Skip to content

Momenteel actief

Vrijdagavond
4.05/5 (21)

Vrijdagavond, heerlijk eindelijk weekend. Het was een zware week geweest en ik was blij dat ik lekker relaxed op de bank kon zitten en af en toe mijn ogen kon sluiten. Mijn vrouw kwam binnen en zag er weer lekker uit. Ohh Frank zei ze, ik ben vergeten te zeggen dat er vanavond een vriendin op bezoek komt. Nou lekker dan, zei ik, want ik had daar helemaal geen zin in. Na het eten zei mijn vrouw: als jij nou even gaat douchen dan ruim ik de tafel af. Na gedoucht te hebben zat ik op de banken toen ging de bel en ik deed open. Daar stond een ontzettend geile en mooie vrouw. Kom binnen zei ik spontaan en ik ben Frank en wie ben jij? Mijn naam is Gerda en ik ben een vriendin van Marja. Ga lekker op de bank zitten dan roep ik Marja zei ik. Hallo Gerda wat leuk dat je er bent wil je koffie. Ja graag daar ben ik wel aan toe.

Marja en Gerda zaten op de bank wat te praten en opeens vroeg Gerda: Frank, Marja vertelde mij dat jij wanneer je uit bed komt in je ochtendjas op de bank zit en je pik dan zichtbaar is.Is dat zo? Met een rooie kop gaf ik dat toe. Ik schaam me niet voor mijn lichaam en Marja weet hoe ik ben. Ja zei Marja maar ik word er wel geil van wanneer ik je pik zo zie. Dat wist ik niet. Het gesprek nam een erotische wending en opeens vroeg Gerda: Frank wanneer ik je vraag om je uit te kleden zou je dat doen?. Ik keek Marja aan en die zei: ik heb daar geen probleem mee. Ik werd geil van het idee en zei: goed maar dan wil ik jullie ook naakt zien. Dat is goed zeiden ze en ze begonnen zich uit te kleden. Jezus wat een lichamen en ik begon me ook uit te kleden. Wat een mooie pik heb jij, zei Gerda en mijn pik begon stijf te worden. Mijn pik is niet bijzonder groot maar wel dik. Mag ik je pik vasthouden vroeg Gerda. Ik keek Marja aan en die vond het goeden Gerda nam mijn pik in haar handen en streelde mijn ballen.

Marja werd ook geil en begon zichzelf te vingeren. Gerda nam ondertussen mijn pik in haar mond en begon me geweldig lekker te pijpen. Ondertussen was Marja ook bij ons gekomen en begon Gerda te likken.Ik wist niet dat jij bi was ,zei ik tegen Marja. Dat ben ik ook niet maar ik was nieuwsgierig hoe het was om een vrouw te likken? Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik voelde dat ik klaar ging komen.Ik zei dat tegen Gerda en zij zei:Spuit maar in mijn mond. Schokkend kwam ik klaar en ging op de bank zitten.Zal ik jou ook even likken? vroeg Gerda aan Marja. Ja dat lijkt mij lekker zei Marja.Gerda begon Marja te likken en ik zag dat Marja dat wel lekker vond. Mijn pik was weer stijf geworden en ik ging voor Marja staan. Zij begon me heerlijk te pijpen en ik kwam snel weer klaar.Uitgeput zaten we daarna op de bank. Volgende week weer? vroeg Gerda. Dat leek ons een goed idee.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top