Skip to content

Momenteel actief

Secret Lunchdate
NAN/5 (11)

Daar zat hij dan eindelijk even in de annonieme luwte van zo’n typisch zakenlunch restaurant. Hij had die ochtend een zware bespreking gehad maar was tervreden met het resultaat. Nu even rust en een kop koffie. Rondom hem heen zag hij overal mensen met laptops, telefoon, koffie. Het geroezemoes van gesprekken en het klinken van bestek vulde de grote ruimte waarin hij een tafeltje bij het raam had uitgezocht. Mijmerend keek hij het raam uit. Denkend aan het project dat hij die ochtend had gestart, de haalbaarheid van dat alles, de spanning of het niet een te groot risico was. Het was Aart geeneens opgevallen dat de tafel naast hem werd bezet werd door een leuke spontane vrouw. Het viel hem pas op toen hij haar iets hoorde bestellen bij de serveerster; “Een koffie en een clubsandwich alsjeblieft”. Onddeugend als Aart kan zijn flitste meteen het woord sandwich in zijn kruis… idd dat zou hem ook wel lekker lijken een heerlijke geile sandwich in een club, en instinctief draaide hij zijn hoofd om te kijken wie er aan de tafel naast hem had plaatsgenomen.

Het was een pittige leuke vrouw, iets jonger dan hijzelf, modieus en zelfbewust en tegelijkertijd ook een veel jongere en stoute uitstraling dan hij had verwacht. Aangenaam verrast floepte Aart het er toen uit: “Nou als je een sandwich nodig hebt moet je me maar even roepen, ik help daar graag bij…” Meteen schoot het in Aart zijn kruis.. ze was lekker, ze was stout, hij kreeg zin in haar. Maar tja je kan dat toch moeilijk zomaar plompverloren noemen aan haar.. en trouwens.. die Sandwich opmerking was al eigenlijk te brutaal en zou wel totaal het verkeerde keelgat inschieten bij haar. Hmmm.. “Keelgat”….. daar zou hij zijn eikel heerlijk diep in willen laten zakken.. “God Aart hou op met die seksistische gedachten!” zei hij tegen zichzelf.. en hij keek snel naar buiten om zijn rode kop van schaamte niet te veel op te laten vallen.

De serveerster draaide om naar Aart en een stoute glimlach op haar gezicht gaf aan dat de ‘sandwich’-opmerking als grap werd opgepakt in plaats als belediging. De stoute vrouw draaide zich ook om en met een keurende blik voelde Aart hoe hij als vee in een vleeskeuring werd opgenomen. Haar keurende blik streek langs zijn lijf en hij voelde haast alsof ze hem met haar ogen al had uitgekleed. Ze fluisterde wat tegen de serveerster en ging daarna genieten van haar koffie alsof ik niet bestond.

En minuut later kwam de serveerster bij hem aan tafel, ze had een schoteltje met drie plakken brood erop. Kaal en zonder enig beleg ertussen. “Deze lunch word u aangeboden door de dame aan de tafel naast u.” En zonder zijn reactie af te wachten liep ze weg, een glimlach professioneel onderdrukkend.
Aart draaide draaide zich om en zag dat de vrouw aan de tafel ernaast hem aankeek, stout lachend; “Goh ik zie dat je wel een heel erg karige lunch hebt besteld.. er zit geeneens fris fruitig beleg tussen je sandwich, geen sappig groen blaadje, laat staan een heerlijk kruidig sausje om het nog wat pittiger te maken….” Daar zal je toch wel wat aan moeten doen want zo kan je dat niet eten…
“Heb jij dit geregeld?”, zei Aart.
“Inderdaad, je hebt het zelf verdient, je was net iets te stout en te brutaal met je opmerking over die sandwich van daarnet, ik kon het niet laten je even op je nummer te zetten”. Aart knikte, lachte en zei: “Chappo! 1-1 we staan gelijk, ik een stoute foute opmerking, en jij daarna eenzelfde gebaar naar mij haha”.. De vrouw begon te lachen en met een uitnodigende glimlach en een ondeugend knikje zei ze; “Eet smakelijk! En als je het wat pittiger wil dan moet je het maar laten weten….” Ze draaide zich om en genoot van haar eigen rijk-belegte sandwich en haar kop koffie en schonk hem ogenschijnlijk verder geen aandacht.

Aart keek zichtbaar geamuseerd naar buiten, hij droomde weg naar hele stoute fantasieën waarin de dame naast hem aan tafel een zeer prominente rol kreeg. Hij had zin in haar! Ze was stout, geil en opwindend. Hij voelde hoe zijn kloppende pik in zijn broek steeds harder en stijver werd, het zat lastig en de lul knelde achter zijn gulp. Broeierig schakelden zijn hersenscellen, hij wilde haar, maar hoe?
Toen wist hij het, misschien was het een wilde gok maar hij moest het toch proberen. Hij riep de serveerster bij zich: “Ik zojuist een bericht gekregen dat ik morgen ook een afspraak heb in deze buurt, is het mogelijk dat u een hotelkamer voor me regelt voor één nacht in uw hotel?” Hij zei het dus danig stil dat de vrouw aan de tafel naast hem het niet kon verstaan. “Vanzelfspreken meneer”, zei de kelnerin, “Ik zal het meteen voor u regelen,nog speciale wensen of volstaat een standaard kamer?” Aart dacht na, hij had namelijk helemaal geen afspraak de volgende dag, hij wilde gewoon de gok wagen om de dame naast hem zijn liefdesnest in te lokken. “Nee een standaard kamer is voldoende”. Drie minuten later lag de sleutelkaart van de gereserveerde hotelkamer op zijn tafel, het had hem 100 euro gekost maar dat had hij er wel voorover. Het was kamer 346, drie trappen op, achterin de vleugel van het hotel.

