Skip to content

Momenteel actief

Erin deel 2
4.5/5 (2)

Erin werd een paar uur na de enerverende gebeurtenissen van de afgelopen avond wakker. Het was nog donker buiten en de wekker gaf 05.45 aan. Ze was erg tevreden dat haar zorgvuldig uitgewerkte plan zo goed gewerkt had en was trots dat ze het had aangedurfd om haar geheime fantasieën te realiseren. Ze voelde het warme lijf van Mikander naast haar liggen en dacht stil genietend terug aan de vrijpartij van eerder deze nacht. Ze had Mikander meteen aantrekkelijk gevonden toen ze hem had zien staan achter de balie in de sportschool waar zij trainde en hij werkte. Zijn gespierde lijf had zich afgetekend in zijn blouse, en hij had een knap gezicht waarmee hij haar bij binnenkomst beleefd had toegelacht.

Het was voor haar meestal genoeg om een blik te werpen op een jongen die ze leuk vond om zijn onverdeelde aandacht te krijgen, waarna ze al snel haar aandacht verloor omdat hij te bereikbaar bleek, en de jongen in kwestie links liet liggen. Maar Mikander was nauwelijks op haar spel ingegaan, de eerste keer dat ze elkaar hadden ontmoet en dit gaf hem iets onbereikbaars. Ze had ook het idee gehad dat hij hele hoge eisen stelde aan meisjes. Hij was vriendelijk en charmant geweest, maar op een zakelijke manier. Hij had haar recht aangekeken en niet zijn ogen over haar lichaam laten glijden alsof ze een fancy dessert was dat zodadelijk willoos versmaad zou worden.

Hierdoor was hij een uitdaging geworden waarbij ze alles uit de kast had moeten trekken om hem te verleiden.

Ze had naarmate de gesprekken op MSN intiemer werden steeds vaker en ondeugender over hem gefantaseerd en op die manier was ze ook op de strategie gekomen over hoe hem te verleiden als de tijd daar rijp voor was. Ze was bloednerveus geweest toen ze Mikander vanuit het donkere hoekje in de disco had gewenkt om voor zijn neus haar (speciaal geselecteerde) ondergoed vanonder haar rokje uit te doen, maar ze had het op weten te brengen om koel, ondoordringbaar en mysterieus op hem over te komen door haar stringetje in zijn handen te drukken en onverstoorbaar terug te lopen naar haar vriendinnengroepje waarmee ze uit was.

Ze had de suggestie weten te wekken dat zij de touwtjes in handen had, dat ze koel en berekenend was en als jonge vrouw precies wist wat ze wilde. En dit terwijl ze van binnen stijf stond van de zenuwen en geworsteld had om haar schaamte te bedwingen.

“Het heeft goed uitgepakt.” spinde ze zachtjes zodat Mikander niet wakker zou worden, en tevreden rekte ze zich uit. Ze voelde het plakken tussen haar benen, als een herinnering dat het avontuur dat ze eerder deze avond had beleefd, geen droom was geweest maar werkelijkheid.

Zachtjes stapte ze uit bed en liep naar de badkamer waar ze in het donker onder de douche stapte. Haar lijf tintelde van het hete water dat op haar blanke huid en borsten viel. Het leek alsof de streling van het warme water haar veel meer voldoening gaf dan normaal gesproken en vroeg zich af of de sensaties van de afgelopen nacht naar zintuigen hadden verscherpt.

