Skip to content

Momenteel actief

Mag het ietsje meer zijn?
4.54/5 (41)

De eerste 18 jaar van mijn leven groeide ik op als een normale jongen. Vanaf mijn 15e woonde ik samen met mijn moeder, nadat mijn vader ons verlaten had. Zij had het erg druk met haar huisartspraktijk, maar ze gaf mij veel aandacht. Ik was niet klein te noemen en was flink geschapen, dus de vriendinnetjes die ik had gehad waren vol lof over hetgeen er in bed gebeurde. Totdat er iets aan mij veranderde.

Mijn geslachtsdelen begonnen te groeien. Mijn lul werd ineens in een jaar tijd 3 cm langer en ook mijn testikels werden groter en als ik masturbeerde werd mijn orgasme steeds heftiger en kwam er steeds meer sperma. Zoals altijd vertelde ik alles aan mijn moeder. Ze beoordeelde als arts dat het eigenlijk wel bijzonder was, maar dat het geen reden was om ongerust te worden. ‘Vinden de meiden vast wel lekker, zo’n grote lul diep in hun kutje!’ zei ze lachend. Ze zou er met een gespecialiseerde collega-arts over spreken en 2 dagen later vertelde ze me dat er ergens in Mexico een paar gevallen bekend waren van plots snelgroeiende geslachtsdelen wat vervolgens weer even snel stopte.

Ik moest maar even afwachten. Mijn lul bleef groeien en was op mijn 20e verjaardag 25 cm lang en 5,5 cm in doorsnede. Ik durfde geen afspraak meer te maken met een leuk meisje, bang om haar pijn te doen. Ik durfde bijna niet naar een mooi meisje te kijken, bang dat ik een erectie zou krijgen en een enorme bobbel in mijn broek door iedereen gezien kon worden. Ik leerde mezelf aan om te voorkomen dat ik een erectie kreeg. Mijn moeder stuurde mij naar haar collega in het ziekenhuis. Een leuk uitziende vrouw van achter in de dertig met een mooi en vriendelijk gezicht. ‘In ben Marga!’ zei ze vriendelijk, terwijl ze mij een hand gaf. Ze vertelde mij dat ze mijn penis in slappe en in erecte toestand wilde zien en ook een zaadlozing wilde zien. Ook moest mijn sperma worden onderzocht. Ze nam een flesje glijmiddel uit een kastje en deed latex handschoentjes aan.

Ze vroeg me om mijn broek en mijn slip te laten zakken. Ik zag duidelijk dat ze met grote ogen naar mijn grote lul keek en ik zag duidelijk dat ze even moest slikken. Ze schraapte de keel en zei: ‘Juist ja.’ Ze smeerde een flinke dot glijmiddel in haar handen en ze nam voorzichtig mijn slappe lul beet en keek naar mijn balzak. Op een kladblok maakte ze aantekeningen. Ze keek me aan en glimlachte: ‘Zullen we verder gaan voor een erectie?’ Ik knikte bijna onherkenbaar en met beide handen begon ze mijn lul te masseren. Mijn lul begon stijf te worden en in een mum van tijd stond ‘ie met zijn hele lengte recht vooruit. Ze staarde er met grote ogen naar en ik zag dat ze een beetje zwaarder ademde. ‘Zo!’ zei ze formeel en weer keek ze aandachtig naar mijn machtige staaf en naar mijn balzak en maakte ze weer aantekeningen. Ze keek me weer aan. ‘En nu nog even het laatste.

Ben je er klaar voor?’ ‘Ja!’ fluisterde ik. Ze haalde een plastic potje tevoorschijn en draaide het dekseltje er af. Met nog een nieuwe dot glijmiddel begon ze mijn enorme lul te masturberen. Een heerlijk gevoel vulde mijn lichaam, want het was al lang geleden dat ik zo’n manier vrouwenhandjes had gevoeld. Mijn ogen gleden langs haar lichaam en als ik het goed zag staken haar tepels een beetje door haar bh en truitje heen. Het liet haar blijkbaar niet onberoerd. Steeds sneller bewogen haar handen over mijn lul en ik begon zwaar te ademen. Ze keek me weer aan en glimlachte. ‘Toe maar! Kom maar lekker klaar, grote jongen! Toe maar!’

