Skip to content

Momenteel actief

Mijn Ervaringen – Deel 1
3.78/5 (9)

Ik ben Nina en nu 19. Ik ben altijd een beetje een loner geweest. Had niet zoveel vrienden of zo niet dat ik echt aso ben of zo. Eigenlijk weet ik niet goed waar beginnen. Ik kan alle ervaringen ook niet chronolosgisch vertellen. Misschien moet ik maar gewoon beginnen.

Als ik 16 was kwam ik er achter dat ik graag naakt ben (nog altijd trouwens). Dat heeft niets sexueels ik vind het gewoon lekker om naakte te zijn, meestal alleen. Niet dat ik me zomaar voor iedereen uitkleed of zo. Dat ik het zelf doe is maar een paar keer gebeurd. De andere keren heb ik me niet uitgekleed maar werd ik het. En mijn ervaring is dat ik naakt minder last had/heb dan gekleed. Het begon eigenlijk omdat het een paar dagen echt warm was en ik niet kon slapen. ik heb toen naakt geslapen en vond dat wel fijn. Ook als ik wakker werd bleef ik op mijn kamer naakt. En zo begon het ik begon meer naakt te slapen maar ook meer naakt te zijn, alleen en dan als ma niet thuis was begon ik ook naakt beneden te gaan. Ik was 1 keer naakt beneden gegaan als ma thuis was, maar zij zag dat zeker niet zitten en was er behoorlijk boos over. Dus liep ik beneden naakt als zij niet thuis was. Ook als ik van school kwam en op mijn kamer ging studeren deed ik dat naakt.

Ik werd het meer en meer gewend en ik was me niet altijd meer bewust dat ik naakt was en liep ik bijv naakt in de tuin om de was op te hangen of zo. En ook had dat wel bijna genante momenten. het is vaak voorgekomen dat er iemand aan de deur belde en dat ik naakt in de hal stond, daar was een spiegel en gelukkig, ik trok dan vlug een t shirt aan of een kamerjas of zo wat er voor het rapen lag. Meestal keken de mannen dan nogal (zoals de man die elektriciteit kwam opmeten). Meestal was het niet meer dan dat, soms komt er wel een opmerking over mijn tieten of mijn kontje of (het is gebeurd ja) over mijn kutje. 1 keer echter was het wel … En dan waren er momenten dat ik naakt was waar anderen bij waren.

