Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met jonger sletje
4.5/5 (8)

Vreemdgaan was natuurlijk niet iets wat hij zomaar zou doen, alleen toen hij zijn vrouw op haar werk wilde verrassen door haar mee te nemen voor een romantische lunch en hij haar zag tongen met een andere kerel, haar baas nota bene, ging er bij hem een knop om. Hij zou haar leren hoe het is om een partner te hebben die vreemdgaat. Hij kende een vrouw van net 21 die hem wel zag zitten. Dat meisje in vergelijk met hem, hij was 41 – viel heel erg op oudere mannen en wilde hem wel in haar bed hebben. Hij besloot haar op te zoeken. “Het leek mij wel geil om tijdens het vrijen alles te filmen en een paar foto’s te maken,”zei hij toen hij haar over had gehaald om hem mee naar haar huis te nemen voor een lekkere beurt. Het maakte haar niets uit wat hij wilde, ze was overal wel voor in, zolang hij haar maar zou komen neuken, want dat was echt geweldig!

Ze had al zo lang naar hem verlangd, dit kon ze gewoon niet laten lopen. Ze nam hem mee naar haar huis en had thuis een aantal camera’s liggen die ze wel vaker tijdens het neuken gebruikte en zette alles netjes op. Ze begonnen dan ook al snel daarna flink te vrijen, het verlangen was dan ook al heel lang en heel erg groot bij haar aanwezig, ze kon niet anders dan zich helemaal laten gaan. Ze nam zijn dikke pik in haar mond en zoog dat ding af zoals ze in haar ogen nog nooit een pik had afgezogen. Ze wilde hem proeven, helemaal in zich hebben en had gewoon enorme zin om flink door hem afgepaald te worden. Ze zoog dan wel lekker aan zijn lul maar deed dat niet lang. Al snel ging ze naast hem liggen en kroop tegen hem aan, gleed met haar jonge lijf tegen zijn lichaam aan en greep zijn pik ineens stevig beet, waarna ze die naar haar kutje stuurde. Hij drukte zijn heupen even naar voren en paalde dat zachte jonge kutje hard.

Hij voelde hoe nat ze was, maar ook hoe strak dat poesje van die jonge slet aanvoelde. Als zijn vrouw dit zou zien, dan zou ze flippen. En dat was dan ook precies de bedoeling. Hij had niet voor niets de camera’s op laten zetten, hij zou alles meenemen naar huis en aan zijn vrouw laten zien. Nadat hij dat jonge sletje haar geile lichaam had ondergespoten, wat niet gebeurde voordat hij haar in vier verschillende standjes had afgepaald, zette hij thuis alles op DVD en deed deze in de speler. Toen zijn vrouw thuiskwam, zette hij het voor haar aan. Ze was in shock, wat zag ze daar? Hoe kon hij dat nou doen. Toen vertelde hij haar dat hij gezien had hoe ze haar baas aan het tongzoenen was geweest. Hij was woest ophaar en dit was zijn wraak.
“Domme sukkel dat je bent,” zei zijn vrouw, “ik was helemaal niet met mijn baas aan het tongen, ik omhelsde hem wel en zoende hem ook op zijn mond, maar uit pure blijdschap, omdat ik zojuist promotie had gehad van hem!” Hij schrok zich een ongeluk! “maar eigenlijk vind ik het ook wel lief dat je dit als een soort wraak gedaan hebt, je wilt mij niet kwijt hé? Kom, gaan we naar boven, dan zal ik je laten zien hoe je echt goed moet neuken. En dit keer zal ik je zo lang afzuigen tot je in mijn mondje spuit.”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top