Skip to content

Momenteel actief

Een geile verjaardag
3/5 (4)

Vandaag (zondag) had ik een verjaardag van een vriendin. Ze is niet zomaar een vriendin, met haar heb ik eigenlijk een speciale band. We kennen elkaar vanaf 2005 en hebben heel wat dingen mee gemaakt. Ze heeft een Turkse achtergrond, dus je zou zeggen dat ze gelovig of ‘netjes’ is. Niets is minder waar, ze heeft heel wat mannen gehad. Eigenlijk is het gewoon een geil sletje. Een paar jaar geleden hadden zij en ik en een scharrel van haar een trio. Regelmatig bespreken we dit nog met elkaar, hoe geweldig en geil het wel niet was. Vandaag werd ze 30 en wat geef je iemand die vrijwel alles heeft? Met onze bijzondere momenten samen, wist ik dat ik ’t wel kon maken om haar een vibrator cadeau te geven. En dan bedoel ik niet zo’n flut dingetje van maar een kwalitatief goede waar ze veel plezier van kan hebben.
Toen ze het cadeau uitpakte begon ze al te lachen en gaf ze me een paar kussen om te bedanken. Ze fluisterde zachtjes in mijn oor; “Dank je Nanda, dat komt goed van pas!” en ik begon te lachen.

De verjaardag was anders dan haar andere verjaardagen. Er waren wat bekende en zij gingen na een tijdje weer weg. Ik zat er nog met m’n vriendin en haar zusje. We kletsen wat over m’n werk en opeens pakte ze haar cadeau erbij. “Zeg, heb je ook ervaring met deze dan?” vroeg ze. “Jazeker, ik weet wel wat ik je cadeau geef. Hij is super goed!” liet ik weten. “Ik ben benieuwd” en ze maakte de doos open. Ze hield de vibrator in haar hand en keek er wat naar. “Mooi ding zeg, met dat zwart en chroom, ziet er luxe uit. Volgens mij is ’t een goed ding”. Ze liep naar de keuken en pakte 2 batterijen en deed deze in de toy. Ze draaide er aan en hij begon zacht te zoemen. “Hou hem eens tegen het puntje van je neus, dan weet je hoe die op je clitje voelt” zei haar zusje. “Je kan ‘m toch ook gewoon tegen je clit houden? Dan weet je het gelijk” grapte ik. M’n vriendin begon te lachen en zei; “Ja waarom niet, we hebben elkaar toch al zo vaak naakt gezien”. Ze trok de lamellen dicht en kleedde zich uit. Ik maakte haar bh los en begon d’r borsten te strelen en haar tepels te verwennen. Ze ging op de bank zitten met haar benen wijd en hield de vibrator op een lage stand tegen haar clitje. Met haar vinger ging ze in d’r kut. Haar zusje en ik keken vanaf de bank een tijdje naar haar.

Ik ging naast haar op de bank zitten en hield de vibrator vast en liet ‘m een paar keer in en uit glijden en liet haar ‘m aflikken. Ik kwam dichter bij haar gezicht en likte ook langs de vibrator, als of we samen een pik aan ’t verwennen waren. “Weet je nog? Zo waren we ook bezig toen met die trio” zei ze en ik begon te lachen. “Jullie hebben elkaar wel gevonden hoor, van die typische geile sletjes” grapte haar zusje.
Ik hield de vibrator tegen haar clitje en zette ‘m wat harder. Met twee vingers ging ik in en uit haar natte kutje. Ze begon al aardig te kreunen. Haar zusje kwam ook op de bank zitten en ze streelde met haar hand door m’n lange haren heen.

Ik ging tussen de twee op de bank zitten, m’n vriendin begon me te zoenen terwijl haar zusje me streelde. Het was een lekker dagje zo. En natuurlijk enorm spannend om met de 2 zusjes dit mee te maken. Haar zusje kon heel lekker zoenen en vond ’t geil om haar eens zonder kleren te zien en haar te proeven en te voelen. Mijn handen gleden over haar lichaam, van haar nek langzaam naar beneden. Met mijn volle lippen om haar tepels heen, mijn tong draaide zachte en kleine rondjes over haar tepel. Mijn andere hand zocht haar borst om deze te kneden. Ik voelde een hand over mijn buik langzaam naar beneden gaan. Een vinger ging over mijn clitje en na een tijdje kreeg ik deze vinger in m’n mond en likte ‘m af. We gingen nog een tijdje door, we waren allemaal genoeg klaar gekomen en het was gezellig zo met z’n drieën. We sloten het af door tegen elkaar aan te liggen met een hapje en drankje erbij. “Ik vind het eigenlijk wel voor herhaling vatbaar” zei het zusje uit het niets. Dat vonden we een goed plan.

“De volgende keer komen jullie maar gezellig in mijn nieuw huis langs, pyama party en blijven slapen, wordt vast heel gezellig” zei ik met een knipoog. We zaten nog even op de bank onder een kleedje en keken tv. “Ik voel m’n poes nog steeds tintelen van geilheid en de goede vibraties van de toy, echt te gek” zei m’n vriendin nog even om de stilte te doorbreken. We moesten lachen en vonden dat het gewoon een super middagje was geweest. Ik heb goed genoten van mijn weekend zoals je kan begrijpen.

Binnenkort maar een pyama party met de sexy zusjes. Fijne dag allemaal.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top