Skip to content

Momenteel actief

Mijn baan in een erotisch restaurant
4.75/5 (24)

Ik was door omstandigheden alleen komen te staan met de nodige schulden, dus zat ik behoorlijk in de penarie. Ik had een mooie job maar op mijn loon werd beslag gelegd om de schulden te betalen. Ik moest iets bijverdienen maar niet wit, anders werd ook daar beslag op gelegd. Dus had ik telkens zeer korte baantjes totdat ik van een familielid een naamkaartje kreeg. Hij zei: “ Lara neem hier eens contact mee op. Het is een apart restaurant “Le Masqué”, je verdient goed en het is zwart.” Je hoeft ook niet bang te zijn voor herkenning want de gasten en de bediening hebben allemaal maskers op. Ik nam contact op en werd uitgenodigd voor een gesprek met de bedrijfsleider. Het gesprek was kort, we werken hier 5 dagen per week, zijn we open van 20.00u tot 01.00u. Van 8 tot 10 is het een normaal restaurant maar vanaf 10 uur tot 1 uur ‘s nachts loop je topless. Ik wist niet wat ik hoorde en ik herhaalde: “topless”? Ja knikte hij, “maar wees niet bang, in principe moeten de gasten met hun handen van je af blijven maar voor een extraatje kan je natuurlijk een aanraking toestaan.” “Je hoeft niet verlegen te zijn om met blote tieten rond te lopen want iedereen draagt heel de tijd een masker, want privacy is belangrijk.” Ik dacht even na en zei “Ok, ik probeer het.” Hij zei: “Prima Lara, even zien of je geschikt bent, hè.” Hij lachte en zei meteen; “Laat je voorgevel maar eens zien, maak je bovenlichaam maar eens bloot.” Nieuwsgierig keek hij hoe ik mijn bloes uit deed en daarna mijn bh. Mijn borsten zijn klein maar ze staan strak en mijn mooie ronde bruine tepels zijn als kersen op een taart, ze steken uitdagend naar voren. “Wat ik zo zie is het helemaal in orde en kun je avond al beginnen.”

Die avond en veel andere avonden was het dus gewoon serveren voor mensen die een masker droegen en om 10 uur moest mijn bloesje en bh uit en werkte ik gewoon verder. Ook bij de aanwezigen gebeurde het dat er bij de dames bloesjes uit gingen en tieten ontbloot werden. Ik hoorde al snel van de andere serveersters dat ze voor 10 euro eens aan hun tieten mochten voelen. Voor 20 euro mochten ze aan een tepel likken en zuigen hetgeen ook af en toe bij mij gebeurde. Om 01.00 u was mijn werk gedaan, wanneer ik weer aangekleed was kreeg ik mijn geld en ging dan naar huis. Op vrijdagen en zaterdagen moest ik echter snel vertrekken. Ik vond het vreemd dat ik gevraagd werd op die dagen snel te vertrekken totdat ik van een andere serveerster hoorde dat het dan na 01.00 u niet afgelopen was maar dat je daarna pas goed geld verdienen kon. Na een tijdje, ik denk 4 a 5 weken, trok ik de stoute schoenen aan en ging eens informeren. De bedrijfsleider lachte en zei: “Dus jij wil weten wat er dan gebeurt en of jij daar aan mee kan doen?” “Dat ligt er aan, wat moet ik dan doen?” zei ik. “Ik leg het uit. Je werkt zoals andere dagen; om 10 uur gaan je tieten bloot, maar om 1 uur doe je je masker af en de rest ook uit.” “Dan is het naakt serveren, je staat dan ten dienste van de klanten.” “Om 1 uur gaan dus ook bij de klanten de kleren uit en maskers af en mag je niks extra meer vragen voor de normale aanrakingen, ze mogen je uitwendig aanraken en voelen, alles behalve intieme aanrakingen zoals vingeren en neuken.” “Dat mogen ze niet, alleen als jij het hebt toegelaten en voor een door jou afgesproken bedrag.” “De verdienste is uiteraard hoger en als je op het podium verschijnt zijn er nog meer extra’s te verdienen.” Het was wel even een schok maar het aanbod was wel heel aanlokkelijk. Ik knikte maar was toch een beetje huiverig. “Goed” zei hij “dan nu weer even controleren hè? Zoals bij de eerste keer, maar nu moet alles uit.” Hij bekeek me van top tot teen toen ik naakt voor hem stond en zei: “Je hebt een mooi lijf, Lara, maar je bikinilijn moet je meer verzorgen,” terwijl hij met zijn vingers door mijn schaamhaar kamde. “Flink bijscheren of alles kaal, dat hebben de klanten het liefst.” “En dan nog een goede raad, ze mogen aan je tieten komen ze mogen aan je schaamlipjes komen en aan je kontje, maar ze mogen verder niks zonder te betalen.” “Willen ze je vingeren, beffen of neuken,…..moeten ze betalen en hoeveel ….. dat bepaal jij.” “Vragen ze jou om iets speciaals voor hen te doen dan stel jij een prijs voor en dan is het aan hen om te beslissen. Vraag niet te weinig want je bent een knappe meid. Dus morgenavond is je kutje bijgeschoren of kaal…. Goed?” “Komt in orde,” zei ik en kleedde me weer aan.

