Skip to content

Momenteel actief

Stiekem met mijn zusje van achttien neuken
4.64/5 (39)

Ik heb een keertje heel stiekem met mijn zusje geneukt. Niemand weet hier dus van en ik wil de namen ook geheim houden. Want als men erachter komt dan zijn mijn zusje en ik de pineut. Zij was 18 op dat moment en ik 21 jaar. Ze kwam op een avond bij mij logeren. Ik woonde al sinds mijn negentiende op mijzelf en mijn ouders waren een week weg. Aangezien mijn zusje water nog liet verbranden, ging ik voor haar zorgen. Het was een heel erg leuke week, waarin we heel veel lol beleefden en veel hebben zitten kletsen, waardoor onze band weer wat beter werd. Op een avond was mijn zusje gaan douchen, alleen wist ik dit niet. Ik heb het zo, dat mijn slaapkamerdeur aan de douche vast zit. Dus een tweede deur waardoor ik zo in de morgen naar de badkamer kan. Ik was op mijn slaapkamer de boel aan het opruimen en wilde zelf even gaan douchen. Achteloos liep ik mijn badkamer in en daar keek ik recht tegen het waanzinnig mooie lichaam van mijn 18-jarige zus.

Ik had het niet meer. Ik was zelf ook al naakt en zij zag mij natuurlijk ook meteen. Maar ze dook niet weg en keek met interesse naar mijn pik. Ik wist niet zo heel erg goed wat ik ermee aan moest. Helemaal niet toen hij ook nog een klein beetje begon te groeien. Mijn zus stapte uit de douche en kwam dicht tegen mij aan staan. Ze begon met haar perfecte tienerlichaam tegen mijn pik aan te rijden, waardoor ik alle controle dus uiteindelijk verloor. Ik wist niet meer wat ik wilde, ik was geil en was ook tegelijkertijd heel erg bewust dat het mijn zus was. Ze zakte door haar knieën en op de badkamervloer begon ze mij te pijpen. Toen liet ik alles varen en wilde ik alleen maar neuken. Niets anders meer. Ik nam haar hoofd in mijn handen en bewoog haar heen en weer, zodat ik die geile zus van mij diep in haar keel kon neuken. Ze had het eerder gedaan, want alles gleed er met speels gemak in. Toen stond ze op en ging ze onder de douche staan, met haar billen naar mij toegekeerd en haar benen van elkaar. Ik kon die schaamlippen zien zitten en stond achter haar, greep mijn kloppende pik goed beet en stuurde mijn eikel zo in haar gaatje. Heel langzaam gleed ik in een kutje dat voor een pik van dat formaat als de mijne, eigenlijk te nauw was. Maar ik zette door en met lange halen neukte ik haar. Haar billen trilden bij iedere stoof. Ik boog naar voren en greep om haar heen haar stevige borstjes beet. Dieper en sneller neukte ik haar. ‘Pak je kleine zusje maar hard!’ gilde ze uit.

Ik moest en zou haar vol gaan spuiten, met natuurlijk al het risico van dien. Ik trok mij daar echter weinig van aan en pompte mijn pik dieper en sneller in haar kleine poesje, tot ik mijn zak eindelijk in haar kon legen. Ik leek wel eindeloos klaar te komen. Daarna zijn we lekker gaan douchen, al knuffelend en wel en hebben we in de rest van die week nog vaker en gelukkig ook langer met elkaar geneukt. Nu doen we dat niet meer, maar iedere keer als ik haar zie, begint het toch weer een beetje te kriebelen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top