Skip to content

Momenteel actief

Als escort naar luxe hotel
4.25/5 (4)

Eergisteren was het weer zover; een boeking in een luxe hotel. Dit keer was het een soort van thuis wedstrijd. In hartje centrum, nog geen kwartier van mij vandaan, zat een klant met smart op mij te wachten. Van te voren had ik al de nodige informatie te horen gekregen. Het zou gaan om een, wat oudere man, die een paar dagen voor zijn werk in Amsterdam was. Hij wilde wat tijd door brengen met een leuke spannende dame onder de 30. Dan ben je bij mij dus aan het goede adres. Ik voelde mezelf als geen ander geroepen om hem gezelschap te houden.

Er was echter nog één wens van hem; een zwart mantelpakje met kousen en zwarte torenhoge hakken. Omdat ik geen mantelpakje in huis had, had ik nog even de kans om naar de winkel te gaan. Het klopte gewoon, ik zag er uit als een ondeugende kantoorslet. Om het geheel af te maken zette ik een bril op, deed mijn lange haar vast met een klem en toen ik mezelf bekeek in de spiegel, maakte ik m’n lippen rood en gaf mezelf een luchtkus. Ready to go!
Ook al was het dichtbij, in alle luxe werd ik fijn gebracht door de chauffeur. Ik stapte uit en liep op z’n minst met 13cm hakken stap voor stap naar het hotel. Ik keek naar het prachtig rode tapijt wat uitgerold was en ik begroette de portier vriendelijk toen hij de deur voor mij open hield. Galant liep ik naar de lift om naar de 5e verdieping te gaan. In de spiegel trok ik m’n rokje wat lager en zette m’n beroemde ‘mannen verslinder’ modus aan. Ik liep naar z’n hotelkamer en klopte zachtjes maar duidelijk 3x op de deur. Na een aantal tellen ging de deur open. Er stond inderdaad een zakenpik in de opening, ik schatte hem wat ouder dan 45. Hij liet mij binnen en kuste charmant mijn hand. Hield sierlijk mijn hand omhoog en ik maakte een rondje voor hem zodat ie mij eens kon keuren. Ik was goed gekeurd en hij nam mij mee aan de hand. Liet mij de badkamer zien en vroeg of ik zin had om met hem te badderen. Tuurlijk. En tegen een leuke vent in een bubbelbad zeg ik geen nee!

Het mantelpakje waar hij zo duidelijk om vroeg was in mum van tijd uit. Hij maakte met één hand m’n bh open. Deze man wist duidelijk hoe je daarmee om moest gaan. Ik was in goede handen, dat had ik wel door. Hij kleedde zichzelf uit en ik hielp wat mee, terwijl ik in het bad stapte. Ik sopte hem helemaal in en liet m’n handen over z’n gebruinde lijf glijden. Hij zag er goed uit. Deed wat met z’n lichaam zo te zien. Hij genoot van de aanrakingen en vroeg of hij m’n schouders mocht masseren. Ik heb van vele massages genoten maar zijn grote mannelijke maar toch zachte handen gingen echt heerlijk over m’n schouders heen. Ik sloot m’n ogen en genoot er van. Hij vroeg of ’t lekker was en ik kon alleen maar een kreunende ja geven.
Hij kwam dichterbij en z’n handen gleden over m’n borsten heen. Ook deze wist ie heerlijk te verwennen. Heel zacht, ik kreeg er kippenvel van. Hij speelde met m’n tepels en vroeg of ik me om wilde draaien en zoog en likte hij aan m’n tepels. Zachte zuigzoentjes omhoog via m’n nek naar m’n wang en mond met een heerlijke tongzoen als einde. Ik kwam dichter tegen hem aan en hij leunde tegen de rand aan. Ik kroop op z’n schoot en was wat hoger, weer zoende we hevig maar teder. Zijn geur in combinatie met het warme water en z’n lekkere tong, het maakte me geil. Ik was duidelijk niet de enige!
Zijn handen streelde over m’n billen en ik voelde zijn pik steeds harder worden en bewoog heen en weer op z’n schoot. Ik ging wat omhoog en met m’n hand onder water was ik op zoek naar z’n pik. Ik trok ‘m af en vroeg hoe hij het wilde hebben. Ook zoende we verder.. heerlijk.
Ik vroeg of die op de verhoging van het bad wilde zitten zodat ik tussen z’n benen in hem kon verwennen. Terwijl ik z’n ballen likte, zijn benen streelde en z’n pik in mijn mond wilde nemen zag ik hoe die naar me keek. Hij was als een koning op z’n troon en ik.. ik was zijn zuig prinses.

Het was een genot om hem te verwennen met m’n handen en mond. Na een tijdje vond ik het mooi geweest. Het was nu mijn beurt om te genieten! Ik vroeg of dat hij met me mee ging naar de slaapkamer. Ik ging op bed liggen en hij kwam naast me. Plagend blies hij wat waterdruppels van mijn borst en ik kreeg weer kippenvel. Hij plaagde me en deed het weer en nam gauw m’n tepel in z’n mond en zoog er aan terwijl hij met z’n andere hand m’n andere borst verwende. Met m’n eigen hand ging ik omlaag en vingerde mezelf, dit bleef niet on opgemerkt en hij nam het van me over. Zijn natte maar warme vingers maakte me helemaal gek. Hoe hij het deed, geen idee. Maar het was zo onwijs lekker. Ik vroeg hem of hij ook zo lekker kon likken en ja; dat kon die. Ik kwam al vrij gauw klaar in z’n mond en hij likte al m’n geil kutsap op om weer op nieuw te beginnen. Hij liet wat vingers in me glijden en verwende ook m’n kontje. Ik bleef maar komen! Met halve ogen keek ik omlaag en hij lag daar onwijs geil bezig te zijn, liet m’n hoofd naar achter op ’t kussen vallen en streelde m’n borsten en woelde met m’n hand door z’n haar heen.

“Ik wil je straks lekker in je kontje neuken” en ging verder met likken en vingeren. “Graag, neuk mijn lekker kontje maar” bracht ik uit met een volgend hoogtepunt dat er bijna aan zat te komen. “Draai je om” zei die ietwat bazig en ik draaide me gehorig om. Stond voor hem gebukt op m’n knieën en elle bogen. Plagend drukte hij z’n pik diep in m’n kut om te spugen op m’n gaatje. Langzaam en voorzichtig duwde hij z’n pik in m’n kont en het ging er vrij moeiteloos in. Ik kreunde en hijgde het uit van pure geilheid en keek achterom en zag hoe hij mij neukte. Ik vind het heerlijk om te zien en hij genoot er van dat ik keek. “Wil je samen klaarkomen?” vroeg die en daar had ik weinig voor nodig. Het was geen opgave om opnieuw te komen met hem in mij. Het scheelde dan ook niets want we kwamen samen klaar. Hij drukte zichzelf stevig tegen me aan en ik voelde wat zweetdruppels op m’n lijf en zijn warm gehijg in mijn nek. Ik stak m’n tong uit en hij tongde nog geiler als in het begin. Zijn zaad schoot diep in m’n kont en ik had mijn portie weer gehad. Wat is dat toch lekker, kan ik zo van genieten! Nadat we beide waren uitgepuft plofte we op bed en keken we tv en lag ik nog even op z’n buik na te genieten terwijl die liefkozend door m’n lange haar kroelde. This is the goodlife!

Liefs Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top