Skip to content

Momenteel actief

Claudia’s herwonnen sensualiteit- deel 2
4.25/5 (8)

In het bos net over de grens vonden Claudia en Tim op de zondag een mooie afgelegen plek. Het was hoog zomer en Claudia was luchtig gekleed in een katoenen harembroek en een tanktop waar ter hoogte van haar brede schouders speels de bandjes van haar BH tevoorschijn kwamen. Ze voelde een aangename opwinding en spanning terwijl ze over koetjes en kalfjes pratend samen met Tim door het bos liep. Ze had haar meest sexy string aangetrokken en genoot van de katoenen stof van haar harembroek die bij elke stap tegen de huid van haar verder blote ronde billen streek. Om haar hals glinsterde een zilveren ketting die ze zichzelf voor deze bijzondere gebeurtenis cadeau had gedaan. Tim was in een opperbeste stemming en maakte geregeld zogenaamd per ongeluk contact door iets te dicht naast Claudia te lopen. Hij zag er stoer uit in zijn T-shirt zonder mouwen, zijn gespierde armen glommen een beetje. Soms keek Claudia even naar zijn bermuda waar haar ogen vielen op Tim’s strakke billen die daar heerlijk heen en weer bewogen. Toen ze een dikke boomstronk tegen kwamen hielp Tim Claudia er overheen door haar beet te pakken bij haar mollige heupen waar zijn handen onbedoeld gretig in haar zachte vlees klemden. Iets verderop gleed ze bijna uit toen ze met haar Crocs over nat mos liep, Tim ving haar van achteren op en raakte daarbij per ongeluk de zijkant van haar borsten aan. Claudia voelde een aangename sensatie die ervoor zorgde dat haar tepels zich oprichtten. Ze voelde zich tegelijk ongemakkelijk en opgewonden toen ze zag dat ze te zien waren door de stof van haar top.

Tim pakte zijn camera en begon spontaan foto’s te maken van de omgeving. Claudia zei: ”Ik kwam hier vroeger wel eens, ging ik stiekem roken met vriendinnetjes” en ze liep iets vooruit terwijl ze in zichzelf gniffelde. “Het is best mooi hier” voegde ze er aan toe. “Het is zeker mooi hier, helemaal nu zo’n mooie vrouw het plaatje compleet maakt” zei Tim en hij begon gelijktijdig foto’s te maken van Claudia tegen de achtergrond van de bomen. Claudia werd stil van zijn opmerking. Ze voelde een schreeuw van binnen die zich wilde uiten in een volledige overgave aan de diep gevoelde en te lang ontkende sensualiteit van haar vrouw-zijn. Ze werd gelijktijdig geremd door een ingesleten minderwaardigheidscomplex dat slechts gevormd werd door haar idee dat ze geen aantrekkelijke vrouw was. Het feit dat Tim haar eigen overtuiging met zijn woorden nu ontdeed van hun fundament was een kwelling en bevrijding tegelijkertijd.

“Wil je eens hier tegen die boom gaan zitten?” vroeg Tim. Claudia lachte schuchter en vleide zich toen wat ongemakkelijk tegen een grote kastanje. Ze wist zich geen houding te geven terwijl Tim zijn camera liet klikken. Met haar rechterhand bedekte ze haar buik en lachte ongemakkelijk in de camera en draaide dan haar hoofd met gesloten ogen weer weg. Tim kwam dichterbij en zei: “Ontspan maar lieverd, je bent erg fotogeniek!” Claudia liet voorzichtig met gesloten ogen haar hoofd achterover vallen tegen de boom en spreidde haar benen terwijl ze haar hand nog steeds angstvallig op haar buik hield. Ze zuchtte diep. Ze vond dit zo moeilijk, maar tegelijkertijd kon ze geen weerstand bieden aan deze verrukkelijke man die haar de hemel in prees. “Weet je, Claudia, je maakte er van de week nog een grapje over maar….. ik zou zo graag je mooie lichaam fotograferen, ik fantaseer al zo lang over hoe je er naakt uit ziet.” Claudia opende haar ogen en lachte verlegen en ongemakkelijk.

“Nou, dat zou je wel tegenvallen hoor,” mompelde ze laconiek. Tim werd ontzettend opgewonden toen hij zijn bekentenis aan haar deed. Hij voelde zijn pik groeien en zijn eikel duwde met steeds meer kracht tegen de stof van zijn broek. Claudia zag de groeiende bobbel in zijn broek en het wond haar op om Tim’s geslacht zo afgetekend te zien tegen de stof. Schuchter bewoog ze haar hand op haar ronde buik langzaam naar onder, onder het elastiek van haar broek door, schoof haar string opzij en bracht haar vingers naar haar kutje. Het was warm daar, en vochtig. Haar zweet mengde zich met haar kutvocht dat door haar opwinding in steeds grotere mate werd aangemaakt. Zachtjes wreef Claudia over haar schaamlippen, draaide ze rondjes waarbij ze net haar klitje niet raakte. Ze sloot beschaamd en opgewonden haar ogen weer en kneep haar lippen op elkaar. Met haar linkerhand begon ze haar nek te strelen en al snel verplaatste deze zich via haar sleutelbeen naar haar borsten die ze afwisselend begon te strelen. Ze hoorde het geluid van Tim’s camera onophoudelijk klikken.