Door de stoom van het douchewater was de donkere kamer al snel een soort sauna geworden en ze kon nog slechts de contouren van haar eigen lichaam zien terwijl ze zich loom waste en helemaal opging in haar gedachtegang. Ze kwam met een schok weer bij zinnen toen de deur langzaam open ging en er iemand binnen stapte. Ze kon niet zien wie de indringer was, toen ze om het douchegordijn gluurde, vanwege het gebrek aan licht en overdaad aan stoom. Ze bedacht zich met een schok dat ze niet wist of Mikander alleen woonde en wenste vurig dat ze de deur op slot had gedaan. Het paniekerige gevoel werd versterkt toen ze de omlijning van een hand zag die het douchegordijn zachtjes opzij trok. Ze voelde zich naakt en onbeschermd en wist niet goed wat ze moest doen. Als het Mikander was die zich aan de andere kant van het gordijn bevond dan wilde ze hem niet afschrikken, maar als het iemand anders was dan… dan… “Terugvechten” dacht ze plots vastberaden, “geen enkele man doet me iets wat ik niet wil!”

Ze liet zich op de grond zakker en voelde hoe de warme tegels tegen haar billen kwamen. Ze voelde zich om de een of andere reden minder bloot en kwetsbaar als ze deze pose aannam.

Erin zette zich schrap en voelde de adrenaline door haar bloed stromen, klaar om zichzelf te verdedigen als dat nodig was. Het douchegordijn ging opzij en ze herkende meteen het silhouet van Mikander en kort daarna ook zijn streling over haar gezicht en schouders. Ze ontspande zich en voelde de en adrenaline weglopen uit haar lijf. Nu besefte ze plots hoe bang ze was en wat er had kunnen gebeuren als het een kwaadwillend persoon was geweest.

Ze zei niets toen hij achter haar kwam zitten en leunde achterover tegen zijn borstkas aan. Ze voelde zijn penis tussen haar rug en zijn buik geklemd en zijn handen die streelden over haar armen.

Een tijd lang bleven ze zo zitten onder de warme douche tegen elkaars warme lichamen aan. Ze voelde zich na een tijd volkomen veilig daar in het donker op de grond, omgeven door een warme mist en tegen de sterke borst van Mikander. Ze pakte zijn handen en legde die op haar buik zodat ze nu omsloten was door zijn armen. Hoewel ze normaal een feministisch ingestelde jonge vrouw was vertelde haar gevoel haar dat ze voor even niet meer de koele jonge wereldwijze en zelfstandige vrouw hoefde te zijn zoals ze zichzelf graag voordeed en dat het volkomen natuurlijk was dat zij, als bang en geschrokken meisje bescherming zocht bij de mooie, gespierde man die achter haar zat.

Ze had het gevoel dat ze hem moest bedanken voor het fijne geborgen gevoel dat hij haar gaf, maar wist dat niet in woorden uit te drukken. In plaats daarvan draaide ze haar hoofd schuin omhoog en dirigeerde met haar handen het hoofd van Mikander zodat hun lippen elkaar vonden en ze hem teder en met veel gevoel langdurig kuste.

De handen van Mikander die naast elkaar op haar buik lagen verbraken hun synchronisatie en verkenden langzaam in tegengestelde richtingen haar lichaam. Ze voelde de vingertoppen van zijn linkerhand over haar borsten glijden op zoek naar haar tepeltjes die ondanks de warme douche langzaam harder werden. Zijn rechterhand streelde in een gebied van 10 cm onder haar navel over haar onderbuik en liefkoosde af en toe haar dijen en bovenbenen.

Ze opende als vanzelf haar benen lichtjes, om de fijn tastende vingers toe te laten tot haar intiemere plekjes. Ze hoopte vurig dat hij deze keer zijn spel niet zo zou spelen als de vorige keer en dus niet steeds zou stoppen vlak voordat ze klaar kwam.

Ze had er eerder deze avond magistraal van genoten toen hij dat deed en het had een geweldig orgasme in haar opgewekt maar de sfeer was deze keer anders. Daar waar ze eerder de avond wild en gepassioneerd haar behoeftes had laten bevredigen wilde ze nu bemind worden.

Mikanders vingertoppen landde heel zachtjes op Erin’s lipjes, alsof ze een schuw diertje was waarvan het vertrouwen nog moest worden gewonnen. Ze zuchtte en gaf een kreuntje om hem aan te geven dat het zo was wat ze wilde van hem.