Toen hij eenmal alle moed bijeen geraapt had stond hij op en liep langs de stoute dame aan de tafel naast hem. Hij legte een hand op haar schouder en fluisterde in haar oor dat hij met moeite de droge boterhammen had weggewerkt en inderdaad wel toe was aan een fris fruitig blaadje groen, en dat het best wel wat pittiger had mogen zijn… De vrouw keek geammuseerd op. “Tja ik had je nog gezegd dat je me had kunnen vragen jou lunch wat meer pit te geven.. maar die kans heb je niet gegrepen…” Aart stond achter haar, en boog voorover en leunde op de tafel, hij had een prima inkijk in haar decolletee en hij zag hoe haar heerlijke borsten zacht op en neer bewogen bij haar ademhaling. Zij zag ook hoe hij aanlokkelijk haar boezem bekeek… wat ze niet zag was dat hij nietvermoedend zijn kamersleutel naast haar bord had neergelegd, de sleutel was een elektronische kaart die je door zo’n kaartlezer moest schuiven om de deur van de kamer te openen. Net toen de serveerster zich opnieuw bij haar tafel meldde en een bestelling wilde opnemen boog Aart nog verder voorover en hield zijn mond bij het oor van de stoute vrouw, hij rook haar heerlijke geur en fluisterde in haar oor: “Nou… wie zegt dat mijn lunch al is beeindigd… misschien dat ik hem wel voortzet in mijn hotel kamer…” en met een veel belovende lach stond hij op en liep zonder om te kijken het restaurant uit. De dame verbaast achterlatend, hij zag ook niet hoe de nieuwsgierige serveerster haar glimlach niet meer kon onderdrukken en een blik van verstandhouding met de stoute vrouw had nadat ze beide Aart volgden terwijl hij het restaurtant verliet..

De hal achter het restaurant was druk, er liep personeel, maar ook hotelgasten en zakenmensen liepen deze hal door. De hal bood drie toegangen tot het restaurant, toegang tot toiletten, vergaderzalen maar ook tot het trappenhuis en de twee liften. Aart nam de lift naar de derde verdieping, eenmaal boven kwam hij op een rustige verlaten hal. Allemaal hotelkamer deuren en in de verte zag hij schoonmaaksters met linnengoed in de weer. Zijn hart bonsde in zijn keel. Hij hoopte zo dat zijn uitnodiging werd begrepen.. Hij liep ongeduldig op en neer door de gang. Hij had net een hotelkamer gehuurd voor 100 euro!!! Een pure gok! En hij had heel erg brutaal de sleutel van zijn kamer op een tafel gelegd van een heerlijke stoute vrouw. Hij kon geen kant op en moest wachten.. Het leek wel een eeuwigheid! Het was nu al vier minuten dat hij daarboven rond drentelde.. vier minuten die wel jaren leken. Er kwam geen reactie van haar! Ze kwam hem niet achterna..!!! Zou zijn brutale plan dan volledig mislukt zijn, zou hij dan een heel duur blauwtje lopen?

Na nog drie extra minuten te hebben gewacht hield hij het niet meer en nam de lift naar beneden. Snel liep hij het restaurant binnen, maar ze zat niet langer aan haar tafel! Er zat een bejaard echtpaar aan een kop koffie met appelgebak. Snel liep hij naar de tafel en vroeg de mensen of ze misschien zijn verloren sleutel hadden zien liggen, helaas! Shit, dit was niet de bedoeling, Aart was zo wel heel snel van zijn 100 euro af.. Hij zou moeten annuleren, hij zou alles uit de kast moeten halen bij de hotel receptie om zijn geld terug te krijgen. De stoute vrouw was in geen velden of wegen te bekennen.

Aart liep naar de receptie: “Ik ben mijn sleutel verloren, kamer 346” zei hij onder na te denken. “Verloren meneer? Dat is vervelend, heeft u waardevolle spullen op uw kamer? Ik zal meteen een nieuwe sleutel voor u maken? heeft U een momentje?”
Aart: “Nou ik bedoel dat”ik eigenlijk wilde vragen of iemand de sleutel als gevonden bij u heeft ingediend?
De receptioniste keek hem rustig aan: “Nee meneer er is niemand die hier deze ochtend een gevonden sleutel heeft afgegeven? Kamer 346 zei u? Kijkt u eens hier heeft u een nieuwe sleutel.. ” En vervolgens haalde de receptioniste zo’n plastic kaart door een apparaat en schoof hem op de balie richting Aart. “Nou, ik wilde eigenlijk ook vragen of ik de kamer nog kan annuleren?”

Verward en lichtelijk geïrriteerd keek de dame naar hem:”U heeft uw sleutel van uw kamer kwijtgeraakt meneer, nu maak ik een nieuwe voor u en nu zegt u dat u de kamer niet meer wil?…Het spijt me maar de transactie heeft al plaatsgevonden en u heeft geen annuleringsverzekering, ik ben bang dat ik u zal moeten uitnodigen zoveel mogelijk van de faciliteiten van onze vestiging gebruik te maken want ik kan helaas de hotelkamer niet annuleren, ik wens u veel plezier tijdens uw verblijf in ons etablissement!” Geïrriteerd draaide de dame zich om en liet Aart achter met 100 euro lichter en een hotelkamer waar hij niets aan had..

