Skip to content

Momenteel actief

Stilte
4.33/5 (3)

Het was een koude, heldere maar vooral stille winteravond, Ik had je uitgenodigd voor het eten per email, in stilte. De bel, je was er, ik deed open, we zeiden niets, maar kusten elkaar hartstochtelijk. Ik hielp je uit je jas, meid wat zag je er weer heerlijk uit in mijn favoriete lange zwarte avondjurk met tien centimeter hoge stiletto’s eronder en je parfum was heerlijk opwindend. We gingen naar binnen, de open haard was al lekker aan het knapperen, kaarsen stonden op tafel, licht was gedemd net zoals de muziek die onze favoriete nummers draaide.

We liepen naar de tafel waar heerlijke hapjes stonden, ik schoof de stoel aan en kuste je nogmaals maar we zeiden niets. Onder het eten keken we elkaar aan en voelden de spanning stijgen, we wisten alletwee hoe het verder zou gaan. Na het eten pakte ik je hand en bracht je naar het woongedeelte, ik zette de tafel aan de kant en de muziek iets luider, we dansen en kussen elkaar in de nek op de oren, de spanning stijgt verder in stilte, we dansen zo dicht tegen elkaar aan dat we de lichaamswarmte voelen, ik laat de jurk van je schouders glijden, je draagt nu alleen nog een zwarte string en high heels, shit wat maak je me geil, jouw ademhaling gaat sneller en sneller, je voelt de zwelling in mijn kruis, je kleed mij ook uit. We dansen naakt tegen elkaar aan, ik laat mij op m’n knieën zakken en voer mijn lange lenige tong naar jouw vochtige onderbuik, je pakt mijn hoofd met beide handen beet en je adem giert uit je keel, ik neem je clitoris tussen mijn lippen en zuig er zachtjes op, als je mijn hoofd bijna plet weet ik dat je aan het klaarkomen gaat beginnen, je lichaam trilt en beweegt ongecontroleerd, je eerste orgasme is er. Je zakt ook door je knieën en we kussen elkaar overal maar dan ook overal in stilte, je neemt hem tussen je tanden en knabbelt er wat op je kust hem over de hele lengte en je tong doet ook zijn werk. Hij wordt nog harder en groter. Ik zie in je ogen je wilt hem nu en nu gelijk, je gaat voor me liggen en spreid je benen, ik zie de glinstering van je opwinding en ruik het vocht dat uit je drupt.

Terwijl ik hem voor de opening hou, sla jij je benen om mijn heupen en drukt me hard naar binnen toe, van het voorzichtige begin is weinig meer over, hartstocht en passie nemen ons mee, orgasme na orgasme krijg je, je wilt wat zeggen maar ik hou mijn vinger voor je lippen, jij opent ze en begint op mijn vinger te zuigen, we beginnen weer, en weer, en weer, we zweten op een koude heldere en stille winternacht. Als de morgen aanbreekt en we zepen in het hete bad elkaar heerlijk in zeggen we tegelijk “het is goed, liefste”

tot vanavond

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top