De eerste keer was in het jeugdhuis. We hadden de dag na een fuif opgeruimd en zo en dan gingen we allemaal 3 meisjes en 5 jongens nog wat samenzitten. Maar ik wou toch eerst douchen, voelde me vies met dat opruimen en zo. dus ik trok naar de douche, maar je kan er je kleren niet achterlaten zonder dat ze nat worden. dus al mijn kleren lagen aan de deur op een stoel. Toen ik klaar was waren mijn kleren weg. Stond ik daar naakt met enkel mijn sandaaltjes en een natte handdoek.Ik hoorde lachen in de kamer waar de rest zat. Ik tobde even wat ik nu moest doen. En ik besloot om gewoon naakt naar de anderen te gaan. De zenuwen gierden door mijn lijf deed de deur open ging binnen en zette me bij de andere meisjes. Ja hoor de eerste 5 minuten waren er opmerkingen over mij, over mijn borsten en mijn schaamhaar en zo. en de meisjes zeiden wat doe jij nou. Ik zei enkel ja kijk dat is toch wat ze willen. De pret is er nu af en inderdaad na 5 minuten stopte het met de meeste opmerkingen. Maar toen ik naar huis ging wilden ze wel mijn kleren niet teruggeven. Dus ja, dat vonden de jongens wel leuk. Ik stond op en zei ok als het zo zit dan ga ik maar zo naar huis. Ik stond op liep naar de deur en net voor ik aan de voordeur was kwam een jongen (die de hele tijd stil was) en gaf mij mijn kleedje, ok geen ondergoed maar ik had een kleedje om aan te trekken. En hij wou met me mee gaan tot aan mijn huis en dan lopen we langs een padje, oh ja en ook het bos. Niet zo heel ver van mij thuis is er een bos met een stuk publiek en heel groot stuk prive. Bij stom toeval ontdekte ik hoe ik door de omheining kon. Dus ik erdoor en liep verder, prachtig ik liep daar ik vond het mooi en kwam dan bij een vijvertje aan. Ik had mijn plekje gevonden. De volgende dag kwam ik terug en liep terug naar mijn plekje. Ik was echt opgetogen, ging zitten en keek rond, stond op en ik weet eigenlijk niet waarom maar ik kleedde me uit. Ik legde mijn kleren en schoenen bij elkaar en wandelde rond. Zaaaaaaalig! van dan af ging ik er bijna dagelijks. Ik genoot. Een aantal keren was er wel iets raars. Zo waren er toch momenten dat ik dacht (het zal wel inbeelding geweest zijn) dat er iemand was. En raar, ik had er tegenstrijdige gevoelens bij. Ik vond het op zich niet zo erg alleen ik wou niet dat die persoon afkwam of zo. Mijn naakt zijn is van mij. En een keer ik had e uitgekleed en mijn kleren samengelegd, ging een beetje rondwandelen en als ik terugkwam lagen al mijn kleren ver uit elkaar, echt ver uit elkaar, ik heb ze moeten zoeken mijn slipje hing zelfs aan de tak van een struik. En een andere keer, had me uitgekleed en ik was gaan liggen en ben in slaap gevallen. Als ik wakker werd dan voelde ik op mijn lippen iets plakkerigs en het was ook op mijn borsten en mijn schaamhaar klitte samen door dat spul. Ik ging er vaak en nu nog al is het nu minder vaak dan vroeger.

En dan maar misschien eerst mijn eerste sexuele ervaring.

Ik was 16 en mocht voor het eerst naar een fuif, in het jeugdhuis. Zoals ik al zei ik ben een beetje een loner, praatte wel met iemand maar die hadden dan meestal hun vriendengroep. dus ik liep daar maar wat rond het was er plakkerig warm en ik liep naar buiten waar het koeler was. Ik liep de tuin in eigenlijk een parkje en op een gegeven ogenblik achter een struik stond een bank en daar zat een man. Hij zei hallo en ik zei hallo terug en we raakten aan de praat. Hij was best grappig, en we dolden wat, hij plaagde me. Ik had niet door dat hij op een bepaald ogenblik best kort tegen me aan zat en dat zijn hand op mijn been lag zo ter hoogte van mijn rokje. Eigenlijk voelde ik me goed, het was leuk. En dan draaiden ze onze hoofden hij keek me aan en dan kuste hij mij op de lippen. Hij opende zijn mond en zijn tong kwam bij me binnen. Zijn handen begonnen over mijn lichaam te gaan over mijn buik. Ik vond het wel aangenaam dus hield ik hem niet tegen. Dan kusten we weer en intenser. zijn hand ging nu over mijn bloesje en ik voelde hoe hij de knoopjes losmaakte. Ik wilde protesteren maar hij zei dat het goed was, dat ik het wel goed ging vinden.