Net toen Aart zich verwijderde van de balie rinkelde een telefoon bij de receptioniste: “Receptie? Waar kan ik u mee helpen?… Ohh, ja, natuurlijk… ik zal het doorgeven, ja dank u mevrouw, tot ziens…?”………….. “Meneer Bakker!”, riep de receptioniste, “Ik denk dat uw sleutel is gevonden, u heeft geluk! De dame die de sleutel heeft gevonden heeft hem onder de deur van uw hotelkamer geschoven. Kamer 346!”

Verbijsterd liep Aart weer richting de liften, hij wilde nu toch wel weten hoe de vork in de steel zat.. Had ze dan toch de sleutel gevonden? Waren ze elkaar misgelopen bij de liften? In gedachten verzonken stond hij bij de liften te wachten. Met een zachte “ping” openden de deuren van de lift. Op het moment dat hij naar binnenstapte zag hij haar, daar stond ze midden in de lift! Zijn hart bonsde op en neer, ze keek hem verbaast aan. Maar zonder dat ze ook maar iets kon zeggen stond Aart voor haar en pakte haar zacht maar doelbewust in haar nek. “Jij?.. Maar…” waren de enige woorden die ze kon noemen. Tegelijk met het moment dat de liftdeuren zich weer sloten opende ze haar mond om zijn passionele zoen te beantwoorden.. Oh wat was hij brutaal, heerlijk stout, dit paste niet bij haar maar dit had ze zoooo nodig! Een wildvreemde man die haar zonder pardon innig opwindend zoende, haar knieenen knikten, haar adem stokte, haar boezem deinde op en neer en ze voelde een natte warme lust door haar lichaam vloeien. “Oh ja, wees een vent en pak me, doe maar.. niet stoppen..” waren haar gedachten. Hij zoende zo heerlijke dat ze zich vast moest grijpen aan de wanden in de lift, zijn warme sterke handen in haar nek, het zoete speeksel van zijn tong in haar mond, ze gooide haar hoofd achterover en gaf zich passievol. Ze hadden nog geen woord gesproken maar de passie en geilheid vulde de krappe lift.. De lift zette zich in beweging.. iemand had ergens op een verdieping een knop in gedrukt. Ze had maar een paar seconden en dan zouden de deuren openen op een verdieping. Snel greep ze hem weer bij zijn nek en kuste hem vurig op de mond, alsof het de laatste kans was nog zo’n opwinding te voelen. Alsof het een droom was die niet echt was… en ze kreunde bij het gevoel dat ze kreeg toen hij zijn lijf stevig tegen haar aanduwde en haar kus beantwoordde. Door de stof van hun kleding voelde ze zijn stijve lul tegen haar buik schokken, hmmm, ze had zin… ze had heel erg zin!…”

“Ping”de lift was tot stilstand gekomen. De deuren openden zich.. een koksjongen stond met een tafeltje op wielen en wilde naar binnen. “Oh sorry, u heeft de dienstlift genomen. Deze is alleen voor personeel” zei de jongeman. “Ik moet er helaas bij, u kunt uitstappen en de volgende lift weer naar boven nemen.” Hij maakte ruimte voor het koppeltje om uit de lift te stappen. In no time was de lift weer verdwenen.

Daar stonden ze in een keldergang, een paar deuren verderop klonken geluiden uit de keuken. Aart keek haar aan en zoende haar nog een keer, keek om zich heen en greep de eerste de beste deur. Hij zwaaide de deur open, erachter een donkere ruimte. Hij greep haar bij haar hand en trok haar de deur door naar binnen. Met een klik sloot de deur zich en daar stonden ze in een volledig donkere kamer, het leek wel een werkkast, hij voelde stellingen en een groot boenapparaat. Verder veel handdoeken die als was in een grote mand lagen. Het rook er naar schoonmaakmiddelen. Maar wat hij óók voelde waren haar handen langs zijn lijf, tot in zijn kruis waar ze heerlijk begonnen te wrijven over zijn enorme stijve pik. De kamer was gevuld met hun gehijg, pure passie en lust bulderde door zijn hoofd, hij was zo opgewonden en wilde haar! En zij wilde hem! Langzaam zakte ze door haar knieën, en met een geraffineerde beweging zakte ineens zijn broek op zijn enkels. Daar stond hij dan ligtjes voorover gebogen tegen een stellingkast, zijn andere hand kroelde door haar haar, zij zat op haar knieën en met een innig tevreden opgewonden kreun voelde ze hoe zijn enorme geile harde paal zwiepend uit zijn slip schoot. Ze rook zijn pik en kreunde bij de geile geur die ze rook en die maakte dat ze hem heerlijk diep in haar keel wilde voelen. Vol overgave sloot ze haar mond om zijn harde kloppende eikel en met een intense geile zucht nam ze de kloppende geile pik van Aart cm voor cm dieper zuigend in haar gulzige mond. Ohh wat was het zalig een man te proeven die weet wat opwinding is… wat was hij hard en wat smaakte zijn geile vocht naar meer! ze hield het haast niet meer en ze voelde hoe hij ritmisch zijn harde paal met schokken in en uit haar zuigende mond liet pompen. Ze hoorde haar eigen keel slikken, zelfs kokken maar waar ze normaliter vies van zou zijn maakte haar nu juist extra opgewonden, bij deze man wilde ze geile lust voelen in haar meest extreme vorm, haast dierlijk! Ze moest naar adem snakken omdat de eikel van Aart soms tot diep achter in haar keel doorstootte. Ja dit wilde ze! Geen gedoe, geen gelul maar eerlijke geile passie, toegeven aan je lust en het genot eerlijk beleven, seks zoals seks hoort te zijn, opwindend passievol en extreem grenzeloos geil.. hmmmmm