Dit hitste me zo op dat ik het niet mee kon ophouden. ‘Ik kom klaar!’ hijgde ik schor. Ze nam het plastic potje en hield het voor mijn eikel. Ze keek heel aandachtig toe toen met kracht de eerste straal sperma achter in het potje spetterde en nog een en nog een en zo een straal of acht. ‘Zoooo’zei ze zacht. ‘Was het lekker, jongen?’ ‘Jaaaah….’ fluisterde ik. Ik mocht me weer aankleden. Over 2 weken zou ik wat horen. Ze gaf me een hand en een vriendelijke glimlach. ‘Tot ziens!’ zei ze en gaf me een speels knipoogje. 2 weekjes later hoorde ik dat de groei nog wel een jaartje of 5 kon doorgaan, maar daarna waarschijnlijk zou stoppen. Vervelend nieuws was wel dat in onvruchtbaar was. Ik schrok me rot. En hoe groot zou mijn lul dan over 5 jaar wel niet zijn.

Een tijdje vond ik werk als administratief medewerker en kon mijn werk thuis op de computer doen. Dan kon ik lekker thuis blijven. Een paar maandjes later vond ik een leuk appartementje en ging op mezelf wonen. En mijn lul ….. die groeide en groeide. De hoop dat ik ooit nog eens lekker zou neuken begon te vervliegen. Ik maakte een profiel aan bij een seksdatingsite op internet met als kop ‘Mag het ietsje meer zijn?’ In het profiel had ik niet de afmetingen van mijn lul vermeld. De meeste reacties waren zo van ‘Jaja, ze zeggen allemaal dat ze een grote lul hebben!’ Enkele jaren verstreken! De reacties bleven uit en …. Mijn lul en mijn ballen stopten met groeien. Ik was nu 27 jaar. Mijn lul was in slappe toestand 22 cm lang en 4,5 cm in doorsnee. In harde staat was ‘ie ….. 33 cm lang en had een doorsnede van ….7,5 cm. Mijn ballen waren bijna zo groot als kippeneieren en als ik klaarkwam kon met de hoeveelheid sperma een koffiekopje gevuld worden. Als mijn lul stijf werd, voelde ik een grote hoeveelheid bloed er naar toe lopen en werd het licht in mijn hoofd.

Als ik masturbeerde, moest ik op mijn rug op het bed gaan liggen, want als ik bleef staan viel ik flauw als ik een orgasme kreeg. Het zaad spoot dan wel eens een have meter de lucht in. Er kwam een serieuze reactie op mijn website-profiel. Katja heette ze. Ze was 28 jaar en jaren lang prostituee geweest. Ze runde nu een privehuis. Ze had in de loop der jaren grote en lange dingen in haar kutje gestopt en ze had er op geoefend om in volledige ontspanning en concentratie haar baarmoederhals te openen zodat er langere voorwerpen in haar kutje konden dringen. Ze wilde het met mij proberen. We stuurden elkaar een foto en maakten een afspraak. Op de foto zag ik een prachtig gezichtje met lange golvende blonde haren. De zaterdag daarna zat in met mijn hart in mijn keel te wachten totdat de deurbel ging. Ik deed de deur open en ….. Godallemachtig zeg!! Wat een beeld van een vrouw stond daar!! Ze was ongeveer 1,65 lang. Een prachtig mooi, vriendelijk lachend gezichtje.

