Skip to content

Momenteel actief

Mijn lover
3.5/5 (2)

Vanavond was het dan eindelijk zover. De jongen van mijn dromen! Samen met kerst.. We aten heerlijk bij een vriendin, tijdens het eten voelde ik spanning tussen hem en mij. Ik wilde nu wel eens weten hoe sirrieus het eigenlijk was en besloot op onderzoek uit te gaan. Ik wreef langzaam over zijn zij, en ging met mn hand langs zijn kruis.. Meteen kreeg ik reactie.. Zn broek zat strak om zn kruis waardoor alles goed voelbaar was. Hij genoot van de aanraking, en probeerde dit voor zich te houden. Nog geen minuut later voelde ik zijn hand op mn knie die langzaam omhoog verdween onder mijn rokje! Ik dacht dat ik gek werd!! Zijn vinger ging langs mijn stringetje en wreef langzaam over mijn clitoris.. Wat een geweldig gevoel gaf dat.

Toen we klaar waren met eten gingen we afwassen, hij kwam achter mij staan en leunde tegen mij aan waardoor zijn harde penis duidelijk voelbaar was. Zachtjes fluisterde hij in mijn oor; Baby zullen we zo gaan?? Richting mijn huis.. We dronken nog een kop thee en vertrokken. In het trappenhuis naar beneden pakte hij me vast en zoende me innig. Zijn hand ging onder mijn truitje en masseerde mijn harde tepels. Ik ritste zijn broek los en bevreed zijn inmiddels keihard geworden pik.. Even trok ik hem af, waardoor het voorvocht zijn eikel uit liep, met zn broek half open, mijn shirtje op half 7 en zoenend liepen we naar de auto.. In de auto zoende hij me wederom., en trok mijn shirtje uit. Ik werd zo geil van hem, en trok zoenend zijn overhemd uit. Deed zijn broeksknoop los, en trok zijn broek met meteen boxer uit. Ongegeneerd zaten we elkaar te bevredigen in de auto.. Ik nam zijn keiharde penis in mijn mondje likte aan zijn eikel, en begon hem te pijpen.

Kreunend en strelend met zijn handen door mijn haar liet hij me weten het geweldig te vinden.. Een paar minuten later leek hij te gaan spuiten.. Ik stopte, en zoende hem. Hij begon mij te vingeren, waarna hij mijn stoel achterover klapte, en mij tegelijkertijd begon te beffen.. Na ongeveer 5 minuten stopte hij, ging bovenop mij zitten, en bracht Zijn mega harde penis zachtjes en liefdevol naar binnen in mijn natte kutje. Wat een heerlijk gevoel was dit.. Langzaam neukte hij me, ik probeerde mee te gaan in het tempo.. Maar wilde al snel wat harder.. Ik was zo geil.. En wilde Zo graag zijn warme zaad in mij voelen spuiten.. Hij zij me niks te doen.. En hem het werk te laten doen.. Langzaam neukte hij me, steeds een beetje dieper in mijn kutje.Oppeens zij hij dat hij ging komen, waarna ik zijn warme zaad diep in me voelde.. Hij neukte me nog langzaam door, het warme zaad liep mn kutje uit, hij nam me nog met een paar diepe stoten die mij tot een geweldig orgasme lieten komen.

Nadat we ons redelijk hadden gefatsoeneerd zijn we naar Zijn huis gereden, waar we samen nog een lange kerstnacht hebben beleefd.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top