Skip to content

Momenteel actief

Mijn bloedgeile halfzusje
4.26/5 (34)

Bij mijn halfzusje is het altijd een uitdaging om gewoon geen stijve te krijgen. Ze is super knap en heeft echt een waanzinnig lekker lichaam. Ik weet wel dat het fout is om naar haar te kijken en dat het nog fouter is dan haar te neuken maar ik heb het allebei gedaan. En ik doe dat nog steeds. We zijn beide nog jong en wonen allebei nog thuis bij onze ouders. En als onze ouders weg zijn, wat vaak op vrijdag is, dan gaan we gewoon helemaal los. We zijn dan in de avond helemaal alleen en dan vieren we ons weekend lekker samen. Het is allemaal begonnen toen mijn halfzusje mij betrapte toen ik naar haar kontje aan het kijken was. Ik had de pech dat ze net een selfie aan het maken was en ik stond achter haar, dromerig naar haar geile billen te kijken.

Ze plaagde mij er een beetje mee en dat werd steeds uitdagender. De eerste vrijdagavond dat we het met elkaar hebben gedaan zat ik in de huiskamer Netflix te kijken en zij wilde het woord chill er wel aan toevoegen. Ze kwam de kamer in en begon een beetje spannend voor de tv te staan dansen. Ze speelde met haar borsten en vroeg of ik het lekker vond. Ik kon het niet hepen, ik kreeg er gewoon ene stijve van en die kon je goed in mijn broek zien zitten. Ook mijn halfzusje kon het zien en ze wees ernaar. Ik probeerde mijn pik te verbergen maar ze kwam op de bank naast mij zitten, trok het kussen van mijn kruis en begon er gewoon overheen te wrijven. Dat voelde natuurlijk heerlijk maar ik wilde niet toegeven dat ik aan het genieten was. Ik genoot er toch wel van en toen kon ik het niet meer inhouden en maakte zelf mijn broek los. En dat was voor haar het teken om verder te gaan. Ze begon mij af te trekken en ondertussen zei ze dat dit ons geheimpje zou blijven. Ik knikte, ik kon geen woord meer uitbrengen. Ze begon mij te pijpen en wat deed mijn zusje dat fijn.

Ik voelde haar mooie zachte lippen om mijn lul heen en ze zoog echt heel erg lekker. Ze stond op en trok haar kleren uit en ging op haar knieën op de bank zitten, met haar kont mijn kant op. ‘Steek hem maar in mijn kutje’, zei ze op plagende toon. Ik trilde maar wist dat ik het wilde en dus ging ik achter haar zitten en drukte mijn lul in dat zalige kutje en begon gewoon lekker te neuken. Mijn bekken ramden tegen haar billen en ze kreunde en smeekte om harder, waar ik naar luisterde. Ik ging harder in haar en genoot met volle teugen, tot ik diep in haar spoot. Ze schrok er niet eens van, leek het zelfs stiekem te willen. De spanning was zo groot dat ik het die eerste keer niet lang vol kon houden.

Dezelfde avond heeft ze mij nog een keer afgezogen en ben ik in haar mond klaargekomen. Na die keer op die avond zijn we helemaal los gekomen. We doen het sinds die avond vrijwel iedere vrijdag dat we samen thuis zijn. Niet op de bank meer want we zijn al een keer bijna betrapt. We doen het dus wel wat voorzichtiger en ik houd het nu wel lekker lang met haar vol.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top