Skip to content

Momenteel actief

Snelle beurt op het strand tijdens kerstvakantie
3.45/5 (11)

De vakantie van afgelopen jaar liep helemaal in het water. Letterlijk, we hadden alleen maar regen. Dus ben ik met mijn vrienden met kerst nog een paar dagen weg geweest. We gingen naar de zon en hadden het er heel erg goed. Ik had op een avond een beetje gedronken, maar de biertjes vielen niet zo lekker. Dus besloot ik even een stukje te gaan wandelen om een frisse neus te halen. Daar, aan het strand, zat ik even aan zee in het donker naar de golven te kijken en ineens voelde ik een zachte kleine hand op mijn schouder. Het was een jonge, maar vreemde vrouw die ik meteen erg mooi vond, maar ik kende haar totaal niet. Ze kwam naast mij zitten en begon in het Engels tegen mij te kletsen, hoewel ik duidelijk een Nederlands accent hoorde.

Dus ik ging verder in het Nederlands en dat vond ze bijzonder aangenaam, aangezien ze alleen maar buitenlanders tegen het lijf was gelopen. We raakten aan de praat en inmiddels was ik alweer van mijn nare drankgevoel af. Ik legde, eigenlijk spontaan en zonder er verder iets mee te bedoelen of erbij na te denken, mijn hand op haar knie toen ik iets grappigs vertelde. Met dat ik het door begon te krijgen, trok ik mijn hand terug, maar zij hield het tegen en legde mijn hand terug, iets hoger op haar mooie slanke been. Ik voelde mijn bloed sneller gaan stromen, want dit was bijzonder.

Ze greep mijn hand nog steeds beet en liet hem naar boven glijden, langs haar been, over haar buik en op één van haar borsten, waarna ze mij begon te zoenen en te betasten. Ik had niemand die thuis op mij zat te wachten dus ik ging gewoon mijn gang en liet haar gewoon haar ding doen. Ze maakte mijn broek los en haalde mijn pik eruit, die spontaan overeind ging staan, zodra haar hand hem aanraakte. Het was zalig hoe ze mij af begon te trekken. Ik had mijn hand van haar volle tiet laten glijden en zat haar al onder haar korte rokje te vingeren. Ineens gooide ze mij achterover in het zand en nam ze mij. Ze klom echt op mij, haalde een condoom ergens vandaan, waar is mij niet helemaal duidelijk want het ging heel snel, en deed die om mijn leuter heen.

Daarna liet ze haar natte en nauwe spleetje over mijn pik zakken en begon mij te melken. Ze kneep spieren samen waardoor ik extra strak in haar zat. Op dat moment greep ik haar tieten beet en masseerde dat malse dikke vlees terwijl die slet, want dat was het wel, hijgend op mijn lul reed. Ik voelde die mooie billen op mijn lichaam terecht komen en ineens kon ik het niet meer inhouden en spoot ik die sappige kut helemaal vol. Langzaam reed ze zodat ze mij goed kon voelen spuiten. Daarna klom ze van mij af, want ze keek geschrokken achter mij. Ze rende weg en ik hoorde een man boos schreeuwen. Waarschijnlijk haar vriendje. Ik ben snel weggegaan en heb die vent gelukkig niet van dichtbij gezien. Haar helaas na die avond ook niet meer. Wel jammer, want ze had een waanzinnig lichaam en heeft mijn kerstvakantie met die snelle beurt op het stand helemaal gemaakt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top