Skip to content

Momenteel actief

Genieten op een swingers feest
4/5 (18)

Swingen is iets waar ik al een hele tijd mee bezig ben. Het is voor mij en mijn vrouw een enorme verrijking op ons sexleven. Niet dat wij het saai hebben als we niet aan het swingen zijn maar het is juist eens iets leuks om zo nu en dan te doen. Dat houdt onze relatie juist een beetje pittig. En dat is wat je af en toe als man en vrouw wel kunt gebruiken.

Nu met het hele Corona gedoe is het niet te doen helaas. De laatste keer was dan ook eind 2019. Er was een swingers feest op een geheime locatie in Amsterdam georganiseerd. Toen we er aankwamen was de sfeer al direct in orde. Er was behoorlijk wat geld en organisatie tegenaan gesmeten dat kon je aan alles merken. Goede muziek en een aangename lichtshow door de hele ruimte heen en er waren zelfs mensen die aan het paaldansen waren. Ik dacht dat die waren ingehuurd maar het bleken gewoon mensen te zijn die ook waren uitgenodigd. Overal waren banken en bedden te vinden waar al een paar mensen bezig waren. Het kwam niet vaak voor dat wij bij zo een extravagant swingers feest kwamen dus genoten wij daar met volle teugen van. Er waren ook ruimtes ingericht als darkroom maar daar zijn wij die keer niet naartoe gegaan. We vonden het veel leuker om zo tussen alle mensen te gaan vrijen en dan zouden we wel zien of er iemand bij ons zou komen. Er was een bed vrij waar wij met zijn tweetjes gingen liggen met een drankje in de hand. Dit dronken we snel leeg en al snel kwamen we daardoor nog meer in de stemming.

Ik lag daar met mijn vrouw te zoenen en te vrijen en stukje bij beetje trokken we de kleding uit en begonnen we met elkaar te spelen. We gingen best wel in elkaar op en denk dat dit wel iemand aan wist te trekken want er kwam een brunette dame bij ons op het bed zitten en ze begon over de rug van mijn vrouw te strelen en keek mij verleidelijk aan. We maakten plaats voor haar zodat ze bij ons kon komen liggen. Haar man was er ook bij zo bleek maar die had zin om te kijken zo gaf hij aan. Dat vonden we beiden prima. Mijn vrouw is bi en ze vindt het heerlijk om soms een beetje met een vrouw te spelen. Je begrijpt dat ik dat helemaal niet erg vind. We lagen beiden met de brunette te spelen. Ze kroop op een gegeven moment tussen de benen van mijn vrouw en begon aan haar kutje te likken. De brunette was inmiddels ook uit de kleren. Ik nam plaats achter haar en begon haar benen een beetje van elkaar te doen. Zo kon ik overal goed bij, had overigens al een condoom weten om te doen in de tussentijd. Veiligheid voor alles. Ik zat achter haar en ik begon haar kutje een beetje te vingeren en ook met haar anus te spelen. Ik deed heel voorzichtig een natte vinger in haar kontje en dat leek ze wel te waarderen.

Ik speelde nog wat meer met haar terwijl ze met mijn vrouw bezig bleef. Haar man keek ondertussen al spelend met zichzelf toe, zittend in een stoel naast het bed. Ik greep mijn pik beet en begon de brunette te neuken. Ze was strak en ontzettend nat. Het was een mooi gezicht om tet zien hoe ik een vreemde vrouw neukte terwijl mijn eigen vrouw door haar werd gelikt. De posities veranderden en aan het einde van de rit had ik beiden heel fijn liggen neuken en had ik de brunette over haar tieten gespoten. En dat was nog maar vroeg in het feest. Er is daar behoorlijk veel gebeurd en we hebben alles zitten bekijken en ook aan nog wat dingen meegedaan. Daar zal ik de volgende keer nog wel wat uitgebreider over vertellen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top