Aart tilde haar op, met een smakkend geluid liet ze haast teleurgesteld die zalige paal uit haar keel ploppen. De natte eikel spatte nog wat geil tegen haar gezicht toen hij hard tegen zijn buik omhoog zwiepte. Ze kreunde en kwam omhoog en voelde hoe hij geraffineerd haar broek opende. Oh ja zo meteen zou ze zijn handen voelen! Aart trok haar broek omlaag, als twee tieners stonden ze tegen elkaar in die donkere kamer, ze voelde zijn innige hete zoenen in haar nek en met een intense kreun voelde ze hoe Aart zachtjes maar doelbewust zijn vingers tussen haar kletsnatte lippen plaatste. Stout begon hij haar te plagen met lichte strelingen, hij kietelde haast en bracht haar helemaal in extase door juist niet haar hunkerende poes en klit te beroeren maar alleen maar haar natte bloeddoorlopen opgezwollen vulva.. ze schokte en duwde haar kruis naar voren. Ze nodigde hem uit zonder woorden alsof ze wilde zeggen; “Ja pak alsjeblieft mijn klit, laat me je vingers voelen, kom in me en maak me gek van geilheid en nog natter! Please!!”

Alsof Aart haar lichaamstaal feilloos verstond flitsten ineens twee vingers heerlijk soppend langs en tussen haar hunkerende lippen. Met een schok schoot er een geile kreun van diep uit haar keel, ze voelde en hoorde hoe nat ze was! Zijn vingers flitsten heet en geil door haar drijfnatte poes en ze voelde hoe zalig zijn vingers met heerlijk geile ritmische schokken haar klit in vuur en vlam zette. Ze schokte bij elke aanraking en hij wist exact hoe haar te bewerken, elke keer als ze meer wilde kam er een nieuwe streel of stoute tik op haar kloppende harde klit. Zijn handen glommen van haar natte neuksappen en ze wankelde en trilde van opwinding en moest zich vastklampen aan de stellingkasten in de donkere voorraadkast. Goddomme wat maakte hij haar gek van geilheid! Met haar benen ligt gespreid voelde ze hoe zijn snoeiharde paal, nog nat van haar speeksel, schokkend door haar handen pompte. Zijn heupen beukten haar tegen de kast aan en ineens voelde ze een heerlijke warme diepe stoot van zijn vingers diep in haar zuigende geile natte poes. “Ohhh jaaa!!” Met extreem hoog tempo schokte hij zijn vingers heerlijk in haar natte soppende poes en ze hoorde nog beter hoe ongelooflijk nat ze was. Heel even voelde ze haar eigen poes, ze wilde weten wat daar gebeurde! Alles wat ze ervoer was nieuw voor haar, ze was nog nooit zo nat geweest! Wat gebeurde er met haar? Ze ademde zwaar en haar mond snakte naar adem, wat deed hij toch bij haar? Hij maakte haar helemaal gek, een extreme golf van taboeloze geilheid die ze niet kende kolkte door haar schokkende lijf. Zijn vingers roffelden en masseerden de binnenkant van haar drijfnatte poes. Een gevoel overmeesterde haar dat ze niet kon thuisbrengen, ze beukte en schokte met haar lijf, haar benen begonnen te trillen en ongecontroleerd begon ze spontaan mee te schokken met het tempo van zijn geile pulsende vingers in haar poes.. en ineens alsof het uit het niets kwam rolde er een extreme hete golf van lust en opwinding door haar lijf, die zich dan spontaan extreem heftig geil concentreerde in en rond haar natte krampende poes.. “Ohhhh. god jaaaaa!!!!!!” brulde ze het uit. Snikkend knikte ze haast door haar knieën en ze voelde ineens hoe haar bekken begon te beuken en te schokken, en met een zalige oerbrul spoot ze ineens spontaan enorme dikke natte stralen geil al kampend uit haar pulsende geile drijfnatte poes. Ze hoorde hoe haar geil met stralen over de vloer spoot en spetterde, haar benen waren kletsnat, zijn armen en benen en handen spoot ze volledig onder. Grommend als een dier helemaal van de wereld gaf ze toe aan dat zalige geile gevoel, niets maakte haar meer uit, alleen nog maar het gevoel van geile lust. Het zat tot in de kern van haar bewustzijn, ze golfde mee en bij elke golf ramde Aart zijn kletsnatte vingers dieper en heerlijker in haar natte spuitende poes… Oh god wat was dit zaaaalig klaarkomen, ze kolkte en beukte door en wilde dat het nooit meer stopte, ze schrok haast van haar geilheid, maar wilde niet meer stoppen.

Pas na twee natte spuitende krampende minuten toen hij voelde dat zelfs de laatste druppel van haar geile passie uit haar was weggevloeid werd haar gevoel weer een beetje menselijk, ze was extreem bevredigd, niet met woorden te omschrijven hoe haar gevoel nu was. Snikkend hing ze na te schokken in zijn sterke armen, heerlijke stralen heet vocht lekten langs haar benen uit haar broeierige hete poes. Ze krampte en schokte nog steeds en langzaam kwam het bewustzijn naar boven dat ze door een heerlijke vent ergens onderin de kelders van een restaurant het beste en meest geile orgasme ooit in haar leven had gevoeld. Ohh wat erg! Maar ohhh, dit wilde ze vaker! Elka dag! Nooit meer stoppen! Verslavend….

