Skip to content

Momenteel actief

Mijn ex van 10 jaar terug
4/5 (7)

Ik zat lekker een biertje te drinken, ergens op een terras in de stad waar ik woon en ineens kwam mijn ex van 10 jaar geleden bij mij aan tafel zitten. Ze zag mij en was zo blij mij te zien, dat ze gewoon ineens bij mij aanschoof. Ik vond het helemaal niet erg, in tegendeel. Ze zag er namelijk bijzonder goed uit en dus vond ik dat wel erg prettig. Ik voelde zelfs wat kriebelen, maar niet in mijn buik, eerder onder, in mijn broek. Ik denk dat ze dat wel merkte, ze kende mij natuurlijk heel erg goed en dus deed ze steeds meer dingen waardoor ik geiler en geiler werd.

Ze bukte voorover zodat ik in haar shirt kon kijken, dat soort dingen. En dat deed ik natuurlijk ook. En toen vroeg ze mij gewoon of ik met haar mee wilde, omdat ze mij wel rauw lustte. Ongelooflijk, ik wist niet wat ik hoorde! Maar ik zei zeker geen nee tegen haar aanbod, ik ging gewoon met haar mee. Ik wilde wel weten waar ze woonde en wat ze in haar huis had staan. Maar ik zou daar niet achter gaan komen. Want wat ze wilde, was mij neuken ergens in een steeg! We zochten een plek op waar haast geen mensen kwamen en daar zakte ze spontaan, in die steeg, door haar knieën en nam ze mijn pik in haar mond. Gewoon mijn rist losmaken en zuigen, zo simpel ging het. Mijn hart klopte zo’n beetje in mijn keel maar ik vond het waanzinnig. Ik zag die mooie mond en dat geile hoofd heen en weer gaan, hoorde haar slurpen aan mijn pik en ik liet mijn handen door haar haren glijden, gewoon omdat ik dat lekker vond om te doen.

Om ons heen kon ik het verkeer horen en zo nu en dan zelfs stemmen die erg in de buurt leken te komen, maar niemand vond ons. Ze stond op en trok haar mooie zomerjurk over haar hoofd uit en stond gewoon naakt in dei steeg voor mij en ging op een container zitten, haar benen wijd uit elkaar. Ik kwam er gewoon tussen staan, drukte de container tegen de muur aan en neukte haar diep en hard. De wielen bewogen maar de container bewoog niet. Dieper en dieper zat ik in die poes, die nog net zo lekker voelde als 10 jaar geleden. Ze klom vervolgens op de container en drukte haar kont naar mij toe. Ik stond nog steeds achter haar, pakte haar billen beet en drukte mijn pik diep in haar kut, maar daarna recht in haar openstaande anus. Ik wist dat ze dol was op anaal, dus ik greep die kans met beide handen aan. Ik neukte die reet helemaal aan flarden, daar in die steeg. Ik kwam dan ook zomaar ineens klaar, had er geen controle over. Het kwam voor haar ook als een verrassing, maar ze vond het wel lekker. Ondertussen vingerde ze zichzelf tot een snel orgasme, ik zag het geil langs haar dijbenen naar beneden op de deksel van de ijzeren container stromen. We waren ook maar net op tijd klaar, want kort daarna kwamen er mensen de steeg in. Ze stond daar nog naakt en dus wisten de mensen even niet wat ze moesten doen, waardoor mijn ex haar jurkje snel aan kon doen en wij snel vertrokken. Hoe ze het zaad zo in haar kont wist te houden, was mij een raadsel, maar ik vond het wel bijzonder knap dat ze het deed. We gingen naar mijn huis, die was het meest dichtbij. Daar hebben we langdurig liggen vrijen, maar de buitensex was wat mij betrof vele malen geiler.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top