Zijn vingers kriebelden zachtjes en speels tussen haar benen die ze nu nog wat verder uit elkaar deed om hem volledig vrij spel te geven. Ze gaf zich helemaal aan zijn vingerspel over en genoot van zijn zachte strelingen. Een vinger penetreerde haar zachtjes en begon de binnenkant van haar lichaam te verkennen. De andere hand had een van haar borsten zacht omsloten en masseerde deze met trage, ritmische bewegingen. De vinger gleed uit haar en ging loop omhoog naar haar klitje dat het zachtjes en langzaam omcirkelde. De minuten die verstreken leken heerlijke lome uren te duren waarin het fijne gevoel dat in haar onderbuik werd opgewekt haar langzaam doorweekte. Erin’s zuchten werden dieper naarmate het tintelende gevoel in haar lichaam aansterkte. Ze sloot haar ogen om haar orgasme te ontvangen maar opende ze weer toen ze merkte dat de donkere vochtige wereld die zich in de badkamer had geschapen fijner was dan de stille plekjes in haar hoofd waar ze normaal naar toekeerde als ze haar hoogtepunt bereikte.

Haar orgasme kwam niet met de explosie van eerder deze avond maar ze verkrampte terwijl er een warme elektrische sensatie door haar lichaam joeg.

Ze had zich tot dan toe zo gefocust op de sensaties die in haar eigen lichaam afspeelden dat ze zich nu pas bewust werd van de harde erectie die tegen haar rug drukte. Ze wilde hem in haar hebben, hem weer voelen samentrekken op zijn hoogtepunt, maar meer dan dat wilde ze een met hem zijn, versmelten met de persoon die dit toevluchtsoord van geborgenheid en intimiteit had gecreëerd.

Erin draaide zich om en kroop op zijn schoot. Haar volle slanke benen deed ze om zijn midden en ze genoot van het gevoel van zijn paarse top die haar lipjes deed wijken en de harde stam die langzaam bij haar binnengleed toen ze zich op hem liet zakken. Zijn geslacht vulde haar zo volledig dat het leek alsof ze elke ader langs haar vaginawand kon voelen pulseren. Toen ze volledig over hem heen was gezakt hield ze zich stil, genietend van het gevoel van zijn penis in haar poesje. Erin drukte zich tegen Mikander aan zodat haar tepeltjes net zijn gespierde borstkas raakten. Erin was van plan deze paringsdans zo lang mogelijk te rekken en wilde daarom een zeer langzame opbouw in het berijden van Mikander toepassen

Ze begon daarom met zo klein mogelijke beweginkjes te maken met haar bekken terwijl ze haar harde tepeltjes zachtjes over zijn borstkas liet schuren.

Door de lotushouding die ze samen hadden aangenomen had Mikander vrijwel geen bewegingsruimte en was dus totaal overgeleverd aan de zachtjes vrijende en spinnende

elfnimf die op zijn schoot zat. Erin genoot van de controle die ze had. Het gaf haar een

lichtelijk gevoel van macht, dat zij kon bepalen wanneer ze zijn hoogtepunt zou toestaan.

Het gevoel dominant te zijn wakkerde haar lust, dat zich als een hete koorts door haar lichaam verspreidde, verder op en deed haar lijf gloeien van verlangen.

Ze begon grotere bewegingen te maken en bereed nu zijn harde lul in trage glijdende bewegingen waarbij ze hem telkens bijna liet ontsnappen uit haar strakke natte warmte. Ze voelde zijn gezwollen eikel tegen haar binnenste schaamlippen komen, wachtte dan telkens een seconde en liet zich dan tergend langzaam terugzakken, elke centimeter genietend in zich opnemend.