De volgende dag verliep eerst normaal; eerst het gewone werk en dan vanaf 8 tot 10 topless zoals ik al gewend was. Maar nu kwam er niemand zeggen dat ik moest vertrekken en klokslag één deden de overige serveuses, en ik dus ook, hun rokjes en slipjes uit. Naakt liepen we de zaal weer in. De gasten applaudisseerden voor ons, gingen staan en begonnen zich ook uit te kleden. Mannen en vrouwen, iedereen was na 5 minuten naakt. We deden gewoon ons werk maar de sfeer was beladen met erotiek. Ik zag vrouwen die mannen begonnen te pijpen, mannen die de kutjes van hun tafeldames vingerden en op de dansvloer zag je stijve lullen tegen slanke billen aanrijden. Als iemand zich niet kon inhouden en ging neuken werd er een spot op gezet en was het een attractie waarbij iedereen toekeek en aanmoedigde. Als het stel klaar kwam klonk er algemeen applaus en werd het paar op een drankje getrakteerd. Ik liep glazen drank te bezorgen en opeens voelde ik een hand aan mijn dijbeen dus ik stopte. De hand kroop omhoog en betastte mijn kutje. “Meisje je hebt een lekker poesje zo te voelen.” “Mag ik je eens uitnodigen hier op tafel?” Ik zag aan de tafel 2 heren zitten en 2 dames. Ik lachte en zei: “Ik zal eerst deze drank bezorgen en dan ben ik uw tafelkleedje voor 100 euro.” Hij lachte en toen ik na een paar minuten later terug kwam lagen de 100 euro klaar. Ik ging op tafel liggen en direct begon een vrouw mijn tieten te inspecteren. “Geweldig, mooi strak en geen siliconen,” zei ze, “puur natuur” en meteen kneep ze in mijn tepel. De mannen streelden mijn buik mijn venusheuvel en mijn kutje, openden mijn benen en voelden wat ik daartussen te bieden had. De geilaards wisten natuurlijk al snel mijn kittelaartje te vinden en vingerden me om de beurt. Mijn schaamdelen hadden al lang geen aandacht meer gehad dus ik werd behoorlijk geil, mijn kutje werd nat en dat hitste de mannen nog meer op. Hun lullen stonden recht omhoog en de man die me had aangesproken zei tegen de andere man: “Buk je en drink maar eens aan de bron van erotisch genot.” Ik voelde hoe al mijn vocht werd opgelikt. Toen hij met zijn tong mijn kietelaartje beroerde vroeg de andere man mij: ”Doet hij het goed meisje?” Ik knikte maar van ja maar veranderde snel van gedacht toen hij zei: “Dan wil ik je zien klaarkomen want anders voel ik me nog verplicht om je te neuken.” Mijn handen grepen het hoofd van de man tussen mijn benen en duwde hem gerichter naar de plaats waar hij moest likken, met zijn tong op mijn gevoeligste plekje. Ik werd geiler, keek opzij en zag de vrouw de lul pijpen van de andere man. De man tussen mijn benen befte nu echt goed en ik stond op het punt om klaar te komen en hielp een beetje door mijn poesje in het zelfde ritme mee te bewegen. Even later was het zo ver, de zinderingen gierden door mijn onderlijf en ik gilde van genot. 15 minuten als tafelkleed dienen en 100 euro extra verdienen, dat gaat lekker.

Een andere serveuse werd op het podium geroepen door een man met een microfoon, een soort entertainer. “ We hebben een bod van 200 euro voor een show met jou” zei hij, maar ze knikte van nee. “250 dan” en iedereen riep: “ja ja doen.” Maar ze knikte weer van nee. 300 werd er geroepen maar weer was het nee. Dan opeens was er iemand die zei: “Ik bied 500.” Ik zag het meisje nadenken en ze knikte. De man kwam het podium op, uiteraard naakt, met een redelijke grote slappe lul. De man die eerst aan de microfoon had gestaan hield een minicamera vast en opeens kwam er een groot scherm omlaag. Ik zag op het scherm het meisje in close-up. Ze ging zitten aan een klein tafeltje met kussens erop naast haar stond de man die zijn lul aanbood. Ik zag op het groot scherm haar tong over zijn lul gaan, en hoe haar lippen zich rond de eikel spanden en hoe ze pijpte. Dan ging de camera naar onder en liet op het scherm haar kutje zien met de vingers die de lippen uit elkaar vouwden. Ik werd bij mijn arm genomen en een stem zei: “200 euro als je op mijn lul gaat zitten, niet bewegen, gewoon erin en stil blijven zitten en zorgen dat hij stijf blijft.” Ik knikte, ging zitten en voelde een stijve lul tussen mijn billen naar voren bewegen waarna hij in mijn kutje schoof. Ik zakte langzaam op zijn schoot, meer niet. Op het scherm zag ik hoe de man het natte kutje open trok en met zijn tong heel de schaamstreek afging. Ik zag haar prachtige klitje, waar zijn tong omheen draaide en ik zag het vocht glinsteren dat uit haar kutje kwam. Dan draaide ze en nu zag ik op het grote scherm hoe de slanke lul in haar kutje verdween. Alles werd gefilmd in close up. Veel vrouwen volgden het voorbeeld want om me heen lagen verschillende koppels te neuken of de mannen lieten zich pijpen. Ik zat op een lul die soms verslapte, maar dan masseerde ik tussen mijn benen zijn ballen en zo bleef hij stijf. Ik voelde hem wel kloppen. Na wat standjes zag ik op het scherm hoe de man op het podium zijn sperma in haar kutje spoot waarna er spermaslierten uit het openstaande spleetje naar buiten sijpelden. De voorstelling was gedaan. Ik stond recht en de man onder me bedankte me. Mijn eerst avond zat erop, 400 euro extra verdiend buiten de vaste bijdrage die ik zo wie zo kreeg voor mijn aanwezigheid, waar kon je dat verdienen.

