Skip to content

Momenteel actief

Mijn zus pijpte mij
4.35/5 (34)

Op een dag was ik bij mijn vader in de schuur aan het werk, toen mijn zus ook langskwam. Dat deden we vaker, sinds onze moeder hem had verlaten voor een jongere kerel in Spanje en dat beviel mijn vader wel. Hij had geen zin om al die klusjes om het huis te doen en wij deden dit met plezier voor hem. Helemaal sinds we geen contact meer met onze moeder hadden. In ieder geval, mijn zus zag er die dag heel mooi uit. Ik weet niet of het door haar make up, kleren of iets anders kwam, maar ze had een geile uitstraling en dat was mij nog niet eerder bij haar opgevallen. Ik maakt er dan ook maar een grapje over, het is tenslotte mijn zus, dus echte gevoelens kon ik toch niet voor haar hebben? Ik zei dat als ze mijn zus niet was geweest, ik haar zo zou nemen als ik haar tegen zou komen. Mijn zus bleef raadselachtig stil, keek om zich heen en zei: “Waarom doe je dat niet gewoon?” Ik dacht dat ze ook een grap maakte, maar ze leek het te menen. En ik moet zeggen, het wond mij wel op. Ik zei dat ik dat toch niet kon maken, aangezien ze mijn familie was, maar daar leek zij geen enkel probleem mee te hebben. Ze deed de schuurdeur dicht en kwam op mij aflopen op een manier die ik normaal alleen bij andere mooie meisjes zag.

Ik maakte mijn broek los en dacht daar niet eens bij na. Ik liet mij – net als mijn zus op dat moment – gewoon door mijn gevoel leiden. Ik trok mij af terwijl ik toekeek hoe ze haar broek losmaakte, eruit stapte en met haar blote onderlichaam tegen mijn pik aan begon te rijden. Al gauw nam ze het aftrekken van mij over en was ze zo druk bezig, dat ze mij haast meteen zou kunnen laten spuiten. Gelukkig had ze dit door en verlaagde ze het tempo. Mijn zus begon door haar knieën te zakken en nam mijn harde lul in haar mond. Haar zachte lippen gleden heen en weer over mijn harde schacht en haar snelle tong wist precies waar hij likken moest.

Mijn zusje wist wel raad met mijn lul. Niet alleen haar mond speelde er zalig mee, ook haar handen deden hun best. Ze masseerde mijn ballen en terwijl ze zonder handen aan mijn leuter zoog, speelde haar vrijgekomen hand met haar eigen lutje. Al vingerend zoog ze mij tot een zalig orgasme. Ze kreunde bij iedere keer dat mijn pik in haar mond en soms een beetje in haar keel verdween en ze werd wilder en wilder. Opeens trok ze mijn lul wild af en zoog ze zalig aan mijn ballen. Ik kon het niet meer ophouden. Ik kondigde aan dat ik ging spuiten, waarna mijn zus mijn lul weer heel erg goed begon te pijpen en uiteindelijk mijn witte lading zaad in haar mond opving en het gulzig door ging slikken. Geen druppel morste ze, er mochten natuurlijk geen sporen achterblijven. Ondertussen was zij nog niet klaar gekomen en dus besloot ik haar een handje te helpen. Ik vingerde haar terwijl ze tegen de muur geleund stond en het geil uiteindelijk langs mijn vingers stroomde. Daarna hoorden we onze vader buiten fluiten. Net op tijd trokken we de kleren aan en deden we alsof we druk aan het werk waren. Hij keek even naar binnen, knipoogde en ging weer weg. We moesten er allebei om lachen. Na die dag hebben we niets meer gedaan, maar de spanning is nog altijd aanwezig, dus ik denk dat we te zijner tijd wel eens lekker gaan neuken. Maar of ik dat hier op ga schrijven, dat weet ik nog niet zeker. Denk het wel hoor.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top