“Aangenaam kennis te maken.. ik ben Aart… hoe heet je eigenlijk” vroeg Aart.
“Jaqueline. Noem me maar Jackie… Hmmmm.. jees.. ohhh God! Ik blijf erin! Godsamme van welke planeet kom jij??? Oghh god ik wil meer en nu en continue!!!” Zei Jackie.
Aart: “Nou we zijn nog maar net begonnen hoor, het einde is nog niet in zicht… we gaan omhoog met de lift naar mijn kamer..”
Jackie: “Echt heb je een kamer hier??? Ik was je gevolgd en zooo bang dat ik je kwijtgeraakt was, ik ben blij dat je bij me de lift in kwam anders had dit nooit gebeurd.. welke kamer heb je?”
Aart : “Hoe bedoel je? Je weet toch heel goed welke kamer nummer ik heb? Je hebt zelfs de sleutel onder de deur door geschoven…”
Jackie: “Huh? Hoe bedoel je? Ik weet niks van een sleutel….”

En ze stapten samen de lift in die geruisloos omhoog zoefde naar de derde verdieping. In de lift hoorde je alleen het achtergrond muziekbandje van een piano en ook weer het smakken van haar lippen toen ze opnieuw door hen naar beneden werd geduwd en ze weer heerlijk op zijn harde pik mocht zuigen… Aart begreep er ondertussen niets meer van, als Jackie dan niet de sleutel had gevonden hoe kan het dan dat hij nu wel met haar passievol aan het vrijen was? En wie had dan wel de sleutel gevonden?

Het interesseerde hem niet voldoende en Jackie was een professionele geile vamp die zeer vakkundig alle rationaliteit uit zijn krampende pik zoog, hij kon niet meer normaal denken.. er bleef in Aart alleen nog maar primaire dierlijk geile lust over, en die lust zou Jackie godgeklaagd geil de rest van de dag gaan voelen! Dat was het enige dat telde…

Nog steeds zoefde de lift omhoog, het waren maar 4 verdiepingen maar het leek wel een eeuwigheid… Aart had het nauwelijks door, zo genoot hij van het zalig hete warme gevoel dat Jackie hem gaf. Hij had nog steeds heerlijke natte handen van het bruisende geile spuitende orgasme dat hij een paar seconden geleden Jackie had laten beleven beneden in een voorraad kast in de kelders van het hotel. Beide waren helemaal nu op hun toppen van opwinding en geilheid. Jackie was blij en super geil opgewonden, ze wilde hem zo graag! Ze wilde dat hij nooit stopte met het gevoel dat hij haar gaf. Normaliter was ze een nette vrolijke beschaafde vrouw, maar deze vent deed iets anders bij haar, heel anders! Hij wakkerde een vuur in haar aan waarvan ze niet eens wist dat het daarvoor ergens in haar lijf aan het smeulen was. De seksuele activiteiten thuis waren gemiddeld, het was in ieder geval geen passie zoals nu, het was meer een gewoonte geworden en ze werd niet zo begeerd als dat ze ervoer bij Aart. Ook al kende ze hem nog maar nauwelijks toch wist ze dat ze dit gevoel heel vaak wilde voelen. God wat voelde ze zich mooi, en geil en wulps. Wat er ook maar gebeuren zou, wat Aart ook bij haar deed, wat hij ook van haar verwachtte, ze zou onvoorwaardelijk meedoen, ze vertrouwde hem en werd tegelijkertijd in een storm van passie en vuur en geile lust geworpen die haar hele bewustzijn op de kop zette, ze wilde zijn vamp zijn, zijn minnares, zijn slet, zijn alles! God wat was ze geil en wat wilde ze dat dat overweldigende gevoel van lust en passie nooit uit haar zou wegvloeien.. Het was aan haar om Aart in alles te volgen, zijn initiatieven waren spannend, stout, gek, soms zelfs eng, maar boven alles verschrikkelijk opwindend, en dat wilde ze in haar leven! Opwinding, passie en pure geile dierlijk opwindende seks!
Jackie voelde de drijfnatte plekken in haar broek, ze zat op haar hurken in de lift. Ze hoorde hoe het speeksel in haar mond smakte omdat Aart elke keer een beetje dieper zijn eikel in haar smachtende keel schokte. Het was zooo lekker, zo opwindend, maar ook heel stout, het was zelfs gevaarlijk. Aart stond daar tegen de spiegel in de lift, Jackie keek omhoog en likte met haar tong stout speels van zijn ballen tot helemaal boven aan zijn glimmende eikel en terwijl ze dat deed kneep ze geil in zijn staalharde pik en verloor geen moment het passievolle oogcontact dat ze met hem had. Hij keek omlaag, je zag de geilheid en opwinding in zijn gezicht, haast dierlijk als een jager pakte hij het hoofd van Jackie en stootte diep door in haar kreunende keel. “Ohhh ja, lik mijn harde pik Jackie, zuig mijn geile paal heerlijk af, laat me je hete smachtende keel volbrullen met mijn geil, oh ik wil je!” En vol overgave begon Jackie nog geiler en harder zijn neukpaal met haar keeltje te neuken. Was het niet zijn harde heerlijke lul, dan waren eht wel zijn woorden die haar dronken van geilheid maakten. De lift werd gevuld met kreunen en steunen en het soppen, smakken en kokken van het slijm in de keel van Jackie. Ze werd drijfnat van alleen al het idee dat dit met haar gebeurde… gewoon in een lift! Ergens in een hotel! Hmmm wat zalig opwindend!
Ze pakte met beide handen de heupen van Aart en opende haar mond nog meer en Aart begon ongecontroleerd te beuken en te schokken.. Oh jaaa! dat wilde ze! Hij had haar net onder in het gebouw in een voorraadkast gillend geil haar orgasme uit haar hete natte krampende poes laten spuiten, en ze wilde nu hem net zo geil krijgen zodat hij het zelfde deed! Ze wilde niet meer wachten tot ze op de hotel kamer waren, ze wilde zijn geile hete romige zaad nu! Ze wilde die kloppende steigerende harde pik vol bloed laten pompen tot haast pijnlijke opwinding en hem dan zo gek krijgen dat hij woest brullend ongecontroleerd zijn geile harde stralen zaad vol over haar heen en diep in haar keel liet kolken. Gewoon hier in deze lift! Niet meer wachten, maar gewoon vol overgave de passie zijn werk laten doen en de geilheid alle vrijheid geven die het verdient.
Ze voelde hoe Aart achterover leunde tegen de spiegelwand in de lift, ze keek opzij en zag zichzelf in de spiegel. God dat maakte haar zooo geil, ze zag zichzelf op haar hurken, ze zag hoe haar mond heerlijk gevild was met zijn zalige enorme pik. Haar benen iets uiteen, een enorme donkere geile natte plek groeide steeds groter in het kruis van haar jeans. Ze merkte dat er stralen geil met gulpen uit haar krampende kut vloeiden… God, ze moest zo erg geneukt worden! Veel en vaak! Ze begon ongecontroleerd met haar bekken te schokken van pure geile passie. Maar eerst wilde ze op de eerste rang zitten als Aart zich niet meer onder controle had, ze wilde van heel dicht bij extreem geil genieten als ze zag hoe ze zijn eikel op zou laten zwellen voor de eerste vette straal zaad die van diep uit zijn ballen via zijn harde kloppende enorme geile paal naar zijn eikel werden gepompt, ze wilde zijn glimmende eikel laten opzwellen en openen, en ze wilde het zalige witte geile neukroom vol uit zijn brullende paal laten schieten!! Ohhh wat was ze smerig geil geworden door deze vent, en wat had ze het nodig!