Haar lichtblonde haren waren opgestoken. Ze had bloedrode lipstick op haar mooie volle lippen. Een superslank lichaam gehuld in een bloedrood jurkje met een breed glimmend ceintuur strak om haar middel, zodat haar borsten (ik denk cupje C) wat groter leken. Al dat moois werd ondersteund door een paar mooie slanke benen. Aan haar voeten had ze bloedrode schoentje met hoge hakken. Over haar ene schouder hing een vrij grote handtas. (Ook rood!) ‘Hoi, ik ben Katja’ zei ze vrolijk en terwijl ze me aankeek met haar lichtgrijze ogen reikte ze mij haar hand. Haar lange nagels waren keurig gelakt in de kleur .. ja hoor.. bloedrood. Ik kon bijna geen woord uitbrengen en liet haar binnen. We maakten onder het genot van een lekker bakje koffie een leuk praatje en al uiteindelijk ging het gesprek richting waarom we eigenlijk deze afspraak gemaakt hadden. ‘Ik wil ‘em zien!’ zei ze resoluut. Ik stond op en zei ‘Kom!’ en ik liep haar voor naar de slaapkamer. Ik deed mijn broek los en trok die samen met mijn slip in een ruk naar beneden. Ze sloeg haar handen voor haar mond en hakkelde ‘… goeie genade… ik heb al veel grote … en nu is ‘ie nog slap… dit … zo … zoiets heb ik nog nooit gezien!’ ‘Ja’ zei ik ‘en als jij je zo meteen uitkleed kun je ‘em niet alleen in slappe staat zien!’ Ze vertelde me dat ze zich hierop heel goed moest voorbereiden, want zoiets kon je niet zomaar in je kutje stoppen. Ik zei haar dat ik wel af zou wachten en ze gewoon haar gang kon gaan. Ze begon zich uit te kleden. Haar ceintuur viel als eerste op de grond. Gevolgd door haar jurkje. Haar mooie slanke lichaam was nu nog gehuld in een klein rood bh’tje en een piepklein dingetje dat bijna geen slipje te noemen was. Haar handen gingen achter haar rug en ze haakte haar bh’tje los.

Twee prachtige borsten priemden strak naar voor. Haar duimen staken achter het bandje van haar slipje en ze trok het niemendalletje naar beneden. Ik staarde naar haar kaalgeschoren kutje, waar straks misschien wel mijn lul helemaal in zou verdwijnen. Ze trok 2 spelden uit haar haren die als een prachtig blond gordijn over haar rug vielen. Haar schoentjes bleven aan. Ik lag ondertussen naakt op mijn rug op het bed. Mijn lul begon hard te worden. Katja’s ogen werden zo groot als schoteltjes toen ze keek wat voor enorme afmeting mijn lul begon te krijgen. ‘Dit gaat heel erg moeilijk worden!, zei ze zacht. Ze ging bij me op het bed zitten en nam met beide handen mijn lul vast. ‘Maar als er een kind uit mijn kut kan komen, dan moet er jou lekkere grote lul ook in kunnen. Deze moet ik helemaal in me voelen!’ Ze pakte haar tas en haalde er een grote fles glijmiddel uit en een lange flexibele dildo met een doorsnede van ongeveer de helft van mijn lul, maar wel een stuk langer. ‘Hiermee’, zei ze ‘ .. moet ik … een weg banen voor jou lul. Laat me maar. Ik moet me nu heel goed concentreren en ontspannen.’Ze smeerde de dildo in met veel glijmiddel en ging naast me liggen. Haar benen ver gespreid. Ze keek me geil aan. ‘Daar gaan we.!’ zei ze. Ze zette de dildo tussen haar schaamlipjes en duwde. Het ding schoof gemakkelijk naar binnen en verdween een flink stuk in haar kutje. ‘Zo, nu duw ik ‘em tot aan mijn baarmoeder’ zei ze terwijl ze zacht begon te hijgen. De dildo gleed nu tot en centimetertje of 25 in haar lichaam. ‘Nu zit ‘ie tegen mijn baarmoederingang’ zei ze geconcentreerd. ‘Nu moet in ontspannen!’

