Skip to content

Momenteel actief

Lesbische vriendin in haar slaap likken
4.27/5 (15)

Ik heb een hele lieve vriendin, maar voordat we bij elkaar waren, heeft het mij heel veel moeite gekost om haar over te halen om met mij wat te gaan beginnen, terwijl het achteraf bleek dat ze het al heel lang wilde maar har gevoelens niet prijs durfde te geven. Ik heb werkelijk alles geprobeerd om het haar naar haar zin te maken, haar het hof te maken, maar niets werkte echt. Tot ik haar op een nacht bij mij had logeren. Ze sliep heel erg diep en dan kon je alles met haar doen, zonder dat ze wakker werd. Is nu overigens nog zo.

Maar in ieder geval stond ik daar naar haar te kijken terwijl ze sliep. Ik kon zelf de slaap niet vatten, aangezien ze in mijn huis was en ik van alles met haar wilde doen. Ik wilde haar het liefst aanraken. En normaal zou ik zoiets nooit doen, maar ik kon mijzelf niet meer in bedwang houden. Ik moest en ik zou naar haar toe om haar eens lekker vast te pakken, iets te gaan doen waardoor ik toch een beetje meer contact had. Ik stond naast haar bed en ik ging haar dus lekker aaien. Gewoon, mijn handen door haar haren halen. Ze sliep door, maar kreeg een vage glimlach op haar gezicht. Het voelde dus duidelijk aangenaam. Ik besloot een stapje verder te gaan en trok de deken een beetje naar beneden. Vol ongeloof keek ik naar haar blote borsten en mijn handen leken haast automatisch naar haar tieten te gaan. Ik streelde ze zachtjes en zag de tepels hard worden. Ik leunde op het bed en voelde dat ik zelf al aardig nat was.

Ik likte haar tepels en zoog eraan, best wel hard. Ik dacht dat ze wakker zou worden, maar op een beetje kreunen na, gaf ze geen kick. Ik deed de deken nu helemaal van haar lijf af en ze bleef op haar rug liggen, met haar benen ver van elkaar. Zo slaapt ze het liefst. Heel voorzichtig klom ik op het bed en manoeuvreerde mijzelf tussen haar benen. Ik merkte dat ik een hele hoge hartslag had, maar dat deerde mij op dat moment niet zo. Ik streelde haar dijen en ik speelde met haar schaamlippen en bracht mijn mondje dichter bij haar kutje, waar ik uiteindelijk aan alle randen maar ook de binnenkant begon te likken. Ze begon steeds meer te kreunen en te bewegen, tot ze haar ogen opende en haarhanden ineens op mijn hoofd lagen. Ik dacht dat ze mij tegen zou gaan houden, van het bed gooien en naar huis zou gaan. maar nee, ze drukte mijn hoofd dieper in haar schoot. Mijn tong likte aan haar zalige gezwollen klitje en uiteindelijk drukte ik twee vingers in haar kletsnatte poesje, waarna ik haar diep en hard begon te vingeren en door bleef beffen en likken. Uiteindelijk kwam ze met een harde kreun en gil, eigenlijk een beetje tegelijkertijd, hoe ze dat ook maar deed, klaar. “eindelijk schatje”, hijgde ze nog na. “Kom hier, dan zal ik jou eens gaan verwennen.” Ik wist niet wat ik meemaakte. Ze deed hetzelfde bij mij, maar alleen veel beter naar mijn idee. En sindsdien zijn we een lesbisch stelletje. Ja, het kan soms heel raar lopen. Je doet er alles aan, houdt je keurig aan de regels en als je iets stouts doet, dan pas komt het los.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top