Skip to content

Momenteel actief

Wakker gelikt door one night stand
3.88/5 (8)

Ik werd op een ochtend wakker en niet op een heel normale manier. Ik had die avond een meisje opgepikt en aangezien ik lesbienne ben, wilde ik met haar vrijen. Alleen was ze in slaap gevallen, door het vele alcohol wat ze tot zich had genomen en dus werd het niets. Maar die ochtend erop was het dus iets wat zij deed, wat mij wakker maakte. Ik keek naar beneden en zag het hoofd van de negerin (de eerste ooit waarmee ik naar bed ben geweest) tussen mijn dijen liggen en ze likte mijn kutje zo goed, dat ik er wakker van werd. Meteen ging ik een beetje rechter overeind zitten, zodat ik goed kon zien wat ze allemaal aan het doen was. Mijn ogen gleden over haar rug en billen en ik zag dat prachtige donkere lijf heen en weer bewegen, die mooie vrouwelijke rondingen bewogen zo soepel, ik werd er nog natter van dan ik al was door al dat geile likken. Ik greep haar bij de haren beet, zodat ik zeker wist dat ze doorhad dat ik wakker geworden was. Ik vroeg haar een beetje naar opzij te gaan. Niet omdat ik dat een lekkere positie vond, maar omdat ik zo in de spiegel die vlak aan het voeteneinde van mijn bed stond, kon kijken. Ik keek zo naar mijn eigen poesje en zag hoe de lesbische negerin mij heel erg goed aan het beffen was. Terwijl zij zo likte, speelde ik een beetje met mijn klitje.

Ik kwam al spoedig klaar, dat heb ik sowieso al snel in de ochtend, ik weet ook niet waar dat aan ligt. Misschien ben ik dan gevoeliger? In ieder geval droop er een beetje geil uit mijn kut. Ik kon het voelen, dus het was een heel intens orgasme. Normaal heb ik het niet zo door of er geil uit mijn kut komt zetten, ditmaal wel. De negerin was door aan het likken en ik hoorde hoe ze het geil uit mijn kut slobberde. Ze vond het duidelijk heel erg lekker smaken. Dat was in ieder geval zeker! Ik liet mijn handen nog eens door haar haren gaan en drukte haar gezicht diep in mijn kruis, toen ik voelde dat ze haar tong aanspande en hem in mijn kutje boorde. Ik kreunde van genot en werd zalig door haar tong geneukt. Toen kwam de slet een beetje overeind en keek mij glimlachend aan, terwijl ze mij met drie vingers aan het vingeren was. Ik kon de boel horen soppen. Hoe harder en sneller ze mij vingerde, hoe meer het geluid door de kleine slaapkamer galmde.

Ze wreef met haar lange vingers precies over mijn G spot heen en ik hield het niet meer, voelde de spieren samentrekken en spoot de sappen uit mijn poes. Ik was aan het squirten, niet normaal meer. De stralen raakten zelfs de spiegel aan het voeteneinde van het bed. De negerin speelde nog wat met mijn poesje en hield daarna op. Ik moest er echt even van bijkomen. “Goedemorgen!” zei ik hijgend, toen ik weer wat bij zinnen gekomen was. “Zal ik een lekker ontbijtje voor ons maken?” Zo gezegd, zo gedaan. Na het ontbijten is ze weggegaan. Ik zou bij God niet meer weten hoe die meid heette. Maar dat ze mij op een waanzinnige wijze, als goedmaker voor het in slaap vallen van de nacht ervoor, wakker wist te maken, dat was in ieder geval zeker!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top