Skip to content

Momenteel actief

Studiegenote te grazen genomen
3.8/5 (5)

Mijn naam is Chris een studerende man van 24 uit Rotterdam. Dit is mijn eerste verhaal en ik hoop dat jullie ervan genieten. Een aantal maanden terug ben ik in een nieuw studenten huis komen wonen. In totaal wonen er gemixt 3 meiden en 4 jongens. Met allemaal had ik gelijk een klik behalve met Shirley, vanaf het begin deed ze ongelofelijk arrogant en er was geen gesprek mee te voeren. Ik had dit van me af gezet tot ik op een avond langs haar kamer liep en haar hoorde telefoneren, of eigenlijk bijna schreeuwen, dat ze dat niet deed en dat degene aan de telefoon het kon bekijken, op dat moment kwam ze de kamer uitgelopen en keek verschrikt op.

Ik zei dat ik een stuk van haar gesprek had gehoord en vroeg wat er aan de hand was…. Ze vertelde dat ze vorige maand een jongen tegen was gekomen die haar nu bijna stalkte en ze hem duidelijk had gemaakt dat ze niet meer met hem wilde afspreken. Ok dus je bent weer vrijgezel plaagde ik, dat was ik al hoor sprak ze arrogant. Nou dan wil je vast wel wat drinken met mij nu om even bij te komen en ze stemde er zomaar mee in. We gingen naar mijn kamer en daar maakte ik een fles wijn open en we praatte honderduit over van alles en nog wat. Ik ben best spontaan dus ik vertelde haar ook dat ik haar behoorlijk arrogant vond en dat ik dacht dat we geen klik hadden, daar schrok ze van want ze zei dat ze me juist lekker vond maar dacht juist dat ik haar niks vond……

Dit was voor mij de aanleiding om haar een zoen te geven die ze direct beantwoorde met een flinke tongzoen en haar hand gleed direct naar de bobbel in mijn broek. Zie je nou dat ik je wel leuk vind plaagde ik en ze deed mijn riem en knopen los en haalde mijn erectie tevoorschijn. Ze zei dat ik goed geschapen was en dol was op pijpen en nam mijn pik direct gulzig in haar mond. Jeetje wat kon ze lekker pijpen en diep ook pfff Ik gleed met mijn vingers richting haar tepels en maakte deze flink hard en ontdeed haar van haar push up bh, daaronder zaten twee heerlijke kleine borsten, die ik nu ook begon te likken en met mijn handen ging ik nu richting haar klitje. Ze was al flink nat geworden en we gingen op mijn bed zitten of eigenlijk zei boven op me en ze begon me als een echte cowgirl te berijden! Moet eerlijk zeggen dat ik dit een heel geil gezicht vond, Shirley zo boven op me en ik zag dat ze echt haar best deed om mij flink geil te maken….

Ik draaide haar om en begon haar doggy te neuken, waar ze zichtbaar van genoot, ik pakte haar lange haren beet en trok eraan en gaf wat zachte tikken op haar billen, hiervan werd ze helemaal wilt en kwam schokkend klaar, hierna nam ze mijn pik in haar mond en pijpte me tot ik alles zo in haar mondje spuite hmmmm, flinke klodders zaad die ze niet allemaal door kon stikken, zodat er wat sperma uit haar mond liep hmmmm heerlijk wat was ik geil die avond, dit is nu 3 maanden geleden en inmiddels hebben we een sex relatie en we gaan binnenkort een trio uitproberen, ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes Cris

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top