Ze sloot haar ogen en haar ademhaling werd langzamer. Ze werd nu heel rustig. Ze probeerde verder te duwen. Ze moest een beetje kracht zetten en … een kreun ontsnapte uit haar keel, terwijl de dildo ineens een stuk verder in haar gleed. ‘Nu zit ‘ie in mijn baarmoeder’ kreunde ze schor. ‘’Hier moet ik even aan wennen!’ Met haar ogen gesloten liet ze de dildo 10 minuten in haar kutje zitten. Toen begon ze het ding langzaam helemaal uit haar kutje te trekken. ‘Zo, en nu moet het gebeuren!’ zei ze met trillende stem. De nam de fles met glijmiddel en smeerde er veel, heel veel van op mijn lul. Ze smeerde ook nog een handvol op haar kutje. Ze ging over mij heen zitten. Ik hield mijn lul met beide handen net onder de eikel beet en leidde ‘em naar haar kutje. Met twee handen spreidde ze haar kutlipjes tot het uiterste. Ik voelde het puntje van mijn eikel tegen haar natte kutje. Ze beet op haar tanden en duwde haar lichaam langzaam maar stevig naar beneden. De ingang van haar kutje begon zich te openen voor mijn enorme eikel en ik voelde ‘em langzaam naar binnen glijden. Ze kermde. Haar kutje knelde strak rond mijn lul toen die langzaam diep in haar gleed. Totdat ik tegen mijn eikel weerstand voelde. ‘Dit is het!’ hijgde ze. ‘Nu moet ‘ie mijn baarmoeder in. Maar hij is zo groot! Ik moet mij nu weer ontspannen en concentreren!’ Ze sloot haar ogen en haar ademhaling werd weer rustig ! Mijn lul zat diep in haar, maar stak er toch nog wel een centimeter of acht uit. Het voelde heel erg strak aan. Ik wachtte af. Vreemd genoeg kon ze zich nu heel erg goed ontspannen.

Ze opende haar ogen en keek me geil aan. ‘En nu moet ‘ie er helemaal in!’ zei ze zacht. Ze haalde diep adem en sloeg haar hoofd achterover. In uiterste concentratie liet ze haar lichaam verder zakken. Mijn eikel drukte hard tegen de ingang van haar baarmoeder aan en … ja!!.. mijn lul gleed verder en verder en op een gegeven moment zat ‘ie er helemaal in. Ze keek me aan en een supergeile glimlach verscheen op haar gezicht. ‘Jaaah, hij zit erin!’ lispelde ze. ‘Hoe voelt het?’ hoorde ik mezelf vragen. ‘Helemaal gevuld… pijn …. overweldigende sensatie … heerlijk … had niet gedacht dat het kon … moet nu even wennen … en hoe voelt het bij jou ?’ ‘Alsof mijn hele lul vast zit in een klem van jou warm vlees!’ fluisterde ik ‘Gewoon onvoorstelbaar.’ Ze boog zich naar voor en gaf me een waanzinnige tongzoen. Zo bleven we even zitten. ‘Als ik nu ga bewegen krijg ik meteen een enorm orgasme ’ zei ze geil ‘en dan verkrampt altijd mijn hele kutje.’ ‘Ben je daar dan klaar voor?, vroeg ik. ‘Blijf maar gewoon liggen schatje, ik doe het werk wel!’ zei de lief. Ze ging weer rechtop zitten. We keken naar de plaats waar we aan elkaar gespietst waren. Op haar vlakke buikje zag je een bult waar mijn lul zat. Ze kneep met beide handen in haar borsten en voorzichtig begon ze een beetje op en neer te bewegen. Ze sloot haar ogen en uit haar ver opengesperde mond kwam een zachte kreun. Ze tilde zich nu een centimeter of 10-12 op en liet zich weer zakken. Steeds een beetje sneller. Ze kreunde steeds harder en harder totdat …. Ik voelde haar binnenste helemaal verkrampen en we konden ons niet meer bewegen.

‘Ik kom klaaaaaar!’hijgde ze schor. Nu kon ik het ook niet meer ophouden. Ik voelde mijn lul nog verder opzwellen. Een lading zaad vloog door de hele lengte van mijn lul heen en spatte met kracht in het diepste van haar lichaam. Ze gilde toen ze het voelde. En nog een straal en nog een en nog een en bij iedere straal sperma die ik in haar spoot gilde ze. Uiteindelijk kwamen we een beetje tot rust en ik voelde mijn lul in haar weer slap worden. Ze tilde haar lichaam langzaam op en heel langzaam gleed mijn lul uit haar. Het zoog vacuum in haar kutje. Ze beefde toe een slurpend geluid ontsnapte uit haar kutje. Mijn lul floepte uit haar en viel slap op mijn buik en ze rolde op haar rug naast me. Zwaar hijgend. Haar ogen gesloten. Uit haar kutje stroomde een straaltje van mijn sperma, vermengd met haar eigen sappen. Zo lag ze minuten lang zwaar na te hijgen.

