknop was hier aan vervanging toe. Hij draaide niet alleen stroef, maar je zag ook roestplekken op de buizen. Net toen hij er een notitie van wilde maken, stapte de bewoonster volkomen naakt de kamer binnen. ,,Sorry,” bent u hier. ,,Geeft niet, ik heb niets gezien,” zei Bas quasi nonchalant. Het was een prachtmeid met een uitdagende cup C, een strakke buik en een keurig verzorgde poes. Ze liet haar kleding liggen en ging direct op zoek naar haar badjas. Toen ze terug kwam, vroeg ze enigszins hakkelend of Bas koffie wilde.

Vijf minuten later zaten ze tegenover elkaar in de kamer aan een espresso.,,Ik ben trouwens Bas.” ,,En ik Ingrid,” zei ze op haar beurt. ,,Ik ben er gewoon een beetje van in de war,” verklaarde ze. ,,Nergens voor nodig. Ik vond het bepaald niet vervelend. En ik maak wel gekkere dingen mee.” ,,Zoals?”, vroeg Ingrid nieuwsgierig. Bas vertelde van de keer dat hij voor het afstellen van een kamerthermostaat naar de cv-ketel op zolder ging en daar de heer des huizes in handboeien getekend aan de muur aantrof. En van de thuiskapster, die terwijl oma in de huiskamer onder de droogkap zat, opa een pijpbeurt in de logeerkamer gaf. Ingrid luisterde met rode oortjes en kreeg steeds meer interesse in de goed gebouwde cv-monteur. Dit was andere koek dan de sufkonijnen van collega’s, die ze bij haar wek als bibliothecaresse ontmoette. ,,Sorry, maar ik moet helaas gaan,” onderbrak Ingrid de verhalenstroom van Bas. ,,Ik moet om half tien op m’n werk zijn. Maar misschien wil je op een ander tijdstip je verhaal afmaken?,” gooide ze eruit. ,,Vanavond misschien?” Bas veinsde een drukke agenda. ,,Ik moet wat verschuiven. Negen uur zou dan lukken.” Hier had hij natuurlijk alle tijd voor. ,,Tot vanavond dan.” Bas pakte zijn spullen, bedankte voor de espresso en ging naar het volgende appartement. Dat hij af en toe het slipje uit zijn broekzak haalde hoefde niemand te zien en te weten.

Ingrid moest op haar werk steeds denken aan de hongerige blijk van Bas. Haar borsten en kruis waren voortdurend bij Bas in het vizier geweest. Het was aandacht die haar goed had gedaan. Ze wist het nog niet. Zou ze hem vanavond gelijk toe laten happen of zou eerst nog wat met hem ‘spelen’. Inmiddels tekende zich in haar kruisje een natte plek af. Ze had al meer dan een jaar ‘droog’ gestaan.

Klokslag negen uur stond Bas voor de deur met een bosje rozen voor Ingrid, die opendeed in haar korte spijkerrokje en rode blouse. De blouse gaf haar decolleté volop de ruimte. Haar rode pumps maakten het helemaal af. Beetje over de top, maar wel sensueel. ,,Biertje zeker?,” schatte Ingrid de smaak van Bas in. Ze zat goed. Na een tweede wijntje en biertje nam ze het initiatief. ,,Jij hebt verhalen verteld, maar ik heb van jou nog niets gezien,” zei ze plagend. ,,Ga eens staan.” Ondanks haar hakjes was ze een kop kleiner. Een beetje lacherig begon ze de knoopjes van zijn overhemd los te maken en liet het vervolgens op de bank vallen. Hij liet haar begaan. Ook toen ze met zijn broekriem en gulp verder ging. Z’n broek gleed naar beneden en zijn glimmend blauwe boxershort sprak duidelijke taal. Terwijl haar hand zijn bobbel bevoelde, trok hij haar naar zich toe. Ingrid haalde zijn pik tevoorschijn en kneedde hem harder dan hard. Hij ontdeed zich snel van schoenen en sokken om zich helemaal aan haar over te geven. Ze ging vervolgens op de rand van de bank zitten en klokte zijn paars aangelopen paal naar binnen. Geraffineerd draaide ze met haar tong over zijn eikel. Bas gelastte even een adempauze in. Hij hielp Ingrid van haar blouse en behaatje af. Ze zorgde nog voor wat spanning door haar slipje even aan te houden. Bas ging echter al gauw op zoek naar het enige knopje dat er vandaag toedeed: haar klit. Hij gleed met zijn hand onder het nylon en vond het vochtige, gezwollen knopje. Ze ging er goed voor staan om zich verder op te laten geilen. Ze beet in zijn borst, toen ze voor het eerst klaarkwam. ,,Je kunt er wat van,” fluisterde Bas in haar oor.

Na nog een wijntje en een biertje gleed Bas met zijn tong over haar buik naar haar kutje. Al snel was Ingrid weer intens geil en kon Bas doen wat ie wilde. Nadat een zuigbeurt zijn pik weer had opgepept, nam ze op z’n hondjes plaats op de bank en schoof Bas staan zijn kloppende leuter naar binnen. ,,Moet ik geen condoom gebruiken?,” bracht Bas nog hijgend uit. ,,Nee, nee, dat zit wel goed. Ga alsjeblieft door. Bas ramde, maar dat doorgaan was van korte duur. Zijn lul was al te veel op de proef gesteld en zijn zaad kwam dan ook snel.

,,Dit had ik nodig,” bekende Ingrid, terwijl ze het laatste restje wijn voor zichzelf inschonk. ,,Je gebruikt toch geen viagra,” vroeg ze nog. ,,Nee, dat niet,” antwoordde Bas. ,,Al heeft dit wel geholpen. Alsjeblieft, hier heb je je rode slipje terug.”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top