Jackie wist ergens in haar hoofd dat het gevaarlijk was, de lift kon elk moment stoppen, er konden mensen binnenstappen, die zagen haar dan op haar hurken zitten terwijl ze die zalige pik van Aart kletsnat glimmend afzoog. Maar het maakte haar niets meer uit, ze genoten beide en dat opwindende gevoel wilde ze niet meer stoppen.. sterker ze werd stiekem extreem geil opgewonden bij het feit dat het juist een lift was waarin dit gebeurde, ze hoopt haast onverantwoord dat ze gesnapt zouden worden, ze wilde laten zien hoe echt genot eruit zag! Weer keek ze naar haar eigen kruis terwijl ze opnieuw een zalige geile stoot in haar keel voelde, het kruis van haar jeans glom nu zelfs en het vocht vormde al een natte laag aan de buitenkant van haar broek, zo godgeklaagd geil was ze dat er door haar doorweekte broek heen al druppels kut geil op de vloer van de lift voelde spetterden.
Jackie keek omhoog naar Aart en zag in zijn ogen dat hij tegen het punt van klaarkomen zat, hij beukte en schokte zijn heupen, zijn paal zag rood van stijve kloppende opwinding! Ze keek hem vol aan terwijl haar handen in een razend tempo zijn enorme glimmende stijve pik in hoog tempo aan het afrukken waren! hara vingers flitsten langs zijn kloppende neukpaal en toen gebeurde het…!! Ineens hield Aart in, een fractie van een seconde stopte alles.. zijn adems stokte.. zijn heupen stonden stil maar trilden, en met een enorme brul holde hij zijn ruk en beukte hij zijn extreem harde pik door haar handen heen! “Occhhhh, jhaaaaa!!!!!!!!!!! OooHHHHHH godd!!Ik kooooooooommmm.. JHHHHAAAAAAA!! ” Aart pompte zijn harde paal naar voren en als een slag bij heldere hemel begon zijn pik als een razende te kloppen in haar handen, ze voelde zijn neukpaal staalhard worden en ook al kneep ze keihard in zijn geile pik ze kon er niets meer aan houden… Met een extreme geile brul spoot de eerste enorme straal geil snoeihard uit die geile eikel van Aart. Het hete geil spoot over haar schouder en kwakte spetterend uiteen tegen de spiegel muur van de lift,.. “Oghhh god ik kom,, jahhaaa!!”brulde hij weer. En ongecontroleerd spoten de dikke vette geile stralen zaad met grote pompende gulpen snoeihard uit zijn enorme pulsende neukpaal. In een reflex opende Jackie gulzig haar mond, ze wilde hem proeven ze wilde zijn geil, en met twee, drie stralen spoot Aart haar mond vol met zijn romige geil, Aart bleef maar door spuiten en dikke kwakken zaad lekten van haar wangen op haar zalige borsten, het zat ik haar haar, het lekte van de spiegelwand, van de liftdeuren en een enorme straal schoot naar buiten de lift..!!!! ………
Ze waren namelijk gestopt! Ze waren ongemerkt aangekomen op de derde verdieping! En de liftdeuren hadden zich geruisloos geopend zonder dat ze het wisten. Door alle geilheid hadden ze niet opgelet.. Aart hing nog geweldig te schokken en nog steeds spoten er de laatste korte heftige stralen geil zaad uit zijn krampende paal. Jackie was op de vloer geploft en leunde achterover, ze smeerde trots het zalige zaad over haar decollete, ze gromde en kroelde van opwinding, haar borsten glommen van het heerlijke zaad, maar ze schrok op toen ze zag dat de deuren openstonden. Ze keek vol een lege gang op, een paar stralen zaad van Aart lagen wit glanzend op het tapijt van de gang. Maar nog voor ze wist hoe te handelen pakte Aart haar vast en hielp haar omhoog. “hmm wat zalig lieve meid, geweldig! Ik wil dit weer en meer!” Zei Aart met een schorre stem; “Kom zuig mijn laatste druppels uit mijn pik en maak me weer stijver! Verlies mijn paal niet uit je mond terwijl we naar de kamer lopen..!”
Ohh wat stout! Jackie reageerde impulsief en boog voorover, ze proefde de zalige geile smaak van zijn paal en die heerlijke laatste scheuten zaad die nog in de schacht van zijn enorme pik zaten zoog ze gretig uit zijn heerlijke eikel. Voorover met haar mond tot aan zijn ballen in haar keel liep ze ietwat onhandig met Aart mee.. gewoon de gang van het hotel op. Het was tien meter naar de hotelkamerdeur, tien meter waarin ze zijn eikel geen moment uit haar heerlijke warme zuigende keel verloor. Ze wist dat ze een risico liep, maar ze wilde het voor geen moment missen. Het was haar vent die ze trots proefde! Haar pik en haar zaad waar ze nu gretig graag het eigendom van wilde claimen. Het interesseerde haar ineens niets dat ze de kans liepen te worden gesnapt.. dit was het beste wat haar kan overkomen. Het gevoel was zo eerlijk, het voelde zo vertrouwd.. deze man had iets in haar wakker geschud wat er allang van naturle in zat.