Mijn hand lag op haar buik toen ze haar ogen opende. Ze keek me met haar mooie ogen aan en ze lachte. ‘Ik wist niet dat dit mogelijk was! Dit was het meest fantastische, meest ongelooflijke, meest waanzinnige gevoel dat ik ooit heb gehad!’zei ze blij. ‘En ik hoop dat ik samen met jou nog heel veel van deze momenten zal beleven!’ ‘Hoe bedoel je, veel van deze momenten?, vroeg ik. Ze keek me vragend aan: ‘Je denkt toch zeker niet dat ik jou nu laat gaan! Na dit moment! Na wat we daarjuist hebben beleefd!’ Ze lachte en ze gaf me een heerlijke tongzoen. ‘Kom!’zei ik, ‘We gaan lekker douchen!’ Ze stond nog een beetje wankel op haar benen toen we onder de heerlijke warme waterstralen stonden. We kusten elkaar terwijl we elkaar omhelsden. ‘Wat ben jij toch een beeldmooie vrouw!’ zei ik. Ze keek me aan en glimlachte. Mijn kussen gingen langzaam naar beneden. Ik kuste haar schouders en haar hals. Ik kuste haar mooie borsten, waarvan de tepels fier overeind stonden. Ik knielde en kuste haar navel en haar buik. Ik ging verder naar beneden met mijn kussen. Ik kuste haar venusheuvel. Ze spreidde haar benen een beetje en ze kreunde. Ik kuste haar kutje en terwijl de warme waterstralen over mijn gezicht liepen, begon ik met mijn tong haar klitje te strelen. ‘Oh mijn god, wat heerlijk!’, hoorde ik haar hijgend zeggen. Ik bleef haar gezwollen klitje likken, terwijl ze met haar rug tegen de muur ging staan, met haar handen duwend tegen mijn hoofd, ten teken dat ik niet moest stoppen. Dat deed ik ook niet en ik ging verder totdat haar lichaam verstijfde en ze kreunend en hijgend tot een heerlijk orgasme kwam. Ze trok mijn hoofd tussen haar handen omhoog en ze drukte een kus op mijn lippen. ‘Dank je wel, lieve schat!’, zei de zacht, ‘Je weet niet wat dit allemaal voor mij betekent!’ ‘Dit betekent voor mij ook veel meer als wat je maar voor kan stellen!’ antwoordde ik.

We stapten onder de douche vandaan en droogden elkaar af. Hand in hand liepen we terug naar de slaapkamer en gingen op het bed liggen. Haar hand ging naar mijn lul, die weer langzaam groter begon te worden. ‘Ik ga jou lekker verwennen!’lachte ze. Ze nam de fles met glijmiddel en deed een grote dot in haar handen en wreef ze tot ze helemaal glommen. Toen nam ze met haar beide handen mijn lul beet en liet ze over de hele lengte heen glijden. Langzaam liet ze haar handen op en neer glijden. Het duurde niet lang of mijn lul stond weer de volle 33 centimeter overeind. Ze keek weer met grote ogen van verbazing. ‘Wat een joekel is het toch, he!’ lachte ze. Ze ging met haar mond naar mijn eikel. Ze zou ‘em met geen mogelijkheid in haar mond kunnen stoppen, maar ze drukte haar mond op de eikel en zoog er aan. O god, wat een zalig gevoel was dat. Ondertussen bleven haar handen over de hele lengte op en neer gaan, terwijl ze nu met haar tong over het toompje onder aan mijn eikel likte. Ze merkte dat ik dit niet lang vol zou gaan houden. Ze zeek me met geile ogen aan. ‘Lekker??’ vroeg ze. ‘Wat denk je zelf?’ hijgde ik. Toen ze merkte dat ik bijna klaar ging komen, stopte ze. ‘Hee, waarom stop je nou?’ vroeg ik teleurgesteld. ‘Geduld lieverd! Geduld!’ zei ze ondeugend. Toe het weer wat weg geëbd was ging ze weer verder. Weer liet ze me weer bijna klaar komen en weer stopte ze. Dat deed ze zo vier keer totdat ik bijna smeekte om klaar te mogen komen. ‘Nu mag het!’ zei ze en toen begonnen haar handen sneller en sneller over mijn lul te bewegen en haar mond ging weer naar mijn eikel en ze zoog stevig aan mijn tot op exploderen staan lul. Ik voelde ‘em nog wat dikker worden en kreunde luid. ‘Toe maar! Kom maar!’ spoorde ze me aan.