Met gesloten ogen trok Claudia haar tanktop over haar hoofd en liet hem toen aarzelend naast zich neer vallen. Met een verlegen glimlach en gesloten ogen trok ze de cup van haar rechterborst en presenteerde hem zo aan de camera. Ook haar linkerborst duwde ze nu uit haar BH te voorschijn en haar beide tieten hingen nu ondeugend over de beugels. Haar tepels richtten zich zo mogelijk nog verder op. Voorzichtig wreef ze er met een vinger zachtjes over heen. Tim zei: “Mooi lieve Claudia, mooi, wat een cadeautje!”. Aangemoedigd door zijn woorden ontdeed ze zich van haar zwarte BH waarna haar borsten ontspannen op haar brede borst hingen en meebewogen op haar in- en uitademing. Met haar handen duwde ze haar tieten iets omhoog en poseerde zo voor Tim. Nog steeds had ze haar ogen gesloten en voelde een mengeling van verlegenheid, schaamte en lust.

Claudia bracht haar handen via de zijkant van haar bovenlichaam naar haar volle heupen en zette haar duimen onder de elastieken band. Even wipte ze haar voluptueuze kont omhoog en trok zo haar katoenen harembroek van haar billen. Verlegen wachtte ze even, maar na een paar tellen bracht ze haar voeten omhoog en trok ze haar knieën naar zich toe. Claudia schoof in één zwier de broek over haar knieën, over haar enkels en haar voeten. Nu zat ze daar in alleen haar string met panterprint en de mooie nieuwe zilveren ketting om haar brede hals. Ze vond haar string een beetje ordinair maar dat wond haar juist op, het stukje stof was inmiddels bijna doorweekt van al het vocht dat zich in haar kruis verzameld had. Tim nam haar lichaam in zich op door de lens van zijn camera: Hij fotografeerde Claudia’s voeten met haar mooie gelakte nagels. Claudia voelde dat ze hem opwonden en ze bewoog haar tenen even speels op en neer. De camera klikte terwijl hij haar string in beeld bracht die zich parallel aan haar buikplooi, en daar gedeeltelijk onder verdwijnend, om haar brede heupen spande.
Tim zei: “Ik snap niet dat vrouwen altijd denken dat mannen alleen op dunne vrouwen vallen. Dat is echt zo’n onzin. Wat een schoonheid ben je toch!”

Tim’s woorden klonken als honing in Claudia’s oren, hier had ze zo lang naar gesmacht. Ze opende haar opgetrokken benen ietsjes en bracht haar hand opnieuw onder de stof van haar slipje. Zachtjes vingerde ze zichzelf terwijl Tim haar vastlegde. Haar zwarte haartjes krulde verleidelijk om de rand van haar string. Het voelde zo geil, ze voelde zich hemels en zo vrouwelijk en begeerd en alles wat ze al die jaren in haar relatie met Rob had moeten ontberen. Tim kaderde haar brede ronde gezicht dat nu straalde van zinnelijkheid. Soms keek ze heel even in de lens met samengeperste lippen. En silhouet fotografeerde hij haar brede bovenlichaam waarop haar borsten met harde tepels torenden en haar zwarte haar krullend in haar nek viel. In een andere foto bolde haar buik op tussen haar stevige bovenbenen en was er nog net een streepje van haar gitzwarte schaamhaar te zien.

Claudia stond op en draaide zich om met haar gezicht naar de boom. Met haar ronde stevige kont naar Tim toe gedraaid trok ze haar string langzaam over haar volle heupen tussen haar billen uit. Ze stapte uit haar doorweekte slipje en wierp het plagend richting haar fotograaf. Tim ving het in zijn vrije rechterhand en bracht het naar zijn gezicht waar hij er diep aan snoof. Hij werd bijna gek van opwinding toen hij de geur van haar kutje opsnoof. Hij legde de camera neer en Claudia, die met haar handen tegen de boom geleund en nog steeds met haar rug naar hem toe stond, zag toen ze omkeek hoe Tim zijn grote lul uit zijn broek had gehaald. Ze was blij verrast dat Tim’s pik in het echt net zo groot was als in haar fantasieën. Ze zag hoe hij langzaam zijn hand over de hele lengte van zijn stijve pik schoof terwijl hij verlekkerd naar haar naakte lichaam keek. Claudia voelde een scheut van diepe opwinding door haar lichaam gaan. Langzaam zeeg ze door haar knieën waar deze steun vonden in het zachte groene mos. Ze zat nu uitdagend met haar kont naar achteren gestoken waarbij ze met haar armen tegen de brede boom leunde. Kom maar op, dacht ze, verslindt me.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Beter Dan Tinder Animatie

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top