Dit geile gevoel kwam niet door Aart het kwam omdat ze echt zo was! Omdat ze nu eindelijk mocht toegeven aan iets dat daarvoor als taboe werd bestempeld. Het was altijd uitgelegd als vies en smerig en onmenselijk en niet geciviliseerd… Maar Jackie wist nu beter, dit was wat ze al die tijd onbewust had gemist, alle puzzelstukjes vielen ineen, ze was compleet, ze was intens gelukkig en extreem geil te gelijk.. en trots zoog ze geil door op die heerlijke pompende paal van Aart die al weer zalig stijf begon te worden. En dat terwijl ze gewoon over een hotel gang liepen, haar kruis lekte van het geil, ze zat onder de dikke lekkende stralen zaad van Aart, hij had een heerlijke opwindende stoute speelse blik in zijn ogen en zij had zijn harde paal heerlijk zuigend in haar hete mond. En niemand die haar nog kon overtuigen dat wat ze nu meemaakte moest stoppen.. ze zou de hele wereld willen laten zien wat genieten was, hoe je lust en seks mag genieten, hoe iedereen die haar kon zien jalours zou worden omdat men zag dat deze twee mensen pas echt toonden wat geil genieten was.

Aart rommelde wat aan het slot van de hotelkamer; “Hmmw wat zuig je me zalig Jackie, nooit meer stoppen “Kreunde Aart terwijl hij de hotelkamerdeur open zwiepte.. Zijn harde kloppende paal sopte nog steeds zalig in de keel van Jackie.. en ze voelde zijn handen over haar lijf gaan en in de eerste meters waren de meeste kleren al uit.. Zijn handen streelden haar huid, haar borsten en zetten haar in vuur en vlam.. Ohh dit was zooo heerlijk, zometeen zou ze dan eindelijk die heerlijke pik diep in haar smachtende hunkerende poes voelen glijden, zou ze eindelijk zijn passievolle stoten opvangen terwijl hij met zijn enorme geile paal haar poes vanbinnen tot een vulkaan zou laten uitbarsten, ze knikte haast door haar knieen zo graag wilde ze hem, zo graag wilde ze die zalige pik brutaal in hara voelen stoten.. Ze kreunde van genot met wat haar overkwam en wat ze zou gaan meemaken. Godsamme wat was aart zijn paal heelrijk, wat was hij stoute en lekker, wat maakte hij los in haar! Ze was ineens een sexslet, een geweldige geile vrouw klaar om intens opwindend taboeloos smerig van geile sex te gaan genieten, Zonder remming, eerlijk en openlijk hardop mogen genieten! Alle schroom viel van haar schouders, ze ging open en werd overmeesterd door een verslavend gevoel van extreme geile lust.. jeees wat maakte die man wat in haar los, en ze omarmde het gevoel volledig en haar lijf begon te schokken, haar tepels deden pijn van geile opwinding en de draden neuksap lekten als draden tussen haar natte benen.

Ze stonden nog in het portaal van de hotelkamer, Aart tilde haar op en ze klemde haar benen rondom zijn heupen, ze voelde hoe zijn pik hard kloppend rechtop stond, en hoe zijn eikel haar kutlippen heerlijk uiteen persten terwijl hij heel stout al een beetje haar smakkende lippen uiteenperste, langsaam liet hij zijn kracht vrieren en Jackie zakte daardoor wat omlaag.. “Ohhh godomme!”Riep ze uit. “Goddome je spiest me gewoon ordinair op die pik van je! Je pakt me op en ragt me vast op je smerig geile neukpaal! Ohh stouterd! Maar ga door!! Nu niet meer stoppen! Ik wild voelen hoe ik helemaal over die kloppende geile pik van je kan zakken! Ik wil je pulsende paal in mijn poes voelen! Jhaaa neuk me godsamme neem me gebruik me, woon me uit! Ohhhh jhaaaaaa!!!…”
Jackie was een vrouw van weinig woorden tijdens de sex maar het maakte haar nu ineens allemaal niets meer uit, ze was zo opgewonden, zo geweldig geil dat alle emoties en alle remmingen daarop verdwenen waren. Het enig wat overbleef was het intens diepe gevoel van geluk en geilheid dat zich openbaarde als een verslavende geile roes waarin ze haast dronken weggleed en nooit meer uit wilde ontwaken.

