Skip to content

Momenteel actief

Onze Belgische vrienden 3
4.33/5 (6)

Iedere nacht neukten we als konijnen met onze wederzijdse echtgenoten. Een paar dagen later moest Jefke plotseling naar de zaak. Die avond kwam hij niet terug en dus kwam Anneke bij ons in bed. Het werd nu pas echt feest. De dames wilden nu om de beurt door mij geneukt worden. Na een paar maal neuken kon ik echt niet meer. Het was net of Janet en Anneke lesbisch waren geworden. Om meer de ruimte te hebben gingen ze samen naar de andere caravan. Die caravan stond voortdurende de schudden en beide meiden gilden het soms uit.

De volgende dag kwam Jefke weer terug en toen hij hoorde wat wij hadden gedaan wilde hij ook wel eens met de twee vrouwen het bed delen. Halverweg de nacht werd ik wakker doordat Anneke weer bij mij kwam. Hij had Anneke wel een keer geneukt maar Jefke wilde steeds bij Janet in haar kont neuken die dat ook heel lekker vond. Ik was weer zover uitgerust dat ik in staat was om Anneke een flinke beurt te geven. Haar kut was goed gesmeerd met de sperma van Jefke dus dat neukte dubbel lekker.

Anneke en Jefke vertelden dat ze wel eens naar een parenclub waren geweest. Het was heel gezellig geweest en ze hadden heel lekker met anderen kunnen neuken. Ze hadden wel eens gehoord dat er hier in de buurt een goede parenclub moest zijn. Zelf waren ze daar nog nooit geweest en vroegen ons of we zin hadden om met hen daar eens een avond heen te gaan. Wij hadden dat nog nooit meegemaakt dus wilden wij hen wel vergezellen. Op een avond kwamen we aan bij een groot landhuis midden in het bos. Er stonden al heel wat auto’s van niet de goedkoopste merken. De entree loog er dan ook niet om. Een mooie goed gevormde dame in een sexy lingerieset heette ons welkom en omdat we hier voor het eerst kwamen leidde ze ons rond. De bar in de centrale ruimte met dansvloer, het reataurant, de kleedruimte, diverse relax ruimtes, de darkroom, het zwembad, een sauna en jacuzzi. Alles even luxueus en hygiénisch en alles inclusief de entree prijs. We begonnen met een drankje aan de bar en maakten met onze wederzijdse echtgenoten een dansje. Jefke en ik hadden trek en gingen naar het restaurant, maar de dames gingen dansen.

We hadden wat gegeten en gingen terug naar de bar. Hiervandaan zagen we dat onze dames al gauw contact hadden gemaakt met twee mannen. Ze dansten nogal intiem. De mannen met hun handen op de billen van Janet en Anneke terwijl zij met hun armen rond de nek van hun parners al dansend aan het tongen waren. Wij vroegen ook aan twee dames Britt en Desiree die bij ons aan de bar zaten om te gaan dansen. Wij volgden het voorbeeld van onze vrouwen en dansten op dezelfde wijze met de dames die de vrouwen van de danspartners van onze vrouwen bleken te zijn. Deze vrouwen bleken net als Janet en Anneke ook wel erotisch te willen dansen.

De bel voor de dresscode klonk en we gingen naar de kleedruimte waar we ons aan de echtgenoten van Britt en Desiree voorstelden en gezamelijk in een sexy lingeriesetje of boxershort staken. Daarna gingen we met dezelfde partners weer de dansvloer op. Dansen in deze sexy kleding veroorzaakte wel dat onze lullen aardig stijf werden. Desiree merkte dat en drukte haar onderlijf en haar tieten lekker tegen me aan en ik drukte met mijn handen op haar billen nog dichter tegen me aan en we tongden elkaar hevig. “Zullen we eerst eens een rustpauze inlassen,” vroeg Desiree en we gingen naar een relaxkamer op een bed liggen” Ze trok haar bh en slip uit ik mijn slip en we begonnen elkaar te zoenen en te bevoelen. Ze nam een condoom uit een schaal en rolde hem om mijn lul.

“Lekkere lul heb jij, jammer dat condooms verplicht zijn dus vandaar”. Ze spreidde haar benen trok haar schaamlippen uit elkaar en zei: “Neuk me maar eens lekker hard daar hou ik van.” Terwijl ik daar met een vreemde vrouw lekker lag te neuken, zag ik dat Janet door de man van Desiree onderhanden werd genomen. Daarnaast waren twee mannen een vrouw aan beide kanten te verwennen. Een z.g. sandwich noemde Desiree dat.” Ik word regelmatig zo verwend door mijn man en de man van mijn vriendin.

Wat later zaten we met z’n achten aan een tafeltje wat te drinken en omdat het met iedereen wel klikte besloten”we de tweede ronde maar van partner te ruilen dus ging ik met Britt naar een van de relaxruimtes even later gevolgd door Janet met de man van Britt.

Britt een lekker mollige vrouw met dikke billen wilde graag in doggy stijl maar toen ik net van plan was om mijn lul in de lekkere natte gleuf van Britt te steken zei ze:” Het is wel jammer maar denk aan de condoom. Omdat we beiden in de tweede ronde zaten neukten we lekker lang voordat we ons orgasme bereikten. “Probeer mijn kont ook nog maar even als je kunt.“ Ze trok haar billen uit elkaar en omdat haar aars openstond drukte ik m’n lul nog even lekker tot aan m’n ballen tussen haar billen. “Lekker toetje was dat”ze ik m’n lul flupte tussen haar billen uit en ik rolde van haar af.

Vrij laat reden we terug naar de camping. “Jammer van die condooms”zei Janet.”Ik word veel liever geneukt door een blote lul, zo’n rubberen robbie is niks voor mij.”Hebben jullie die sandwich gezien morgen wil ik zo door Jefke en Henk eens genomen worden. Lijkt me heerlijk. Vermoeid gingen we met onze eigen partners naar bed om eens lekker uit te kunnen slapen. “Dus wel met vreemde mannen neuken maar met je eigen man slapen.” Zei ik nog en knuffelde haar nog eens lekker. “Ik hou ven je hoor lekker ding.” De sandwich met Janet werd een grandioos succes. Ik op m’n rug. Janet liet zich met haar open kut op m’m lul zakken en boog voorover en met de lul van Jefke in haar kont gilde ze het uit van opwinding. Anneke kneep in haar tieten en stak bij Jefke een vinger zin zijn kont. Wij spoten onze sperma in haar lekkere lijf en Janet kwam schreeuwend klaar.

“Morgen ben ik zo aan de beurt!” riep Anneke.”Dit is toch veel leuker dan neuken met condooms in een dure parenclub”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top