We stopten met zoenen en hij deed mijn bloesje uit. Zijn handen gingen op mijn rug en heel vlug had hij mijn bh open en van mij afgedaan. Zat ik daar in die tuin topless met een man. Hij zei dat ik mooie borsten heb. Dat stelde me eigenlijk een beetje gerust. Ze zouden ook wel anders genoemd worden (tieten, tetten, memmen, meloenen en wat nog allemaal).
Zijn handen omklemden mijn borsten en ging hij met zijn vingers over mijn tepeltjes. WAAAAAAW dat voelde als een rivier in mijn lichaam. Ik voelde mijn tepeltjes stijf worden en mijn borsten gespannen en wat een gevoel en dan boog hij voorover en begon aan mijn tepel te zuigen. OOOOO Dat had ik nog nooit gevoeld. Ik kreunde en eigenlijk moedigde ik hem aan. Na een tijdje liet hij me opstaan en voor zich gaan staan. Zijn handen gingen op mijn rug en ik voelde hoe hij het ritsje van mij rokje opende waardoor het op mijn enkels viel en al even vlug nam hij mijn slipje en deed dat ook op mijn enkels belanden. Hij trok me naar zich toe waardoor ik uit mijn slip en rokje stapte. Toen zei hij Nina je bent een mooie vrouw. Hij noemde mij een vrouw. Wat heerlijk. Zijn vingers speelden met mijn schaamhaar en gingen verder. Hij liet me neerzitten en duwde mijn benen een beetje open. Zijn vinger ging over mijn lipjes en dan ertussen. Ik moet zeggen eerst vond ik dat maar niks. maar dan beroerde hij… en OOOOOOOOO Wat een gevoel dat ging door heel mijn lijf en ik werd nat in mijn kutje, heel nat. Ik greep mijn borsten en hij ging door oooooooo ik wou niet dat het stopte en hij stak ook een vinger in mijn kutje mijn lipjes spanden zich rond zijn vinger. Ik kermde kreunde gilde. Als hij het gewid had dan had hij me toen kunnen neuken, ik zou hem niet hebben tegengehouden en doen begon mijn lichaam te beven en kwam ik klaar en heftig.

We zaten samen zoenden en hij vroeg hoe het was. Ik antwoordde hem dat ik dat nog nooit had gevoeld. En hij zei wil je mij nu ook een goed gevoel geven en ik zei ja, hoe kon ik anders. Hij deed zijn broek open en uit. Voor het eerst zag ik een penis, ik dacht nog als dat in mij komt dan scheur ik open. Hij nam mijn hand en vertelde wat ik moest doen. Ik nam hem stevig in mijn hand en bewoog op en neer, maar dat was wat moeilijk en ik ging tussen zijn benen op mijn knieen en nam zijn lul terug vast. Ik boog even voorover en hij drukte even op mijn hoofd en zei ja schatje pijp me. En hij drukte mijn hoofd verder zijn lul was nu aan mijn lippen. Hij zei om mijn mond open te doen en zijn lul gleed binnen. Dan leerde hij me hoe ik moest pijpen, wat ik met mijn mond en vooral met mijn tong moest doen. Ik denk wel dat hij genoot, hij kreunde en moedigde me aan om verder te doen. Dan hoorde ik iets en wilde stoppen maar hij hield mijn hoofd vast en dan begon hij wat wilder te bewegen en dan kwam er een beetje in mijn mond hij trok zich terug en er kwam ook op mijn gezicht maar het meeste op mijn borsten. Hij zei dat ik het fantastisch had gedaan. Hij trok zijn broek aan en ik zocht mijn kleren bij elkaar. Ik vond mijn rokje en bloesje, mijn bh kon ik niet vinden. Hij nam mijn slipje en veegde zijn sperma van mijn gezicht. Hij wou het ook van mijn borsten doen, maar ik zei dat het niet hoefde. Ik wou het houden. Als ik thuiskwam ben ik niet gaan douchen en de volgende dag ’s avonds. Ik lag in mijn bed en ik voelde zijn sperma op mijn borsten en ik was nog steeds, ja ik had in mijn lichaam nog steeds die gevoelens ook ’s anderendaags nog alhoewel al wat minder. Voor we weg gingen stak hij mijn slipje in zijn zak en zei dat hij het wou als herinnering. Ik ging terug naar de fietsenstalling daar stonden een paar jongens bij elkaar en net als ik op mijn fiets stapte zette een auto zijn lichten aan en een van die jongens riep He kijk die SLET heeft geen slip aan. vlug reed ik door.

Graag jullie reacties dan vertel ik nog meer.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top