Aart tilde haar een paar cm op om haar daarna vol overgave al staand tegen de muur te klemmen en daar, terwijl ze daar met haar benen wijdt om zijn nek hing, voelde ze hoe hij zijn enorme kloppende dikke pik brutaal diep in haar stoote: “Ohhh jaa, neuk me dan, doe maar! Neuk me , yessss… please “, Snikte Jackie terwijl ze heerlijk geil de zalige stoten van zijn paal diep in haar krampende lekkende kut voelde pompen… Jezus ze zat helemaal vol met zijn dikke pik en wat deed hij het zalig en wat krampte ze gruwelijk geil met haar drijfnatte poes om zijn dikke stijgerende knots dit mocht noooit meer stoppen!…. Aart neukte haar geil geraffineerd tot een haast krijzend orgasme en Jackie viel al schokkend in katzwijm vanwege het overweldigende geile gevoel dat haar overmeesterde, ze kwam zo intens en verschrikkijk heerlijk klaar dat al haar sappen in haar lijf met bulderende kracht hun uitweg vonden via haar heerlijke krampende poes. Aarts enorme paal filtste en pompte in en uit haar terwijl ze hem melkte met het krampen van haar ejaculerende poes, ze hing over zijn schouders en kreunend knalde ze met dikke stralen geil uit haar poes zijn ballen en pik kletsnat en met stralen spatte het nat van haar poes op de vloer van het portaaltje in de hotelkamer.. ohhh wat was dit intens genieten!… Hijgend hingen ze twee minuten in elkaar tegen de muur van het gangetje van d ehotelkamer, aart zijn pik bleef kloppend de hete natte binnenkant van haar krampende poes masseren.. ze genoten in totale stilte en waren intens gelukkig.
“Sorry als ik stoor… ahum, neem me niet kwalijk…”, Jackie hoorde niets maar Aart keek verbaast opzij.. ze hadden vergeten de hotelkamerdeur te sluiten, ze waren zo op elkaar gefocussed dat ze vergeten waren de kamerdeur te sluiten.. In de deuropening stond de serveerster van de lunch beneden… “Ik was het die de sleutel van uw kamer had gevonden meneer Bakker, hij lag onder de rand van het bord van deze mevrouw..” Ze wees naar Jackie die nog steeds met golven aan het naschokken was van het orgasme dat nog niet volledig uit haar was weggezakt.. Aart zijn paal krampte en klopte nog steeds diep in haar natte poes. Aart keek verbouwereerd naar de serveerster, en zag dat haar sokken nat waren, het rkuis van haar rikje was kletnsat, een straal geil liep langs haar linkerbeen onder haar rok omlaag, ze had haar neusvleugels wijdt uiteen en Aart zag dat ze zwaar ademde. Haar harde tepels priemden door de blouse met het logo van het Hotel. Deze dame had alles gezien! Deze serveerster had dus een vermoedden wat er zou gebeuren met Aart en Jackie en had hun stiekem gevolgd! De smiecht! Wat een stiekeme geile slet! Aart was totaal overdonderd, maar wist de situatie naar waarde in te schatten.
“Wat is je naam?”Vroeg Aart zonder dat hij moeite nam om zijn enorme schokkende paal uit Jackie te halen.
“Sonja..” was het verlegen antwoord. “OK Sonja, Dank voor het terugbrengen van de sleutel. Ik wil niet dat je anderen verteld van wat hier is gebeurd. En ik ben voorlopig nog niet klaar met Jackie dat zie je ook wel.., om te voorkomen dat je alarm slaat of de verkeerde mensen informeert van wat hier gaande is wil ik dat je binnenkomt en oppas weggaat als ook wij vertrokken zijn! Ga daar maar in de hoek in die fauteuil zitten! Ik blijf van je af, en ik raadt je aan goed op te letten wat er allemaal gaat gebeuren want wat je te zien krijgt is hogeschool genot! Ik zal nieuwsgierige aagjes zoals jou Sonja wel even laten merken wat jou straf zal zijn.. namelijk de meest opwindende geile genot van de wereld aanschouwen zonder dat je zelf ook maar een greintje erotiek bij jezelf mag bevredigen. Kijken, kijken maar nergens aankomen, ik wil jou handen netjes op de armleuning zien!”
Jackie was ook bijgekomen en hing nog steeds verliefd met haar benen rond Aart zijn heupen. Uitdagend likt ze Aart in zijn nek, dronken van opwinding. Het interesseerde haar geen enkele donder dat die serveerster daar stond.. ze had zojuist gehoord dat deze meid het nakijken had.. sterker ze werd verschrikkelijk trots en geil bij de gedachte dat ze nog veel meer opwindende heerlijke genotmomenten zou beleven van die heerlijke Aart. Ze was er trots op! En het voelde als een soort victorie dat die Sonja alleen maar mocht kijken hoe zij heerlijk los zou gaan samen met haar Aart in dat enorme grote bed waar hij haar net zachtjes had in gelegd… Hij trok zijn enorme paal uit haar een smakkend ploppend geluid van het loslaten van zijn kloppende eikel uit haar natte poes. Het maakte dat er een zalige schok door haar lijf stroomde.. hmmm wat zalig nu ze hem daar naakt in de kamer zag staan, heerlijk lijf, mooie billen, stoere ondeugende blik en natuurlijk zijn kloppende benaderde harde neuk paal die vier pulsend overeind stond en waar de draden geil uit haar heerlijke poes langzaam afdropen en met een zachte plof in het tapijt van de hotelkamer werden opgezogen.

Hmmm Jackie was heel benieuwd wat er allemaal nog zou gebeuren, ze had nog lang niet genoeg gehad.. ze wilde meer!

(Wordt vervolgd)

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top