Skip to content

Momenteel actief

Harald en zijn vrouw doen partnerruil
3.71/5 (31)

Harald was op vakantie geweest en had daar heel erg veel beleefd, samen met zijn vrouw. Het stel is niet heel oud, maar heeft toch al volwassen kinderen, die op hun eigen houtje op vakantie gingen. Het was dus lekker samen op reis gaan voor het duo en dat was heerlijk, want ze hoefden helemaal nergens op te letten. Gewoon hun eigen gang gaan is wat ze dan ook deden en dat liep soms behoorlijk uit de hand. Het hotel waar ze berbleven, daar zat een ander stel in, dat ook uit Nederland kwam. Op zich natuurlijk niets mis mee, maar het stel wilde graag aan partnerruil doen.

Normaal gesproken moesten Harald en zijn vouw van dat soort dingen helemaal niets weten, maar met dit stel wilden ze het best wel eens proberen. Ze zagen er heel erg goed uit, dat had er natuurlijk ook veel mee te maken, maar ook het feit dat ze op vakantie waren, geen zorgen met zich mee hadden genomen en wilden genieten van het vrije leven, nu de kinderen op eigen houtje op reis gingen speelde natuurlijk een sleutelrol. Al snel zaten ze bij elkaar op de kamer en lag de vrouw van Harald aan de pik van die andere gast te zuigen. Harald zijn pik werd tussen de tieten van die andere dame genomen. “Je vrouw kan behoorlijk goed pijpen Harald,” zei de andere man, terwijl hij een knipoog zijn kant op stuurde en een duim omhoog hield. Harald hield niet zo van dat soort opmerkingen maar liet zijn commentaar maar achterwegen, aangezien hij het best een geil gezicht vond, zijn vrouw, zuigend aan een vreemde lul. En de tieten van die andere dame om zijn leuter heen, ervoer hij ook zeker niet als onprettig.

De dame in kwestie stond, net als zijn vrouw overigens, op en kwam op zijn schoot zitten. Ze greep Harald zijn pik goed vast en schoof deze zo met speels gemak in haar natte en boterzachte kutje. Harald kreunde ng harder dan de vrouw. Godverdomme wat voelde dat lekker aan zeg. Het was alsof hij in de hemel was zo heerlijk was die slet op zijn leuter aan het rijden, terwijl zijn vrouw daar aan de andere kant van het bed ook erg van haar vakantie aan het genieten was. Ze red met haar natte spleet op die lul en liet zich er daarna afglijden, ging op handen en voeten zitten en liet zich op zijn hondjes nemen, één van haar meest favoriete standjes.

Harald legde de vrouw op haar zijde en terwijl hij naar zijn eigen meisje aan het kijken was, die zo hard geneukt werd dat haar borsten alle kanten op aan het schudden waren, liet hij het vrouwtje haar benen optrekken en kwam hij achter haar liggen, in de lepeltje lepeltje houding en propte hij zijn vette pik diep in haar natte doos. Het duurde dan ook niet lang alvorens hij zijn zaad over de mooie ronde tieten van het sletje kon spuiten. Alsof het afgesproken was, kwam de andere man ook klaar, ook over de borsten van Harald zijn vrouw. Daarna kropen de dames naar elkaar toe en likten ze het zaad van hu neigen mannen bij elkaar van de borsten. De vakantie was nog maar pas begonnen en u al hadden Harald en zijn vrouw een avontuur beleefd. Er zouden nog veel meer geile dingen gebeuren, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top