Skip to content

Momenteel actief

Ontmoeting in Spanje
3/5 (10)

Mijn ouders gaven mij een strenge opvoeding en ik mijn humaniora bracht ik door op internaat bij de Jezuïten.Ik was een vrij goed student en op sexueel gebied vrij introvert. Dikwijls begluurde ik andere jongens door de kleine gaatjes die in de toilet wanden waren geboord, zodoende mastuurbeerde ik mij dagelijks enkele malen.Nooit heb ik sexueel kontact gehad met jongens laat staan meisjes. Daar ik geslaagd was met onderscheiding mocht ik van mijn ouders op vakantie naar spanje waar ik bij hun relatie op een villa mocht verblijven. Als ik in Malta landde kwma een chauffeur mij ophalen en zo reden we naar de Villa op de Urbanisatie Hachienda Las Chappas.

Vanop het terras van de villa, met een zeer ruime swimmingpool kon je verschillende gorte villas bewonderen.De ouders en hun zoon begroetten me, gaven mijn een mooie kmaer naast deze van hun zoon Walter.Dan werd er een cocktailtje gedronken ,waarna ik werd uitgenodigd op een avondetentje in de tuin van restaurant Las Chappas. Walter was een knappe jongen van 24 jaar, zzer ooi bruin gebrand, diep groene ogen , zeer verzorgd, een atletisch type.Het was de eerste keer dat een jongen mij zo intens en begerig aankeek, dat ik er soms een kleurtje bij kreeg. De ouders van Walter vertelden me dat ze morgen op vakantie naar Kenia vertrokken en dat ik met Walter zeker een goede vakantie zou beleven.

Die avond op mijn kamer, deed ik zowat inspectie wat er allemaal op de kamer te vinden was. In een kastje vond allerhande tijdschriften maar ook sexbladen. Deze sex bladen stonden vol met SM fotos en verhalen dewelke mij zeer opwonden.Ik kleedde mij helemaal uit en terwijl ik de fotos bekeek masturbeerde ik en genoot van wat ik zag.Ook was er TV en ik zette een fiml op die er in stak. Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester.Nooit tevoren had ik zo’n drang om het te beleven en speelde hard met mijn sex en mastuurbeerd opnieuw.

De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed.Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug.Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had. Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched.Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen.We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein.Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne. Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn.

Walter keek mij doordringend aan. Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. ” Heb je ooit al met een meisje naar bed geweest Marco?” Ik knikte van neen.Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter.”Marco” zeiu Walter, ” je hebt mooie roze lippen en een heel mooi lichaam ,jouw blonde haren en blauwe ogen doen me naar jouw verlangen” Ik werd vuur rood. Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Ik schrok even.

“Marco ik heb je gisteren langs een spion luikje bezig gezien en wat fotos van jouw genomen.Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort.” Ik zei” Walter dat kan niet!”
Walter nam uit zijn bovenzakje enkele fotos en leirrt ze mij zien. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen. “Marco, ik wil met jouw sex en ik wil dat je alles voor me doet, anders moet ik deze vakantie fotos naar bij jouw thuis sturen!” ” Walter,” zei ik schor” neen ,neen a.u.b. neen dat niet ik zal alles doen” Ik wist dat dit thuis helemaal niet kon. Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. ” Je zult alles beleven en je zult genieten Marco!” glimlachte hij.” We maken een kleine geschreven overeenkomst en dan ben hje helemaal van mij, is dat OK?” Ik knikte en ik voelde hoe warm ik werd.

Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen. De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen.Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij. Op onze relatie Meester/Slaaf! Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek.Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. ” Zie je wel dat je van sex houdt?”

Ik glimlachte maar erg verlegen.”Er loopt al geil uit jouw slaven lul Marco!” Je bent een zerer heet exemplaar. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer. Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit. Hij kneep hard op mijn tepels. “Mooie hard speel en sexbolletje” zei hij. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond.Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje.

Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen.

Het vervolg schrijf ik later.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top