Skip to content

Momenteel actief

Werkweek leverde mij geil vakantieadres op
3.75/5 (12)

Tijdens een werkweek in het buitenland tijdens mijn schooltijd, kwam ik een hele leuke jongen tegen. Ik leerde hem erg goed kennen in de korte tijd dat ik daar was en het klikte dan ook meteen. We wisselden adressen en dat soort zaken uit, maar naast een paar mailtjes en een aantal heel eenvoudige berichten aan elkaar sturen via de telefoon, kwam er niet heel veel uit. Maar toch hadden we een speciale band, die voelden we iedere keer weer. Dus op een gegeven moment wist ik wel dat ik toch iets ermee wilde gaan doen en dus besloot ik om op vakantie te gaan, naar het land waar hij woonde en ik die leuke werkweek, inmiddels een paar jaar geleden op dat moment, had gehad. Ik vertelde hem dat ik kwam en hij zou mij opwachten. Ik had natuurlijk wel een paar foto’s van hem mogen zien, maar ik had geen idee dat hij nu zo enorm lekker was geworden. Mooie speren, een afgetraind lichaam, een kanjer van een vent met een zongebruinde tint op zijn huid. Ik was helemaal warm geworden en voelde zelfs dat het meer met mij deed dan alleen een klein beetje opwinding, mijn slipje werd haast meteen vochtig. Ik ging met hem naar zijn huis, waar ik zou verblijven, twee weken lang. En ik ben zo enorm blij dat ik die keuze heb gemaakt!

Want we waren inmiddels een dag of twee samen opgetrokken en ik voelde meer en meer voor hem. En het bleek wederzijds, want tijdens een avondje eten op zijn terras, uitkijkend over de zee, begon hij mij ineens te zoenen. En ik liet het toe. Ik genoot van dat gevoel en wilde niets liever dan dat ervaren. Zijn hand ging ineens onder mijn rokje, die ik speciaal voor de vakantie had aangeschaft, alsof het zo had moeten zijn. Ik voelde hoe hij met mijn slipje speelde en deze opzij schooft, terwijl ik mijn handen door zijn haren liet gaan en onze tongen met elkaar aan het worstelen waren, terwijl we op de meest geweldige wijze genoten in de warme avondzon. Zijn vingers gleden bij mij naar binnen en het was al behoorlijk nat daar beneden, zo merkte ik, doordat zijn vingers als soppend in en uit mijn pas geschoren poesje gleden. Ik kreunde van genot en maakte zijn broek los.

Ik keek naar zijn lul en ik had niet gedacht dat hij zo enorm dik zou zijn. En dat is nou net waar ik zo erg van houd. De lengte is niet zo van belang. Het moet ook niet te klein zijn, maar deze was gewoon prima. Ik voelde zijn vingers sneller in en uit mijn poesje gaan terwijl ik hem af begon te trekken. Uiteindelijk gleed ik toch van mijn stoel en zat ik op de vloer, likte ik zijn door mijn kutje nat geworden vingers af en begon ik hem daarna heel erg lekker te pijpen. Ik zoog de lul van mijn vakantieliefde heel erg hard af en ik genoot van de smaak, deed mijn topje en bh uit en speelde met zijn lul tussen mijn tieten, sloeg met zijn eikel op mijn tepels, alsof we een pornofilm aan het maken waren. Wat was dat toch een zaligheid, ik begon hem weer af te zuigen en speelde met mijzelf, tot ik al vrij vlot tot een orgasme kwam. Trillend en kreunend van genot zat ik daar, met zijn lul in mijn mond. Ik zoog wilder, maakte zijn lul goed nat en zorgde ervoor dat hij niet klaar ging komen. Althans, dat dacht ik. Ik wilde nog neuken, maar hij hield het niet meer. Ik merkte dat hij ging spuiten en dus zoog ik harder, mijn hoofd ging smakkend op en neer en ik speelde met zijn ballen, tot ik zijn sperma diep in mijn keel voelde spuiten. Lustig slikte ik alles door, tot er geen druppel meer uit bleek te komen. Zo begon ons neukend contact, zal ik maar zeggen. Daarna hebben we het eten snel opgegeten en zijn we gaan zwemmen, om die nacht voor het eerst samen te gaan neuken, maar dat is iets wat ik misscheien later nog eens vertel. Ik heb in ieder geval een vakantie gehad die mij heel veel opleverde, want sindsdien ga ik er ieder jaar weer heen, om lekker met hem te neuken, nu inmiddels alweer vier jaar achter elkaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top