Erin merkte dat Mikander onrustiger werd naarmate zijn geilheid steeg. Hij probeerde zachtjes het initiatief over te nemen door ophoog te stoten op het moment dat ze zich weer over hem heen liet zakken, maar Erin liet niet toe dat hij de dominante rol, die haar goed beviel, van haar overnam. “Nog heel even, dan mag je komen” fluisterde ze in zijn oor.

Het idee dat zij de totale controle had over het hoogtepunt van de man die ze al zo lang begeerd had gaf haar een gevoel van triomf. Ze voelde zich niet meer het meisje van zo-even dat beschermd moest worden, maar weer een jonge vrouw die de macht had om te spelen met de verlangens van de knappe man die ze op dit moment volledig onder controle had.

Tergend langzaam bleef ze zijn lul berijden en ze genoot van Mikander die in extase onder haar zat en smachtend zijn orgasme steeds een fractie dichterbij voelde komen.

Erin merkte dat hij bijna klaar zou komen maar wilde zelf het moment bepalen dat. Ze verhoogde plots haar tempo en hoorde Mikander kreunen dat hij in haar ging komen. Erin voelde zijn ejaculatie met kracht uit zijn schokkende lul in haar kutje komen. Ze keek naar het donkere silhouet dat onder haar zat en straal na straal bij haar binnen bracht.

Ze ging met haar handen over zijn krampende harde lijf. De spieren ontspande zich onder haar vingers en hij leek bij te komen uit zijn orgasme toen ze hem zachtjes en teder kuste.

Erin besefte zich plots dat bijna de hele vrijsessie zich in stilte had ontwikkeld. Het had perfect bij haar gevoel en de natte donkere omgeving gepast. Ze dacht na over de gebeurtenissen van de afgelopen paar uur. Ze had twee heerlijke sekservaringen opgedaan die haast wel elkaars uitersten hadden leken. In haar fantasieën over Mikander was de seks altijd wild en gepassioneerd geweest, maar ze had nooit gedacht dat het trage dominante spel van daarnet haar zoveel genoegdoening zou schenken. Ze had haar eerste keer met de Franse jongen altijd gekoesterd als een speciaal moment maar besefte nu dat het eigenlijk inhoudelijk niet veel had voorgesteld. Mikander was haar tweede sexpartner geweest, maar gevoelsmatig was ze deze nacht door hem ontmaagd.

Mikander lag uitgeteld onder haar schoot hijgend bij te komen van zijn climax. Hij lag in een vreemde hoek omdat de doucheruimte hem niet veel ruimte bood, maar hij leek niet de kracht of de wil te hebben om zichzelf recht te zetten.

Zijn penis werd slapper in haar vagina en omdat ze zich niet voor kon stellen dat hij lekker lag, liet ze zijn lul uit haar glijden en stapte van hem af. Ze voelde hoe het warme zaad vanuit haar kutje langs haar dijen stroomde en op de grond drupte. Mikander was ook opgestaan en kwam met een grote handdoek op haar af die ze van hem aannam. Ze droogden zich af en liepen naar de slaapkamer waar de klok inmiddels 07.15 aangaf.

Erin voelde zich geweldig toen ze even later achterop zat bij Mikander. Ze keek de hele keer naar hem en voelde de kriebels in haar buik en het merkwaardige gevoel dat haar hart te groot was voor haar borstkas. Ze voelde zich vol van verliefdheid en was dolgelukkig dat ze haar plan ten uitvoer had weten brengen.

Het enige waaraan Erin kon denken toen ze bij thuiskomst de voordeur achter zich dicht trok was hoe ze Mikander lang gedag had gezoend en hem had bedankt voor de geweldige ervaringen van de afgelopen nacht. Nadat ze hadden afgesproken elkaar snel weer te zien was ze naar haar slaapkamer gehuppeld van geluk en in een diepe slaap gevallen, vol van de sensaties en belevenissen van de afgelopen nacht.

Best lastig om de gevoelens van een vrouw te onschrijven, als je feedback hebt, mail je dan! mi.kander@hotmail.com

alvast bedankt!

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top