Zo ging het een aantal weekenden tot ik ook eens op het podium belandde. Ik stond daar bloot en de man aan de microfoon zei: “Kijk eens, hier hebben we Lara, een uitzonderlijke schoonheid, daarom beginnen we met een bod van 350 euro”. Het ging hoger en het zat op 800 euro toen ineens op hetzelfde moment 850 werd geroepen. 850 zei de entertainer naast mij op het podium: “Lara, je kunt meer geld verdienen door ze allebei te nemen.” Door het spotlicht kon ik niet zien wie de bieders waren en iedereen zweeg uiteraard om mijn antwoord af te wachten. Ik knikte en daar zag ik al een schaduw op de bühne afkomen. Ik schrok echt, aan de schaduw af te leiden moest het een beer van een vent zijn. Een kerel van bijna 2 m groot, struis gebouwd met een gigantische lul, dat had ik nog nooit gezien. Als een lul van een gemiddelde man in slappe toestand een goede 12 cm is dan is deze lul bijna het dubbele. Zeker 24 cm en dat hing slap tussen zijn benen. Daarnaast een kleine man met een dito lengte geslacht. Het scherm kwam naar beneden en de man zei: “Dames heren, geniet van alles dubbel want ze gaat dubbele aandacht krijgen.” Ik nam beide lullen vast en de kleine lul voelde ik groeien in mijn hand. Ik likte aan de eikel en pijpte even en direct stond hij keihard overeind. De grote lul was zachter met bovenop een paddenstoel van een eikel. Ik stak de reuzenpaddenstoel voor zover dat ging in mijn mond en na een tijdje kreeg ik hem ook stijf. Gelukkig groeide hij bijna niet meer in de lengte, hij werd alleen stijver, dat wil zeggen ook dikker. Ik pijpte de grote lul terwijl de andere man mijn benen opendeed en me begon te likken. Heel behendig manoeuvreerde hij zijn tong tussen mijn schaamlipjes en over mijn klitje. Ik had op het scherm een prachtig uitzicht van wat er daaronder gebeurde met mijn eigen kutje. Daarna zag ik op het scherm mijn mond met die grote lul tussen mijn lippen. De kleine man stak nu zijn lul in mijn kutje en de grote staaf ging van mijn mond naar mijn tieten. Blijkbaar wilde de kleine man nog niet klaarkomen want plotseling ging zijn lul eruit waarna de andere lul het snel overnam. Ik voelde mijn schaamlipjes opengesperd worden door zijn grote eikel toen hij hem er in schoof. O heerlijk hoe hij me neukte. Echt neuken, dat was maanden geleden en nu…… verdomd, wat was dat lekker. Ik kreeg spontaan een orgasme. Bij de grote vent duurde het ook niet lang meer. Met enkele enorme stralen spoot hij in mijn kutje een gigantische hoeveelheid zaad. Met zijn grote paal nog in mijn spleetje bleef hij staan totdat hij uitgeraasd was terwijl het zaad langs zijn lul uit mijn spleetje lekte. De kleine man zei toen ik uitgeraasd was: “Laat mij ook eens.” Hij ging op de bank liggen en ik plaatste me boven op zijn lul. Daarna neukte ik hem hevig en het duurde ook niet lang of ik voelde weer iets warms door mijn kutje stromen. Beide lullen hadden hun werk gedaan en op het scherm was mijn kutje te zien waar het sperma uitliep. Ik werd uiteindelijk recht geholpen en ik kreeg een daverend applaus. De man fluisterde me toe dat ik me even mocht terug trekken om te gaan douchen. Om 03.00u ging ik weer huiswaarts, 2000 euro rijker. Als het zo doorgaat ben ik snel schuldenvrij en kan ik van het geld dat ik dan verdien uitgebreid gaan profiteren.

Lara

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top