Skip to content

Momenteel actief

Laura ontmoet op laatste vakantie met ouders
4.39/5 (18)

Het is altijd fijn om op vakantie te gaan. Ik kan mij nog goed herinneren toen ik voor het laatst met mijn familie, dus mijn ouders en mijn broertje op vakantie ben geweest. Ik was in die tijd al wel seksueel actief en voelde mij daarom ook behoorlijk stoer, ik moet een jaar of 17/18 zijn geweest. We waren ergens in Frankrijk op een camping weet ik mij nog te herinneren. Maar waar dat weet ik dan niet meer zo precies. Wel weet ik nog dat meisje die verderop met haar vriendinnen op de camping stond. De meiden waren mij al aan het bekijken en uiteindelijk bleek zei, Laura heette ze, mij wel heel erg leuk te vinden want zij kwam op mij af. Mijn ouders hadden al wel door dat ik in de smaak viel bij haar en lieten mij min of meer mijn gang gaan.

Zo ging ik met haar bij de rivier zitten, struinden we de camping af en in de avonduren zat ik ergens bij een kampvuur met haar in mijn armen. Uiteindelijk kwam er een moment op zo’n avond waar het niet bij zoenen bleef. Laura wilde wel weten wat ik zoal in mijn broek verborgen hield en ze begon over mijn pik te wrijven. Die was natuurlijk al een beetje hard geworden door het zoenen en dergelijke maar toen haar hand hem gevonden had werd hij keihard. We keken allebei of er iemand in de buurt was. Dat was moeilijk te achterhalen want om ons heen was het al behoorlijk donker. Maar we waren jong en eigenlijk kon het ons ook maar weinig schelen. Ze maakte mijn broek los en haalde mijn lul tevoorschijn en begon ermee te spelen.

Laura trok mij heel erg lekker af en ik genoot er enorm van. Ondertussen deed zij haar benen wat van elkaar en mocht ik met mijn vingers in haar kutje. Ik was niet enorm ervaren maar wist genoeg dingetjes te doen waar ze wel geil van zou worden. Ze was behoorlijk nat weet ik nog. Na een tijdje met elkaar te hebben gespeeld gingen we naar haar tent. Haar vriendinnen waren weg met hun vakantievriendjes en dus hadden we het rijk alleen. Laura pakte een condoom uit haar rugzak en deed deze om mijn pik. Dat was mazzel want ik had op dat moment helemaal niets op zak. Dom, ik weet het maar het liep goed af.

Van Laura moest ik op mijn rug gaan liggen en ik deed wat ze vroeg. Met condoom en al begon ze mij te pijpen. Daarna trok ze mijn broek helemaal bij mij uit en klom ze op mij. Ze deed haar kleren natuurlijk eerst uit en zo zat ze compleet naakt op mij. Ze had een waanzinnig mooi lichaam. Tegenwoordig val ik op andere types maar in die tijd was zij het type waar ik op viel. Heel slank en kleine tietjes. Ik vond haar geweldig. Ze greep mijn lul beet en frommelde hem als het ware tussen haar schaamlippen. Eenmaal op de juiste plek gezet liet ze zich over mijn lul zakken en begon ze mij te berijden. Het was zo fijn. Ze was wild dat kon ik merken. Ze reed hard en speelde ondertussen met haar clitoris. Het duurde niet heel erg lang of ze kwam op mij klaar. Ze wilde gillen maar hield zich in en wist het tot hijgen te beperken.

Ik vond dat heel erg geil moet ik zeggen en ook ik begon bijna klaar te komen. Ze reed sneller op mij en draaide rondjes en deed allerlei dingetjes waardoor het voor mij alleen maar lekkerder werd en uiteindelijk spoot ik het condoom helemaal vol. Daarna ging ze van mij af. Zonder blikken of blozen wist ze het condoom eraf te halen en legde er een knoop in en deed het in een vuilniszakje dat in de tent stond. Zo was onze eerste keer samen op de camping in Frankrijk. Ik denk dat we het nog een keer of 6 hebben gedaan en iedere keer was het weer botergeil. Ik zal Laura niet zo gauw vergeten. Na dat jaar ging ik dus met vrienden op vakantie. En daar heb ik nog veel meer dingen meegemaakt. Laura zou eens moeten weten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top