Skip to content

Momenteel actief

Met mijn zus op vakantie
4.42/5 (66)

Hallo, ik ben Henk, 23 jaar oud en ik heb een oudere zus. Toen ik 18 was wilde mijn zus graag eens alleen met mij op vakantie. Ik ging altijd met mijn ouders en zij ging al een tijdje alleen en ik wilde dat avontuur samen met haar wel eens proberen. Helemaal alleen was meteen zo’n grote stap vond ik maar met mijn zus kon ik er wel aan wennen. Zo gezegd, zo gedaan. We huurden een huisje in de Ardennen en hadden het heel erg naar onze zin. Lekker de natuur in, mooie plekken bezoeken en ga zo maar door. Het was de derde nacht in het huisje en ik was bijna aan het slapen, toen mijn deur openging. Heel zachtjes, ik denk dat mijn zus dacht dat ik sliep. Mijn gedachte was dat ze mij heel lief in wilde stoppen maar ik kon er niet verder naast zitten. We hadden die avond lekker wijn gedronken en zij kan daar niet zo heel goed tegen. Ze was dus behoorlijk dronken en kwam die nacht bij mij in bed liggen.

Ik lag met mijn rug naar haar toe en ze kroop tegen mij aan. Ik voelde dat ze helemaal bloot was en omdat ik dat ook was kon ik haar lijf goed voelen. Haar borsten drukten tegen mijn rug en haar poesje tegen mijn billen. Ik sloot mijn ogen maar na een paar tellen schoten die weer open. Want ik voelde hoe mijn zus ineens haar hand om mijn pik sloot. Ik wilde niet dat het gebeurde maar hij werd spontaan heel erg hard. Ik draaide een beetje haar kant op want ik wilde hier wel meer van ervaren. Ik vond het heel erg spannend. Dit hoorde helemaal niet maar verdomme wat voelde het lekker. Ze trok mij heel erg fijn af en ik lag inmiddels op mijn rug en gooide de dekens van mij af. Zo kon ik kijken naar de hand van mijn zus die mij zo fijn aan het aftrekken was. Ze leunde naar mijn kruis en haar mond ging open. Het ging gebeuren, ik zou gepijpt worden door mijn eigen zus. Ze sloot haar lippen om mijn lul heen en bewoog haar hoofd op en neer. Ik deed haar lange haren opzij. Zo kon ik goed alles zien. Ze zoog haar wangen hol en kwam weer omhoog en likte aan mijn eikel en ging weer verder. Dit deed ze voor mijn gevoel veel te kort maar wat ze toen deed was veel lekkerder. Ze kroop op mijn schoot en stuurde mijn lul tussen haar benen en liet zich heel rustig zakken en ging op mijn lul rijden. Wat een geweldig gevoel!

Ik genoot van haar mooie lichaam dat zo op en neer op mijn lul reed, haar tieten gingen op en neer en ik kon het niet meer inhouden en spoot zonder na te denken haar geile kutje vol. Ik schrok maar ze zei de pil te gebruiken dus ik moest mij geen zorgen maakte. Gelukkig deed dat ding zijn werk goed. Die vakantie hebben we natuurlijk vaker geneukt. Gelukkig lag het niet alleen aan de drank. Sinds die tijd doen we het vaker. Lekker stiekem met elkaar neuken en soms ook op plekken waar we door anderen betrapt kunnen worden. Dat maakt het geheel alleen maar spannender.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top