Skip to content

Momenteel actief

Haar strakke kontje was er klaar voor
3.42/5 (24)

Mijn zoon heeft een bijzonder leuke vriendin en ze komt regelmatig bij mij over de vloer. Ik ben al een aantal jaren gescheiden. We kunnen goed door één deur maar meer dan vriendschap en ouderschap samen zal het nooit meer worden. Het is een te lang verhaal om uit te leggen. Bij mij komen ze het meest langs omdat ik een ruime woning heb en nog in dezelfde stad woon. Mijn ex woont inmiddels aan de andere kant van het land. Zo brengen mijn zoon en zijn vriendin ook wel vrienden mee om eens een feestje te geven. Ik ga dan meestal naar het tuinhuisje waar ik televisie kijk of iets anders doe. Zo ging het dus de keer dat ik in het huisje verrassend bezoek kreeg dus ook.

Het feestje binnen was lekker aan de gang zoals altijd. Gewoon gezellig met muziek en drank, daar zijn ze oud genoeg voor. Ik had net een film voor mijzelf opgezet in het best wel luxe tuinhuisje wat ik zelf heb gebouwd en ineens werd er op de deur gekopt. ‘Binnen’, riep ik redelijk luid. Het was een meisje van het feestje binnen. Ik denk een kennis of vriendin van het meisje waar mijn zoon mee gaat. Ze had redelijk wazige ogen en ik kon al zien dat er genoeg bij haar naar binnen was gegaan. Om een lang verhaal kort te maken; ze wilde met mij naar bed want ze is gek op oudere mannen. Nou heb ik had die keer resoluut afgewezen omdat ze bezopen leek te zijn. ‘Als je nou nuchter was dan werd het misschien een ander verhaal’ zo liet ik haar weten.

Ze droop langzaam af en ik keek dat strakke kontje nog even na. Ik kon mijzelf ook wel voor mijn kop slaan omdat ik altijd maar zo braaf ben. Ik dacht er verder niet zo veel over na. Een week later was ik alleen thuis en in de tuin wat aan het opruimen toen ik haar ineens aan zag komen lopen. Ik zei hallo en we raakten wat aan de praat. ‘Nu ben ik nuchter, wil je mij nu wel hebben?’ kwam er op een gegeven moment uit. Ik probeerde het te negeren en ging mijn tuinhuisje in en zij kwam achter mij aan en deed de deur en de gordijnen die er hingen dicht en begon tegen mij aan te rijden. Ik voelde mijn pik harder worden en dacht na. Hoe vaak krijg ik de kans om een meisje van 18, 19 jaar een beurt te geven? En dus gaf ik er aan toe. Ik liet mij voor het eerst in mijn leven eens gaan. We begonnen te zoenen en te strelen en te vrijen. We zaten op de bank die ik daar had neergezet en zij was helemaal naakt en ik had mijn broek uitgetrokken. Zij begon met mijn pik te spelen. Ik kon mij niet honderd procent geven want bij ieder geluid dacht ik dat mijn zoon of iemand anders eraan ging komen, hoewel ik natuurlijk wel genoot. Na mijn lul eens goed afgezogen te hebben met haar mondje ging ze op handen en voeten zitten en smeekte ze mij om haar in haar kontje te neuken.

Ze was bang om zwanger te raken en dus wilde ze anaal. Haar strakke kontje was er klaar voor. Ik ging achter haar zitten en drukte mijn lul heel langzaam bij haar naar binnen.
Het was bijzonder strak en ik zorgde ervoor dat ze geen pijn had. Toen ik er uiteindelijk helemaal in zat begon ik met lange halen te neuken en genoot ik van dat strakke tienerlichaam dat ik aan het verwennen was. Na een aantal minuten spoot ik haar kontje vol en liet ze zich plat op de vloer vallen. Ze was er moe van geworden. Na een tijdje mocht ze zich in huis opfrissen, dronk ze wat en gaf mij een zoentje toen ze naar huis ging. En nat op dat moment liep mijn zoon langs. Hij vroeg er verder niet veel over maar keek mij wat argwanend aan. Of hij inmiddels weet wat er is gebeurd weet ik niet en ik denk ook maar niet dat ik daar nog naar ga vragen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top