Mijn handen klauwden in het bed. Ik kreeg een orgasme zoals ik me niet voor kon stellen. De eerste straal sperma vloog hoog de lucht in. De tweede ook. De derde werd door haar mooie mondje opgevangen, zoals ook de vierde en de vijfde. Die lieve meid slikte alles door. Het laatste restje bleef aan haar mondhoek hangen. Ze veegde het met haar vinger weg en likte die vervolgens af. ‘Lekker!’ zei ze geil. Ik lag ondertussen na te hijgen. Mijn lul zakte in elkaar en bleef als een grote worst op mijn buik liggen. Ze gaf me een intense tongzoen. Ik proefde een beetje mijn eigen zaad. Mijn handen gleden door haar lange blonde haren. We keken elkaar aan en lachten. Toen vielen we in elkaars armen in slaap.

Dit gebeurde ongeveer 6 jaar geleden en we zijn nu heel gelukkig samen.. Ik heb mijn moeder destijds alles verteld en ze was dolgelukkig toen ze van me hoorde dat ik iemand had gevonden om mee samen te leven. Ik doe nog steeds administratief werk. Niet meer thuis, maar bij mijn lieve Katja in haar privehuis. Ik mocht met al haar gezelschapsdames kennis maken. Die wisten van mijn ‘eigenschappen’. Iedere week op vrijdagavond na hun laatste klantjes, mochten de dames om de beurt met mij de nacht doorbrengen. Katja vond dat geen probleem. Ze was er trots op om andere vrouwen te laten ervaren wat zij zelf met mij had ervaren. Stuk voor stuk prachtig mooie meiden. Er was de 1,60 mtr grote en superslanke Patricia. Ze schrok zo van mijn enorme lul, dat ze ‘em niet in haar kutje durfde stoppen, maar ze kon heerlijk likken en zuigen en ik spoot een grote lading zaad in haar mondje en over haar mooie gezichtje en haar lange zwarte haren. Dan was er Eva. Een bloedmooie blonde spetter met lange benen. Ze smeerde een dikke laag glijmiddel over mijn lul en in haar kutje en zakte vervolgens in 1 beweging zomaar 25 cm over mijn gigantische paal heen. Toen kon ze niet verder. Als zij bij mijn lieve Katja in de leer zou gaan, kon mijn lul er helemaal in. Er was ook nog Sascha. Ze wilde me anaal. Toen ik vroeg of dat wel verstandig was zei ze dat ze het in ieder geval wilde proberen. Ze stopte er eerst een buttplug in, die ze even liet zitten. Na een paar minuutjes haalde ze die er uit er stopte er een grotere in. Zo telkens verder. Totdat mijn lul aan de beurt was. Ze nam een kussen en zette haar tanden erin. Met een gesmoorde krijs duwde ze zowaar mijn knots voor de helft in haar kontje. Verder durfde ze niet. Zo heeft ze me klaar geneukt en mijn sperma spetterde diep in haar darmen. Ze heeft daarna nog 2 dagen pijn in haar kontje gehad.

En zo kan ik er nog enkele noemen, maar er was er maar 1 die alles voor mijn betekende en dat was mijn lieve beeldmooie Katja. We houden zielsveel van elkaar en hebben de meest ongelooflijk heerlijk seks.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top